Begripvol, kundig en vriendelijke ervaring.

Mijn ervaring was zeer positief. Vriendelijke begeleiding en aangepast op je eigen kunnen. Nadat ik geslaagd was voor mijn tussentijdse toets slaagde ik ook in 1x voor mijn examen. Kan het alleen maar aanbevelen.

Een erg gezellige rijles met een goed resultaat

Mijn lessen waren altijd hartstikke gezellig en heb alles in een goede tijd geleerd.

Zeer goede rijschool!

Leerzame en gezellige lessen gehad!

Ik raad Zaanseverkeersopleidingen zeker aan.

Ik ben bij Eliso terecht gekomen nadat ik ben "achtergelaten" door mijn oude rijinstructeur. Al snel merkte ik dat hij een hele andere manier van auto rijden wilde aanleren. Hij wilde niet dat ik mijn rijbewijs zo snel mogelijk kon halen, maar veilig op de weg terecht zou komen en echt had leren autorijden. Ik heb veel positieve ervaringen met zijn manier van lessen, hij kijkt echt per leerling wat je nodig hebt en coacht echt je zwakke punten. Uiteindelijk na een wat langere tijd m'n rijbewijs gehaald omdat ik van oude manieren af moest worden geholpen en ik een lange weg te gaan had. Nu ik mijn rijbewijs heb, ben ik er trots op dat ik die bij Elisio heb mogen halen. Bedankt voor je inzet, geduld en doorzettingsvermogen!! En niet te vergeten, hij is altijd op tijd en komt zijn afspraken na.

Top!

Elisio is een zeer goeie instructeur. Hij geeft op een duidelijke en rustige manier les, en gaat verder waar andere rijscholen het al goed zouden vinden. Hij leert je echt de fijne kneepjes van het autorijden. Met zijn hulp heb ik in 1x mijn tussentijdse examen en in 1x mijn praktijkexamen kunnen behalen.

Rustig

Zeer fijne lessen gehad op een rustige manier, Altijd goede feedback en een vrolijke instructeur.

Super goed!

De 2de keer afgereden en geslaagd! De rij instructeur heeft en geduld en probeert het beste uit je te krijgen!

Geeft precies wat je nodig hebt

Ik heb bij Elisio me rijbewijs in één keer gehaald. Dit komt voornamelijk door zijn goede aanwijzingen en het precies bieden wat ik nodig had.

Hoge kwaliteit. Top!

Na wat slechte ervaringen met rijscholen een tijd gestopt met rijden. Door verhuizing nu toch echt een auto nodig, dus dit jaar weer begonnen met rijden bij Zaanse Verkeersopleidingen. Ik kwam er toen pas achter hoe een rijles echt hoort te zijn en heb bij Elisio pas écht leren rijden. Zijn lessen zijn zo goed en van hoge kwaliteit dat je voor mijn gevoel minder lessen nodig zou hebben in vergelijking tot andere rijscholen. Als ik kijk naar wat ik eerder heb uitgegeven aan rijlessen, was het echt zonde, gewoon weggegooid geld. Ik zou zeggen bespaar jezelf een hoop financiele ellende en kies meteen voor de juiste rijschool van hoge kwaliteit rijlessen en ga bij Elisio rijden. En niet geheel onbelangrijk, de lessen zijn ook erg leuk! ;) Ik heb Elisio tijdens rijlessen ervaren als een mentor, geduldig, zeer betrokken, de beste instructeur die ik ben tegengekomen. Je moet iemand hebben die net zo hard voor je rijbewijs gaat als jij, en dat is Elisio! Bedankt voor de superleuke lessen! Ik kan nu met vertrouwen veilig de weg op. Bedankt! En nu veel km's maken hihihi :)

Top instructeur

Elsio heeft mij heel fijn en rustig alles uitgelegd, zo heb ik alles op zijn tijd geleerd. Ik ben ook nog eens in 1 keer geslaagd.

Vriendelijke behulpzame ondersteuning.

