Geweldige garage met persoonlijke service

De eigenaar neemt de tijd om opties door te nemen en vervangt niet zomaar lukraak. Aanrader!

Wordt altijd keurig geholpen

Twijfel

Ik kom al een tijdje bij deze garage, maar deze keer was het voor het eerst dat ik grote vraagtekens zet bij de werkzaamheden voor een apk die op de factuur staan.

Vriendelijk

Ik ervaar na de APK hele jaar geen probleem met mijn auto.

Staat altijd voor je klaar

Rocar staat altijd klaar als de auto aandacht nodig heeft. Super goeie service en altijd goed meegedacht.

Als ik na onderhoud met mijn auto vertrok, werd ik altijd een beetje gelukkig van het geluid van de motor.

Topgarage!

Ik kom hier al jaren. Fijne mensen die hun vak verstaan, ben altijd goed geholpen.

Blij met de hulp

Snel, en zeer vriendelijk geholpen. Snelle afspraak om mijn uitlaat C1 te repareren. Door het drukke tel verkeer tijdens afhandeling is de controle vergeten (melding gehad dat band(en) scheur(en) hebben en vervangen zouden moeten worden. Hierover zou ik een mail ontvangen met de factuur. Die heb ik tot op heden niet ontvangen. Maar euvel is verholpen dus ik klaag niet is er vast door de drukte doorheen geschoten. Een tevreden klant

vriendelijke mensen en uitstekend geholpen!

Al vele jaren is dit mijn garage en ik heb alleen maar goed ervaringen!!

Altijd goede service

Ik word altijd snel en goed geholpen. Erg vriendelijk. Ik wil niet meer anders!

mee denken, betrouwbaar, en kennis elke auto

al meer dan 20 jaar klant tot volle tevredenheid. ook bij aankoop andere auto geven ze advies voor of direct na aankoop. ook mijn kinderen de weg te vinden naar Rocar

Al 20 jaar tevreden

Mijn garage sinds een jaar of twintig en zeer tevreden.

Fijn!

Al jaren bij Rocar, bij Sidi! Ook voor onverwachte reparatie was er nog een plek. En… zeer speciale extra service en moeite, die Sidi, zijn broer en de monteur voor mij gedaan hebben buiten de garage om! Niets, dan lof voor Rocar!

We hebben weer vertrouwen in onze camperbus!

Onze oude camperbus begaf het op vakantie. Sidi heeft met zijn team er allemaal gedaan om de oorzaak op te sporen en te verhelpen. Er op gericht dat wij ook weer met vertrouwen in onze bus kunnen rijden. Grote dank Sidi en team van Rocar

Altijd eerlijk en nooit achteraf een probleem.

hele goeie service en klantvriendelijk

hele goeie service en klantvriendelijk

Mijn auto gemaakt

Tv

Toppers

Waren eerlijk en wilden mij wegbrengen vanwege de krukken.

Out of the box denkers en doeners

Band lek en geen gaatje te vinden. Vreemd, goed nadenken. Velg geschuurd, antilek behandeling. Resultaat: band blijft hard en loopt niet meer leeg. Top ambachtslieden!!

Fantastisch

Al zeker 20 jaar vertrouwen

Betrouwbaar, vriendelijk, bekwaam.

Hele fijne plek, betrouwbare vriendelijke mensen met aandacht en vakkennis.

Prima!

Very friendly and helpful. They also speak English which is a very big plus if you are not fluent in Dutch

Tevreden klant

Heel goeie service

topservice altijd

Topservice altijd

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.