Vriendelijk, direct

Sidi, de eigenaar weet steeds met wie hij te doen heeft als je met hem bespreekt wat het euvel was/is met de auto. Hij legt ook uit wat er met de auto is geweest. Doet niet mee aan bureautische service. Hij is er voor de klant.

Erg goed en betrouwbaar

Erg goed en betrouwbaar.

Gewoon een garage zonder (te) dure uplift en topteam monteurs.

Wij komen hier al 20jaar + en met grote tevredenheid. Team Rocar sleuteld aan auto's en zijn geen onderdelen vervangingslokatie. Kom er niet met je nieuwe leaseauto maar met al het andere op 4 wielen en met een verbrandingsmotor ben je van harte welkom.

Hele goeie service

Ik ben heel content

snelle service en klantvriendelijk

als het uitloopt zoeken ze naar een oplossing voor een alternatief voor vervoer

Jarenlange relatie waar je altijd terecht kan voor adequate service en ondersteuning

APK, grote beurt of incidentele bezoekjes in verband met problemen zijn persoonlijk en met prima service. Hier denken ze echt met je mee en zijn ze oplossingsgericht

Fijne garage, vriendelijke en deskundige eigenaar.

Ben goed geholpen bij garage Rocar met mijn Ford Transit camperbus! De oorzaak van een probleem waardoor de motor soms niet en soms wel startte, konden andere garages niet ontdekken. Bij Rocar probleem geïdentificeerd en gerepareerd!

Zeer betrokken oplossingsgericht

fijn, eerlijk en altijd meedenkend in het oplossen van het auto probleem.

Laatste zelf onze nieuwe auto gekocht, heel betrouwbaar!

Geweldig!

Altijd top geholpen, deze garage vertrouw ik 100% en raad 'm eigenlijk iedereen aan, ook in mijn eigen kringen.

Vriendelijk en deskundige reparatie

Er wordt meegedacht, gezocht naar goede betaalbare reparaties.

Snelle eerlijke service

Wij hadden een schroef in een band gekregen waardoor deze lek was geraakt. We konden na een belletje direct terecht om hem met een speciale methode te herstellen.

Al jaren zeer tevreden

Zie hierboven

Altijd goed geholpen

Vriendelijk en professioneel

Altijd goed bij Rocar. Ze denken mee, zijn vriendelijk, verlenen snelle hulp en proberen je niet financieel leeg te trekken. Echt een aanrader.

Altijd vriendelijk

Altijd alles oké bij Rocar

Snel geholpen: distributie riem, waterpomp, oliepomp, turbo, grote reparatie dus. Goed verwachtingsmanagement door ROCAR dus geen verassingen.

topbedrijf!

goeie service

Goed en snel geholpen

Grote beurt en APK gedaan, kon snel terecht en er werd goed meegedacht.

Goed!

Altijd heel blij met de goede en snelle hulp

Geen poespas

Gewoon kijken wat nodig is. Geen verrassingen. Deskundig. Duidelijk in wat moet en kan. Kosten redelijk.

Geweldige garage

Allemaal hele aardige behulpzame en terzake kundige mensen

Kom er al jaren

Uitstekende service

Ik ben al 20 jaar klant bij deze garage en ik zou niet anders willen. Ze communiceren altijd duidelijk wat de opties zijn, denken mee, werken snel en gaan echt tot het uiterste als het op service aankomt. Van mijn allereerste autootje tot onze gezinswagen, allemaal zijn ze hier de revue gepasseerd. Sidi is goud en ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.