Mijn ervaring met zaanseverkeersopleodingen is heel positief! Altijd met een positieve vibe in de auto gestapt en uitgestapt natuurlijk. Ik ben ook altijd heel behulpzaam en effectief geholpen. Ik zal de rijschool zeker aanraden voor iedereen.

Heb mijn lessen met Elisio als heel rustgevend ervaren.

Het is heel fijn wanneer een rij-instructeur zoveel rust geeft tijdens de lessen en je goed voorbereid op wat er gaat gebeuren. Wat ik nog steeds heb onthouden tijdens de lessen met Elisio dat hij zei niks moet, veiligheid gaat voorop. Mijn dochter is bijna 16,5 en heb Elisio al benaderd want wil graag dat hij haar rij-instructeur wordt.

Fijne instructeur met oog en begrip voor

Elisio is niet alleen een instructeur maar ook een coach. Laat het je zelf proberen en doen, geeft waar nodig op de juiste manier de nodige inzichten en feedback. Hij heeft oog voor de leerling, kan goed omgaan met angst en zorgt voor een veilig en gezellig leerklimaat in de auto. Je leert veilig, vlot, zelfstandig én rustig te rijden, waardoor je in mijn optiek een fijne weggebruiker wordt. Door zijn adviezen en tips in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, ondanks dat ik dacht het nóóit te zullen halen! Om deze redenen raad ik deze rijschool zeer zeker aan.

Top!

Ik ben heel tevreden geweest met de lessen en begeleiding.

Goeie rijinstructuur

Mijn rijinstructuur was Elisio hij is lief en legt alles netjes uit en hij helpt je ook graag

Hele duidelijke en fijne rijopleider

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met deze rijschool. De rij instructeur Elisio is een hele rustige, vriendelijke en geduldige instructeur die je op een fijne manier begeleid en waarborgt dat je pas alleen de weg opgaat als hij zeker weet dat je daartoe instaat bent. Vooral voor onzekere, gestresste en stille leerlingen een goede match.

gezellig rijlessen en veel geleerd in korte tijd

altijd gezellige rijlessen, veel geleerd in een korte tijd. Begin onzeker tijdens het rijden maar door de rijlessen is dat weg gegaan. Goeie tips meegekregen en veel geduld wat fijn was!

Elisio is een erg fijne rij instructeur. Rustig en geduldig. Ik heb veel van hem geleerd en kijk er naar uit om nu zelf te gaan rijden!

Zeer goed. Ik heb bij Elisio écht leren autorijden!

Zelf ben ik op raad van familielid ben Elisio terecht gekomen. Vanaf de eerste lessen wist ik al dat ik eindelijk na 4 andere rijscholen te hebben gehad, bij het juiste adres te zijn. Na veel bijscholen en het hervormen van mijn rij-style die ik had aangeleerd bij andere rijscholen, heb ik nu dan eindelijk mijn rijbewijs! Ik raad het iedereen aan. Elisio is geen rij-instructeur, maar een mentor en een top chauffeur.

Hele vriendelijke instructeur

Super geduldig en rustig. Flexibel in het maken van afspraken. Zorgt er voor dat je zelfverzekerd zult gaan rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Aardige en goede instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief!\r\nDoor de relaxte aanpak van mijn rijinstructeur, kreeg ik veel rust en zelfvertrouwen tijdens het rijden. Ook doordat mijn rijinstructeur mij de ruimte gaf om zelf dingen op te lossen en te beslissen is mijn inzicht tijdens het autorijden erg verbeterd. \r\nHierdoor heb ik mijn examen, dat eigenlijk mijn tussentijdse toets hoorde te zijn, met maar 25 lesuren, met vlag en simpel kunnen halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de lessen en de manier waarop Elisio les geeft. Bij de proefles voelde ik me direct op mijn gemak. Elisio geeft duidelijke instructies en weet snel in te schatten wat je zwakke punten zijn. Ik heb mijn rijbewijs in een maand gehaald! Ik geef deze rijschool en de manier waarop les wordt gegeven een 10! Hartelijk dank voor de lessen en de leuke tijd! Ik raad iedereen deze rijschool aan!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam