Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de indrukken positief met een vlotte aankoop. Het personeel reageert snel, geeft duidelijke uitleg en denkt mee met de klant. De geboden service voelt betrouwbaar en klantgericht.
Mooie auto, goede prijs. Vriendelijk geholpen.
2 April 2025
MDB-Networks
Almere
Duidelijk en direct.
1 April 2025
Tonnis
Ten Post
Goed betruowbaar bedrijf en een leuke bus gekocht
31 March 2025
leon
Tilburg
prettig zaken doen voor een goed product!
12 February 2025
Leen
Warfhuizen
Suoer goeie service en vriendelijk, goede advies, auto netjes geleverd. Zeer aan te raden!
7 February 2025
Sabina
Hardenberg
De advertentie omschrijving was niet goed (camera ontbrak), Wellicht een punt van aandacht, Verder mooie nette bus gekocht.
6 February 2025
marco plat
Franeker
Eerlijk Duidelijk En behulpzaam
11 November 2024
John
Kiel windeweer
Super bedrijf netjes geholpen mooie bedrijfs bus . Compleet tevreden ook kwa communicatie en hulp ! Bedankt
16 October 2024
Enting
Sappemeer
Solid company buy from. (Sprinter)
25 September 2024
Martin
Oslo
We zijn zeer tevreden over het snelle handelen en meedenken. Duidelijke en heldere afspraken zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.
24 September 2024
Smid en Hollander Dakbouw BV
Groningen
Der Kauf des Autos lief professionell, freundlich und unkompliziert ab. Auf E-Mails wurde sehr schnell - auch Sonntags - geantwortet. Ich bin sehr zufrieden.
22 September 2024
Michael
Kiel
Heb hier een Opel Movano bedrijfswagen gekocht. Prettige manier van zaken doen zonder mooie verkoop praatjes. Aandacht en tijd voor de klant en correcte afwikkeling. Afspraken worden prima nagekomen. Zeer tevreden over het bedrijf en gekochte auto!
22 September 2024
Henri Zwiers
HOOGEVEEN
Auto gekocht bij deze zaak Alles perfect geregeld en begeleid
Daan
Bleiswijk
Auto gekocht All electric. Geen gedoe Gewoon zelf opgehaald in Groningen vanuit Delft .
Mariella
Delft
Es gibt nichts zu nörgeln - Fahrzeug wie beschrieben und der Geschäftsablauf transparent…
Ulrich
Hasloh - bei Hamburg
goed geregeld
12 August 2024
hendrik
roden
Na eerder hier een auto gekocht te hebben, ditmaal telefonisch alles afgehandeld. Ging snel, duidelijk en goed. Afhandeling ging zeer snel, met een goede communicatie.
9 August 2024
Jaap
Velsen-Noord
Fijne zaak, geen overbodige verkooppraatjes. Er was een misverstand over de fabrieksgarantie op een geïmporteerde Kia, maar dat werd in goed overleg op een correcte manier opgelost.
Koos
Assen
Na een warm welkom hebben we meer dan voldoende gelegenheid gekregen om de auto te bekijken. Eerlijk advies en duidelijk terugkoppeling tav mogelijkheden. Top dat de winterbanden op een andere manier thuis afgeleverd konden worden. Kijk dit laat zien dat zij nadenken over het netjes houden van een auto.
K Boersma
Steenwijk
Snelle en correcte afhandeling zeker aan te raden!
Wdo installatiegroep
Dedemsvaart
Goed geholpen, goed en snel contact, goeie prijs en goed geholpen met vervolg.
Henk
Dedemsvaart
We waren op zoek naar een jong gebruikte pick-up met dubbel cabine en voldoende trekkracht. Oostland automobielen had een hele nette auto staan. Even getwijfeld over de afstand voor ons naar Groningen maar we zijn blij dat we de moeite genomen hebben om naar Groningen af te reizen want we waren bij aankomst eigenlijk al meteen verkocht! Heel nette gebruikte auto met weinig kilometers!
5 July 2024
Tjeerd Jonker