heerlijk om bij onverwachte problemen direkt te worden geholpen

17.oo u lekke band. binnen een half uur weer op weg. bedankt

Fijne gebruikte auto gekocht. Nazorg prima. Vriendelijke mensen.

We hebben de auto nu 2 jaar en bevalt uitstekend. Wij zijn zowel telefonisch als bij daadwerkelijk bezoek altijd heel vriendelijk en correct behandeld. Zou er zo weer een auto kopen hoewel wij in Friesland wonen.

prima meegedacht en geholpen........

Goede inzet op mijn vragen en een prachtige uitkomst!!

No nonsens professionals

Snelle vakkundige service voor een nette prijs.

Mijn ervaring met buijink is altijd goed geweest

Zeer goede garage ja is ja en nee is nee geen praatjes geen geouwehoer altijd eerlijk en leuke mensen

zeer goede service en betrouwbare auto's

In December 2019 een Opel Agila van 2011 met 37dkm gekocht. (Die hadden ze via inruil van de 1ste eigenaar ingekocht) Op de dag dat we vanuit Den Bosch naar de auto kwamen kijken, was de auto deels onder een dun ijs laagje (was -4 geweest die nacht) Bij aankomst werd de auto naar binnen gereden zodat we de auto goed konden bekijken. De auto zag er op wat kleine gebruikessporen goed uit en na een goede testrit was de koop snel gesloten. Een afleverbeurt volgens het service boekje, en een nieuwe APK en 6 maanden garantie zat bij de prijs in !!!! Dat voelde goed !! Bij het afhalen een paar dagen later zag ik een deuk in het midden van het dak, die ik bij de koop niet gezien had. (waarschijnlijk door het dun laagje ijs of water wat op het dak lag. Dat was ff schrikken !!!! GEEN PROBLEEM zei Nico, dat lossen we voor je op. We komen de auto in Den Bosch ophalen en brengen hem ook weer netjes terug, geef maar aan wanneer het jullie uitkomt. En idd ze hebben de auto opgehaald, de deuk netjes verwijderd en ook meteen een nieuwe speaker gemonteerd, omdat er een slecht contact in zat. en daags daarna de auto weer netjes in Den Bosch afgeleverd. Kortom, de afspraken worden na gekomen, goede service, prettig contact en een betrouwbaar persoon/bedrijf En de auto, die is super !!!!

Behulpzaam en vriendelijke monteurs

Heel klant vriendelijk en altijd behulpzaam op ieder moment van de dag.

Prima snelle service

Goede en bekwame service.

Wij zijn enorm blij met de vakkundigheid, service en klantvriendelijkheid van Autobedrijf Buijink

Elke keer als we speciaal naar Amerongen komen om onze auto's door Buijink te laten onderhouden én repareren, worden we bevestigd in onze keuze vanwege de vakkundigheid én de goede prijs-/kwaliteitverhouding én de enorme service!

goede service, goed behandeld

We brengen onze auto\'s er al jaren. Goede service en goede prijs kwaliteitverhouding. Vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met Buijink. Ik laat er mijn auto keuren, en heb onlangs bij hen ingeruild. Ze zijn betrouwbaar, snel en vriendelijk. De service is professioneel, eerlijk, persoonlijk en de qualiteit is goed. Ik ben erg tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Als je in de wereld van vele garages een vertrouwd adres zoekt, is dit hét juiste adres. Vakmanschap, service én volledige betrouwbaarheid zijn de kenmerken van dit bedrijf. Al vele jaren geleden hier een occasion gekocht voor mijn moeder, en die rijdt er nog steeds vrolijk rond zonder al teveel kosten. Top garage!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

onze ervaringen zijn zeer goed

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn prima. Altijd behulpzaam, eerlijk en meedenkend.

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring! No Nonsens bedrijf. Altijd behulpzaam. Tot nu toe nooit het gevoel gehad dat ze me laten betalen voor onzin dingen. Alleen het nodige wordt in rekening gebracht! Ze zijn zelfs bereid even bij je langs te komen. Fijn bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbare garage. Uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundig en betrouwbaar. Goede oplossingsgerichte werkhouding en prijs/kwaliteit. Geen addertjes onder het gras. Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf, deskundig en heel servicegericht

perfect, zeker aan te bevelen

Een vakkunding en no-nonsens autobedrijf, waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden over dit bedrijf. De klant staat centraal.Wanner er wat is met mijn auto, dan hoef ik maar te bellen en ik kan altijd even langs komen om er naar te laten kijken. Grote reparaties waar veel kosten aan vast zitten gaan altijd in overleg. Wanneer mijn auto een dag naar de garage moet voor grote beurt dan krijg ik een leenauto mee. In nood kan ik tijdens werkdagen altijd een beroep doen op deze garage.

Industrieweg-zuid 32

3958VX Amerongen