De beste

Dit is de beste rijschool van zaandam mag er wel bij benoemen dat Santos mij heeft geholpen om in 20 lessen te slagen!

‘Aardige en duidelijke rij-instructeur’

Instructeur stelde mij goed op mijn gemak, na paar lessen met gemak afgereden!

Goede ervaring

Ik heb hier een hele fijne lesperiode ervaren, een fijne vriendelijke rijinstructeur die mij goed heeft geholpen en ik heb mijn rijbewijs gehaald in een keer.

Goed uitgelegd

Top rij instructeur

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs echt een top rijschool zou het zeker aanraden

Fantastisch begeleid

Mij fantastisch geholpen! Elke auto les een stap verder geleerd. Heel vriendelijk en staat altijd netjes op tijd klaar voor je deur. Fantastische ervaring!

Goed leren rijden

Fijne lessen gehad met Elisio en Santos. Uitleg was goed, geduldig en op een goed tempo.

Topp, duidelijk

Heel duidelijk kwa tips en dingen die je moet doen en zien in het verkeer. Instructeur echt heel aardig en duidelijk

Goede begeleiding

Ik zou Zaanseverkeersopleiding aan iedereen kunnen aanbevelen. Ik ben altijd heel goed begeleid door Elisio en heb de rijlessen ook altijd leuk gevonden. Er werd altijd goed rekening met je gehouden en genoeg aandacht aan je besteed. Door de goede begeleiding was ik tijdens het rijexamen ook erg zelfverzekerd.

Tevreden!

Vandaag geslaagd voor het rij- examen!!

Amazing

Santos has a very good way to explain making things simpler. Outstanding instructor and very professional. 10 out of 10

Ik heb heel duidelijk en vriendelijk les/instructies gekregen van de instructeur en ben in 1keer geslaagd!

Precies wat ik verwachtte de beste rijschool!

Uitstekende rijschool en rijinstructeur (s). De ondersteuning en begeleiding is de beste. Ik ben zeer tevreden over alles, ontzettend soepel en er is altijd wel een oplossing. Zeer tevreden!

Ik heb in een korte tijd veel geleerd, elke les weer gereflecteerd op mijn handelen waardoor ik steeds beter werd.

Súper

Mijn ervaring op deze school was erg bevredigend, hier heb ik echte professionals kunnen vinden, die te allen tijde veiligheid en empathie bieden, kalm en geduldig zijn bij het lesgeven, aanmoediging geven en leren om het examen goed te halen.

In 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Leuke en leerzame lessen gehad samen met santos.

Hele fijne rijschool!

Dankzij de fijne manier van het autorijden aanleren ben ik in 1 keer geslaagd! zowel voor mijn theorie als praktijk examen. De instructeurs hebben geduld en geven je zelfvertrouwen tijdens het leren. Echt een aanrader!

Top rijschool

Aardige werknemers ze hebben geduld en willen echt dat je slaagt alles is goed geregeld Santos is een hele goede instructeur

De beste verkeersopleiding van Zaanstad.

Bij Zaanseverkeersopleidingen word je uitstekend opgeleid om te rijden ! Niet om eventjes snel een examen te halen, maar om vol vertrouwen in elke situatie te kunnen rijden. Met veel rust en geduld worden de lessen gegeven, waardoor er een fijne sfeer is in de auto, wat leidt tot de beste verkeers-inzichten.

Goede

Goede rijinstructeur was heel rustig.

Fantastisch

Super rijlessen van Oidar! Comfortabel en gezellig in de auto op de goede manier! Stelt je goed op je gemak en leert je alle nodige vaardigheden. Ik zou iedereen aanbevelen om bij deze rijschool en in het bijzonder Oidar te lessen!

Professioneel

Rij instructeur Elisio is erg professioneel en zorgt ervoor dat je slaagt. Theorie geoefend bij de cursus en in 1 keer geslaagd. Ook praktijk in 1x behaald.

Perfect.

Hele fijne ervaring gehad bij zaanseverkeersopleidingen. Ik heb les gehad bij Elisio en ook 2 lessen bij Santos. Erg professionele en goede Rijinstrecteuren. Rijbewijs na 19 lesuur en iets meer dan 2 maanden kunnen halen.

Geweldig!

Ik heb een leuke en goede tijd gehad tijdens het behalen van mijn rijbewijs! Ik leerde snel door de duidelijk uitleg en instructies van mijn rij instructeur.

fijn

Het zijn allemaal super fijne rijinstructeurs, rustige uitleg als het fout gaat maakt het niet uit etc want het word dan goed opgelost!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam