Goede rijschool en instructeur

Elisio is een goede en rustige rijinstructeur. Heb vele goede en leuke gesprekken met hem gehad en iedere les was zeer leerzaam. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik raad het iedereen aan zijn of haar rijbewijs bij zaanseverkeersopleidingen te halen.

Heel erg goed

Ik was heel erg goed begeleid in de lessen en alles is me goed uitgelegd tijdens de lessen.

Geweldige rijschool

Professionele rijschool met vriendelijke instructeurs die duidelijk en goed les geven!

Perfect geholpen

Ik ben in augustus begonnen met mijn rijbewijs en nu heb ik hem. De mensen van Zaanseverkeersopleidingen hebben mij ontzettend goed geholpen met mijn theorie en praktijk. Ze hebben mij alle nodig geleerd in 1x geslaagd voor theorie en praktijk

My experience was effective, supportive and knowledgeable.

I went to Zaanse school to take my practical exam in Zaandam and passed. Since it was my retake exam, I was genuinely motivated by the wonderful instructor Santos. He gave me full support and provided me with insightful lessons to polish my driving skills especially me being a driver already for over 10 years, he had to work harder to make me realise to unlearn certain things. My lessons were full of wisdom, techniques, ways of CBR and constant improvements. I believe Santos and Zaanse school is the best place for expats and especially drivers that need to take CBR exams and can not exchange their international drivers licenses. Kudos to the team.

De beste rijschool van Zaandam

Mijn ervaring met zaanse verkeersopleidingen was fantastisch, na 10 dagen spoedcursus in 1 keer geslaagd voor praktijkexamen. De instructeurs zijn geweldig, je word goed opgeleid om te rijden. Heel erg bedankt Elisio en Santos!

Geweldige school waar veel vrijheid word geboden

Goede rijschool, goede communicatie en altijd gezellige ritten. Zeker aan te bevelen

Had geen betere rijschool kunnen wensen!

Mijn ervaring met zaanse verkeersopleidingen was top. Je krijgt hier kwalitatief goede rijlessen. De instructeurs geven je een fijne rijervaring doordat ze altijd de rust bewaren en je de ruimte geven om (kleine) fouten te maken en hiervan te leren. Dit zorgt ervoor dat je je altijd veilig in de auto voelt en de zenuwen enorm afnemen. Na het 30-lessenpakket in één geslaagd, dus ik kan het iedereen aanraden om bij Zaanse Verkeersopleidingen te gaan lessen!

Leuke en informatieve lessen

Altijd goeie ervaring gehad hier en veel geleerd van de tips en aanwijzingen van Santos.

Alles opdrachten en planning voor leeservaring perfect en snel service…

Echt een top rijschool ben vandaag geslaagd in 1x echt een aanrader heb bij alle 2 de instructeurs gereden en echt goed supper blij

Dankzij de deskundigheid en geduld van de instructeurs heb ik mijn rijbewijs behaald.

Elisio en Santos hebben mij goed geholpen om mijn rijbewijs te behalen. Ik heb veel kunnen leren van hun aanwijzingen en tips. Ik vond autorijden best spannend, maar ik ga nu met zelfvertrouwen de weg op. Heel erg bedankt heren!

De beste

Dit is de beste rijschool van zaandam mag er wel bij benoemen dat Santos mij heeft geholpen om in 20 lessen te slagen!

‘Aardige en duidelijke rij-instructeur’

Instructeur stelde mij goed op mijn gemak, na paar lessen met gemak afgereden!

Goede ervaring

Ik heb hier een hele fijne lesperiode ervaren, een fijne vriendelijke rijinstructeur die mij goed heeft geholpen en ik heb mijn rijbewijs gehaald in een keer.

Goed uitgelegd

Top rij instructeur

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs echt een top rijschool zou het zeker aanraden

Fantastisch begeleid

Mij fantastisch geholpen! Elke auto les een stap verder geleerd. Heel vriendelijk en staat altijd netjes op tijd klaar voor je deur. Fantastische ervaring!

Goed leren rijden

Fijne lessen gehad met Elisio en Santos. Uitleg was goed, geduldig en op een goed tempo.

Topp, duidelijk

Heel duidelijk kwa tips en dingen die je moet doen en zien in het verkeer. Instructeur echt heel aardig en duidelijk

Goede begeleiding

Ik zou Zaanseverkeersopleiding aan iedereen kunnen aanbevelen. Ik ben altijd heel goed begeleid door Elisio en heb de rijlessen ook altijd leuk gevonden. Er werd altijd goed rekening met je gehouden en genoeg aandacht aan je besteed. Door de goede begeleiding was ik tijdens het rijexamen ook erg zelfverzekerd.

Tevreden!

Vandaag geslaagd voor het rij- examen!!

Amazing

Santos has a very good way to explain making things simpler. Outstanding instructor and very professional. 10 out of 10

Ik heb heel duidelijk en vriendelijk les/instructies gekregen van de instructeur en ben in 1keer geslaagd!

Precies wat ik verwachtte de beste rijschool!

Uitstekende rijschool en rijinstructeur (s). De ondersteuning en begeleiding is de beste. Ik ben zeer tevreden over alles, ontzettend soepel en er is altijd wel een oplossing. Zeer tevreden!

Ik heb in een korte tijd veel geleerd, elke les weer gereflecteerd op mijn handelen waardoor ik steeds beter werd.

Peperstraat 18

1502AH Zaandam