perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Elisio is vakkundig en blijft altijd geduldig. Legt goed de situaties uit wanneer er verbeterpunten nodig zijn. Daarnaast stelt hij je erg op je gemak wanneer je gespannen bent. Je merkt dat hij erg ervaren is. Hij beschrijft de technieken goed en geeft duidelijk aan waarom iets zo is of wat er gebeurd wanneer je deze techniek niet toepast.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden met dit bedrijf. Heel professioneel en goede bekwaamheid, aardige en duidelijke instructeur die er alles aan doet om jou zoveel mogelijk op je gemak te stellen, goed op te leiden en zeker goede instructies geeft. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad met Elisio. Hij gaf me veel vrijheid om zelf het rijden te ervaren en te oefenen. Daarnaast is de prijs in vergelijking tot andere rijscholen goedkoop. Ook biedt de rijschool een tussentijdse toets in het pakket, dit heeft mij zeker geholpen met mijn rijexamen. Ik was minder gestresst en wist wat me te wachten stond. Al met al: super rijschool en in 1 keer geslaagd!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede, deskundige en geduldige rij-instructeur. \r\nIk ben zeer tevreden. Top rijschool!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam