top!

Erg fijne rijlessen, ik voelde me meteen op mijn gemak. Veel geleerd en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

Leerzaam

Goeie leraar leuke man. Fantastische auto. Snelle service. Leuk bedrijf zeker een aanrader!!!

Super fijn begeleid

Fijne rijschool super lieve rijinstructeur positief ervaren.

Een top rijschool!

Zojuist ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen!!! Dit allemaal dankzij Elisio. Elisio is een erg aardige, maar ook rustige en geduldige instructeur. Hij legt alles heel goed uit, waardoor je het in 1x ook goed toepast in de praktijk. Daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan! Bedankt Elisio voor alle leerzame lessen!

super fijne instructeur goed geprijsd pakket en in een keer geslaagd!

vanaf dag 1 had ik een goed gevoel en veel zelfvertrouwen door de fijne manier van lesgeven. de tips waren heel bruikbaar en na mijn tussentijdse toets konden we goed aan de bak om de laatste dingen wegtewerken voor een soepel examen.

Prima!

Ik heb les gekregen met Elisio.Ik Kom uit Brazilie.Voor mij zijn de regels en de manier in Nederland om te rijden erg moeilijk. Maar mijn instructeur was geduldig en legt alles op een makkelijk manier uit.Door Hem hulp ben ik geslaagd.

Fijne rijschool!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Zaanse verkeersopleidingen. Rij instructeur is altijd erg rustig en kalmerend. Fouten maken is geen enkel probleem en daar heb ik veel van geleerd. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en ben erg dankbaar voor de ondersteuning. Ik zal de lessen wel missen. Erg fijne ervaring en zeker een aanrader!! Groetjes, Laurine

Top service

Ik had mijn autotheorie zo snel mogelijk nodig en dat is ook gelukt, binnen een week was er al een examen voor mij geregeld en een theoriecursus en ben ik in één keer geslaagd! Wat een top service. Hopelijk haal ik mijn praktijkdiploma ook zo snel mogelijk en daar heb ik alle vertrouwen in dat dat goed en snel gebeurt!

Een gezellige en goeie rijschool!

De rijinstructeur zorgt dat ik op een relaxte en leuke manier veel kan leren. Hij is geduldig en neemt de tijd om iets goed uit te leggen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

In één keer geslaagd voor mijn theorie.

Via deze rijschool kwam ik super snel terecht bij een theorie cursus. Ook hoefde ik niet een half jaar te wachten op een examen. Door deze cursus ben ik in 1 keer geslaagd!

Super snel en vlot

Goed snel in werking

Top rijschool!!

Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar vandaag ben ik geslaagd !! Elisio, zonder jou was het nooit gelukt. Na 3 keer gezakt te zijn bij andere rijscholen heeft Elisio mij in 2 maanden opgeleid en heel erg geholpen met het rijden. Hij had veel geduld met mij en hielp mij heel erg bij de foutjes die ik maakte. Dankzij de lessen van Elisio ben ik zelf verzekerder geworden in het verkeer en kan ik nu zelfstandig rijden! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig , maar hij heeft mij ook de juiste technieken geleerd en hij heeft me altijd gerust gesteld en bleef mij motiveren. Ik heb echt het idee dat je door veel ervaring precies wist wat iedere leerling nodig had om zo snel en efficiënt mogelijk zijn rijbewijs te halen. Ik zou zonder enige twijfel Zaanse verkeersopleidingen aan iedereen die van plan is zijn rijbewijs te halen aanbevelen. Hartelijk bedankt !

Helemaal top

Ik heb een hele goede ervaring gehad en in een korte tijd mijn rijbewijs gehaalt. Ik heb niks meer dan lof, echt een toprijschool!

Geslaagd in 1x

Elisio heeft me heel goed geholpen met het rijden. Zonder hem zou ik nooit in 1x geslaagd kunnen zijn. Ik raad elke persoon hem aan als rijschool. Bij hem leer je echt je eigen manier van rijden.

ik ben heel erg tevreden met deze rijschool en Rij-instructeur. Hier slaag je zeker weten. Waar wacht je op, neem een pakket en rijden maar.

ik heb een hele leerzame en goeie tijd gehad bij elisio, de rijschool heeft mij zo goed geholpen naar mij rijbewijs toe, heel erg bedankt daarvoor!!

Ik heb een goeie ervaring met deze rijschool. Er wordt goed de tijd genomen om je op je eigen tempo volledig klaar te maken voor het afrijden.

Super!

Mijn ervaring bij de rijschool was erg goed. Ik had veel onzekerheden in het begin, maar deze heb ik samen met Elisio vrijwel allemaal weg kunnen werken. De rijschool is zeker een aanrader voor mensen met problemen zoals; nervositeit, faalangst en concentratie. Ik ben ook nog eens in 1 keer geslaagd dus ik ben super tevreden! Bedankt voor alles.

Leerzame en gezellige lessen

Mijn ervaring bij Zaanse verkeersopleiding is zeer positief, omdat er aandachtig wordt gekeken naar je sterke en minder sterkte punten. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto, maar je leert er ook echt auto rijden

Heel goed ervaren.

top instructeur. Die alles rustig uitlegd, en je ook erg op je gemak stelt als het nodig is. En dat ik in 1 keer geslaagd ben laat dat ook zeker zien!

Erg leuke en goeie rijschool

Zaanserijscholen is een erg goeie rijschool heb er erg veel geleerd en ben daardoor met een pakket van 30 rijlessen in 1x geslaagd, de rij instructeur is erg geduldig en helpt je heel goed met alles, overal heb ik er erg veel geleerd en beveel ik deze rijschool zeker aan!

De instructeur is ontspannen en grappig. Hij leert jou op een leuke manier rijden maar als de beste. Hij vergelijkt je altijd met Max Verstappen. Kortom de beste van Zaanstad.

Top rijschool! Fijne ervaring gehad

Alles word goed en rustig uitgelegd. Hij neemt de tijd voor je en je leert om goed te rijden. Erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ben meer dan tevreden!

Op alle punten goed!

Ik heb de rijlessen met Elisio als zeer leerzaam ervaren. Niet alleen heb ik geleerd over het rijden en alles wat hierbij komt kijken, maar ook lessen over mijn eigen invloed op mijn rijgedrag. Elisio weet mensen goed in te schatten en heeft snel door hoe jij je op je gemak voelt en wat de beste manier is om je te leren. Dankzij de lessen van Elisio ben ik gisteren in 1 keer geslaagd (!) en dat was eigenlijk geen verassing. Je gaat pas op examen als je helemaal klaargestoomd bent om veilig en zelfstandig de weg op te gaan. Aanrader!!

Super goede ervaring!

Goede rijinstructeur, heeft veel geduld, geeft goede tips en aanwijzingen. In 1 keer geslaagd dankzij Elisio! Ik ben er Super blij mee bedankt!!!!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam