Snel geholpen, duidelijke communicatie

De APK met grote beurt was dit keer duur. Dat kan gebeuren met een oude auto. Daarover werd duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd en dat maakte het een stuk makkelijker. Ook de uitleg over de reparaties en de toekomst van mijn auto stelde ik erg op prijs.

goede service voor betaalbare prijs

mankement was snel verholpen. Aardige mensen. Eerlijke prijs.

Enorm klantvriendelijk

We worden altijd heel snel geholpen. Beter betaalbaar dan een 'merken'-garage.

Top.bedrijf

9 van de 10 keer bel je en kan gelijk komen is het iets kleins word je gelijk geholpen ik kom er al jaren met veel plezier

zeer goeie ervaring

Top garage

zeer vriendelijke mensen

Ik kom al jaren bij deze garage , en waarom goede en vriendelijke mensen. Weten waar ze over praten dus goed vakmanschap. Wat ik ook belangrijk vindt is vertrouwen. Dat is er zeker.

Fijne betrouwbare garage.

Goede communicatie, behulpzaam en flexibel.

Altijd goede service

Ik heb een APK laten doen, winterbanden wisselen, buitenspiegel vervangen: telkens goede service, snel, vriendelijk en voor een goede prijs. Prima garage!

Top garage

Goed en betaalbaar, snel geholpen

Al jarenlang een betrouwbare garage.

We komen met verschillende auto's al jaren bij Rocar. We worden altijd prima geholpen . Prima garage en ook meedenken en overleg in oplossingen als het even financieel wat lastiger is.

Changing Tires/Rimming/Balance

My car issue was deionized quickly and advised with many options to fix and they helped me to make the proper decision. Service met my expectations, price as well and my car fixed :)

Rocar denkt met je mee

Je kunt bijna altijd direct terecht bij Rocar. Prijzen zijn redelijk, in overleg kun je ook tweede hands materialen krijgen. Soms duurt afhandeling wat langer.

Vakkundig, snel en zeer klantvriendelijk

Ik heb meerdere auto's in onderhoud bin Rocar en het is een zeer betrouwbare partner, goud waard

Rocar denkt altijd weer fijn mee en heeft belang vd klant voorop staan!

Deskundigheid en klantvriendelijkheid, daarnaast goed omgaan met de drukte en de werkstress.

Een hele positieve ervaring, zie boven. Daarnaast zijn deze mensen betrowbaar en helemaal 'in control', ondanks de drukte.

Kan niet beter

Perfecte ervaring, trouwe, geduldige man die alles uitlegt, met je meedenkt. Tips geeft. Belt altijd terug als hij niet gelijk kan opnemen.

Slecht

Ik kwam met mijn VW T4 voor vier problemen, waarvan er na 450 euro verder 0 zijn opgelost. Twee problemen zijn ze simpelweg vergeten. Een ander probleem hadden ze geprobeerd op telossen, maar dat was blijkbaar niet gelukt. Het laatste probleem hadden ze alleen maar erger gemaakt, terwijl beweerd werd dat het opgelost was. Ook heb ik voor niks een nieuwe accu moeten kopen. Dit is - tegen hun belofte in - zonder overleg gegaan. Om het probleem met het vermogen op te lossen wilde ze mij een nieuwe turbo aansmeren. Gelukkig ben ik hier niet op in gegaan, want na wat eigen onderzoek heb ik het probleem zelf opgelost. De turbo was zeker niet aan vervanging toe. Ook waren er een aantal turbo slangetjes verkeerd aangesloten. Ook werden er steeds beloftes niet waar gemaakt. Bijvoorbeeld over wanneer iets klaar zou zijn, of wanneer ik geinformeerd zou worden. Ik moest ruim 5 keer om mijn factuur vragen voordat ik hem uiteindelijk na maanden kreeg. Het enige positieve is dat het personeel vriendelijk is.

Prettige behandeling en betaalbaar

Prettige behandeling en betaalbaar

Atijd tevreden

Service is top, rij al jaren veilig in mijn tweedehandse auto’s.

Eerlijke garage met goede prijs

Komt zijn afspraken na en is niet te duur. Fijne garage

Vakmanschap!

Toffe garage. Kunnen goed denken, oplossen. Creatief in staat om te bedenken hoe je echt een auto repareert. Weten wat ze doen met oude en nieuwe auto’s. Echte vakmensen. En vriendelijk en eerlijk. Al jaren met veel plezier brengen we onze auto hier.

Tevreden klant....

Snel en goed geholpen. Denken altijd mee en verstaan hun vak.

Fijne garage

Ik word hier altijd goed geholpen. Duidelijke communicatie.

Flexibel en vakkundig

Flexibel en vakkundig

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.