Heel klantvriendelijk

Auto maakte een vreemd geluid. Werd gelijk een rondje gereden om het geluid te achterhalen en het probleem was snel verholpen.

Vakkundig, snel en klantvriendelijk

De medewerkers van Garage Rocar zijn erg klantvriendelijk, denken graag mee. Meestal binnen een dag of twee hebben ze een heel beurt uitgevoerd. Ze geven graag advies, dat niet draait om meer euros voor hen. Zeer betrouwbaar en fijne mensen!

Helder

Een echte garage zonder shiny receptie, met ervaren monteurs, waar ze meedenken en niet meer doen dan nodig. Wat nodig is wordt helder gecommuniceerd. Reaparaties worden uitgelegd en de kosten zijn redelijk.

Prima garage,goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk

Werd goed geholpen en vriendelijke hulp

Okay

Persoonlijke contact met Sidi is top. Dat je altijd moet nabellen voor de facturen is matig…

Prima service en reparatie

Ik ben altijd zeer tevreden over de service en reparatie bij Rocar.

Altijd goed en vriendelijk

Ik kom hier al sinds mijn 1 auto, al zo'n 20 jaar, en altijd goed, kundig, vriendelijk en flexibel geholpen. Ik zou geen andere garage willen.

Betrouwbaar en vriendelijk

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Op basis van mijn eigen ervaringen is Rocar de meest betrouwbare garage die ik ooit ben tegengekomen. Ik breng mijn oudere auto elk jaar graag naar Rocar voor een goede beurt met APK.

We kunnen er altijd terecht

We worden er altijd goed geholpen.

Een garage met geloof

Deze eigenaar en zijn medewerkers werken goed en werken aan een goed resultaat. Altijd meedenken om je zo goed mogelijk te helpen .ik heb ook een auto gekocht en ben daar zeer tevreden over komt zijn afspraken na.

Vriendelijk en accuraat

Na mijn verhuizing naar Utrecht gaf mijn schoonzoon ( hij is zelf jaren klant geweest) mij het adres van Garage Rocar. De eigenaar is vriendelijk en voorkomend. De auto zag er na de grote beurt fantastisch uit. En: dat ik opgehaald en thuisgebracht word, is voor mij iets geheel nieuws! Ik heb de garage aan anderen aanbevolen.

Zeer aardige en kundige mensen bij Rocar!

De medewerkers zetten zich enorm voor je in, heel fijne service.

Goede service en afstemming met de klant

Goed geholpen

Duidelijke afspraken en voor grote reparaties wordt er eerst contact met je opgenomen

Auto van 28 jaar oud rijdt nog steeds als een zonnetje (dat zeggen ook mijn buren die hem wel eens lenen). Hij komt bij rocar vandaan en is ook altijd daar onderhouden. Ik rij hem nu vanaf Den Haag naar Utrecht voor de APK. Dat kan dan in 1 dag, zodat ik hem eind van de dag weer mee terug kan nemen, heel fijn. Laatste APK kostte iets meer dan verwacht en daar had ik graag vooraf een belletje over gehad, vandaar de 4,5 ster en geen 5, maar voor de rest helemaal tevreden.

servicegericht

Zeer vriendelijk en behulpzaam en er wordt altijd een oplossing naar een oplossing gezocht en gevonden. Gr, Patrick

Fijne vriendelijke garage

Snel en eerlijk geholpen. De vervangen onderdelen achter in de auto. Reparatie voor een redelijke prijs

Heel goed

Denken goed mee.Zeer vriendelijk.

oplossings gericht wn betaalbaar.

Vriendelijke service, maar geen specificatie

Heb gevraagd naar de bon nadat auto voor reparatie gereed was. Deze zou per email toegestuurd worden. Ik heb hierover gebeld en meerdere male per mail om de bon/specificatie gevraagd, maar nooit ontvangen.

Vriendelijk, adequaat en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Prijs is moeilijk te beoordelen maar lijkt ook redelijk.

Ben al voor 2e keer blij

Ik heb een goede ervaring

Betrouwbaarste ever

Topharage

Ze doen echt moeite voor je!

Koppeling laten vervangen, kon snel gebeuren. Echter bij een proefrit bleek alles nog niet te kloppen, uiteindelijk moest ik de auto het weekend laten staan. Eigenaar deed erg veel moeite voor me, en verzekerde me dat ze het zonder extra kosten in orde zou maken.

Tractieweg 93

3534AP Utrecht

Over Garage Rocar B.V.

Bij Garage ROCAR in Utrecht draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven voor de reparatie en het onderhoud van uw auto. Ons garagebedrijf is RDW erkend. Hiermee hebt u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij onze autogarage in goede handen is. Deskundige en ervaren monteurs De deskundige monteurs van Garage ROCAR kunnen vrijwel alle auto’s repareren en vrijwel alle reparaties uitvoeren. Garage ROCAR denkt met u mee en adviseert over nieuwe of gebruikte, merk- of merkloze onderdelen en nieuwe of gebruikte banden. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer tot auto uit de jaren ‘90 tot een nieuwe auto.