Súper

Mijn ervaring op deze school was erg bevredigend, hier heb ik echte professionals kunnen vinden, die te allen tijde veiligheid en empathie bieden, kalm en geduldig zijn bij het lesgeven, aanmoediging geven en leren om het examen goed te halen.

In 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Leuke en leerzame lessen gehad samen met santos.

Hele fijne rijschool!

Dankzij de fijne manier van het autorijden aanleren ben ik in 1 keer geslaagd! zowel voor mijn theorie als praktijk examen. De instructeurs hebben geduld en geven je zelfvertrouwen tijdens het leren. Echt een aanrader!

Top rijschool

Aardige werknemers ze hebben geduld en willen echt dat je slaagt alles is goed geregeld Santos is een hele goede instructeur

De beste verkeersopleiding van Zaanstad.

Bij Zaanseverkeersopleidingen word je uitstekend opgeleid om te rijden ! Niet om eventjes snel een examen te halen, maar om vol vertrouwen in elke situatie te kunnen rijden. Met veel rust en geduld worden de lessen gegeven, waardoor er een fijne sfeer is in de auto, wat leidt tot de beste verkeers-inzichten.

Goede

Goede rijinstructeur was heel rustig.

Fantastisch

Super rijlessen van Oidar! Comfortabel en gezellig in de auto op de goede manier! Stelt je goed op je gemak en leert je alle nodige vaardigheden. Ik zou iedereen aanbevelen om bij deze rijschool en in het bijzonder Oidar te lessen!

Professioneel

Rij instructeur Elisio is erg professioneel en zorgt ervoor dat je slaagt. Theorie geoefend bij de cursus en in 1 keer geslaagd. Ook praktijk in 1x behaald.

Perfect.

Hele fijne ervaring gehad bij zaanseverkeersopleidingen. Ik heb les gehad bij Elisio en ook 2 lessen bij Santos. Erg professionele en goede Rijinstrecteuren. Rijbewijs na 19 lesuur en iets meer dan 2 maanden kunnen halen.

Geweldig!

Ik heb een leuke en goede tijd gehad tijdens het behalen van mijn rijbewijs! Ik leerde snel door de duidelijk uitleg en instructies van mijn rij instructeur.

fijn

Het zijn allemaal super fijne rijinstructeurs, rustige uitleg als het fout gaat maakt het niet uit etc want het word dan goed opgelost!

Een echte aanrader!

Graag wil ik mijn ervaring met de rijschool delen. Dankzij hun uitstekende lessen heb ik erg snel mijn rijbewijs behaald en ben ik in een keer geslaagd voor mijn rij examen. Mijn instructeur was geduldig en zeer bekwaam, wat ervoor zorgde dat ik me op mijn gemak voelde en zelfverzekerd achter het stuur zat. De begeleiding was top en ik heb enorm veel geleerd in een korte tijd. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan bij familie en vrienden!

Geweldige rijschool!

Ik ben ontzettend goed geholpen en heb mijn auto examen in een keer gehaald!

Goed en duidelijk

Ik heb veel geleerd en mijzelf in een korte periode door goede begeleiding zien groeien.

Leerzaam

Echt een fijne ervaring

Dat ik hier kwam voor mijn theorie heb ik 2 dagen les gekregen en dit is heel goed uitgelegd en op de vragen die je had werd er extra op in gegaan. Voor mijn praktijk examen heb ik 2x2 uur gedaan ik heb uiteindelijk 3 uur ongeveer daarvan gereden en heb toen al mijn examen gedaan. De examinator was een aardige man met een fijne stem om naar te luisteren. Overal een goede ervaring.

Heel goed

Hele goede uitleg

Top rijschool!

Ben begonnen met rijlessen bij elisio. Daarna bij instructeur santos altijd leuke gezellige ritten gehad! Ik heb in meer termijnen kunnen betalen in overleg met kantoor dus ben heel blij dat dit allemaal mogelijk was en heel erg bedankt!!

Gezellig

Hele goede rijschool. Gezellige instructeurs. Begeleiden je op een goede vriendelijke manier en zijn goed telefonisch bereikbaar altijd:). Zeker een AANRADER!

Echt Top !

Goede Rijschool, Santos , Elisio echte Geweldige Rij Instructeurs.

Ik heb het super ervaren!!

Ik heb het super ervaren heel goed uitgelegd en duidelijk.

Perfecte rijschool

Ik ben in september 2023 begonnen met mijn rijlessen en ik kan Zaanse aan iedereen aanraden! Elisio is een goede en rustige rij coach met veel kennis. Hij legt alles goed en zorgvuldig uit. Ik had gekozen voor het 35+ pakket en ik ben daar erg tevreden over. Door het vertrouwen dat Elisio mij gaf ben ik met meer zelfvertrouwen gaan rijden. Dankzij Zaanse ben ik in 1x geslaagd voor mijn theorie examen (vanwege hun cursus) en in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb mijn rijlessen als gezellig en leerzaam beleeft.

Fijne rijschool met goede lessen

Ik heb een goede ervaring gehad bij Zaanse Verkeersopleidingen. Elisio was een goede, rustige en geduldige instructeur die je erg op je gemak stelt. Dat was erg prettig, helemaal voor een iemand die erg onzeker is over haar prestaties en ook last heeft van faalangst. Ik ben alsnog in een keer geslaagd!

Zaanseverkeersopleidingen is de beste aanrader!

Ik raad Zaanseverkeersopleidingen zeker aan! Ik ben zelf doof/slechthorend, maar hij had echt geduld met mij en wilde me graag helpen met afrijden! Elisio is een aardige, rustige en geduldige instructeur. Hij had vertrouwen in mij voordat ik vertrouwen in mezelf had dat ik wel kon rijden. Hij legt alles rustig en heel goed uit, ondanks ik doof/zware slechthorend ben. Hij legde me dingen uit waarom ik fouten maakte, waardoor ik mezelf elke dag kon verbeteren. Door zijn tips en het zelfvertrouwen dat Elisio mij gegeven heeft, heb ik zonder angst afgereden. Het was een goed geprijsd pakket en ik heb hier ook een theoriecursus gevolgd. Dit was ook echt aanrader! Ik heb mijn theorie in 1x gehaald dankzij Djayden (theorie cursus) en ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen!

Zeer nette en goede rij instructeurs ten alle tijden respectvol en hebben een liefde voor het vak

Peperstraat 18

1502AH Zaandam