Helemaal top!

Zaanseverkeersopleidingen is de beste rijschool van de zaanstreek. Wat deze rijschool uniek maakt is de coachende en rustige manier van lesgeven. Hierdoor kunnen zij goed bij jou als persoon aansluiten. Een echte aanrader!

Goede 1 op 1 begeleiding

Zeer goeie en rustige uitleg

Ik heb door de coronamaatregelen niet consistent kunnen maar heb de keren dat ik reed wel goeie uitleg gekregen. Ik ben door Elisio in 1 keer geslaagd en alles werd me voor het examen nog eens goed uitgelegd en doorgenomen. Ik mocht zelfs nog eerder examen doen dan eigenlijk mogelijk was. Al met al een zeer goeie ervaring en ik raad deze rijschool zeker aan!

Topp!!

K heb een hele goeie ervaring gehad hier, de lessen waren leerzaam, gezellig en ik voelde me op Kortom: zeker een aanrader!

Erg positief!

Ik ben heel tevreden met de rijschool hoe ze uitleggen. Ik werd heel goed begeleid in het proces van A tot Z. Nog eens bedankt Djayden voor je duidelijke en goede manier van uitleggen! Ik raad deze rijschool zeker aan!

Geweldig!

ik heb het heel goed ervaren, ik ben goed geholpen en ik heb super veel geleerd!

Top rijschool!

Hele fijne manier van lesgeven! Gelijk vanaf les 1 voelde ik mij op mijn gemak achter het stuur, terwijl ik het eigenlijk super spannend vond. De instructeur is kalm en legt alles goed uit. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanbevelen!

Beste rijschool

Heb mijn theorie en mijn praktijk bij hun in 1x gehaald en ze hebben goeie rijles

Goede ervaring. In 1x mijn rijexamen gehaald.

Top rijschool!! Een erg relaxede instructeur die heel kalm blijft. De manier van dingen aanleren vond ik ook superfijn. Ook wordt er veel met je meegedacht met lessen plannen of examens plannen. Zo zijn de wachtrijen nu extreem lang, maar doordat Zaanseverkeersopleidingen erg goed de site van het CBR in de gaten hield, was er veel eerder een plekje gevonden voor mij. Zo heb ik zojuist (in mei) mn examen gehad in plaats van in september! Zeker een aanrader!!

Fijne manier van coaching en voorbereid op het echte zelfstandige rijden

Hele fijne manier van leren rijden. Lekker met alles tegelijk beginnen en zo dit alles leren beheersen. Echt een aanrader voor wie nog een goede rijschool zoekt!

Zeer goede rijschool, heel klantvriendelijk en zorgt er 100% voor dat je slaagt.

Beste keuze om hier te gaan lessen, in 1x geslaagd zonder tussen tijdse toets. Beste rijschool van zaandam.

goede rijlessen met een fijne sfeer

ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald! de lessen waren goed en er was een fijne sfeer, ik voelde me erg op mijn gemak. dankzij deze rijschool heb ik goed leren rijden en met plezier leren rijden!

Echt een top rijschool!

Ik wil Elisio heel erg bedanken voor alle lessen, ik heb veel geleerd en het erg naar mij zin gehad! Ik raad Zaanseverkeersopleidingen zeker aan!

Fijne en grappige instructeur die je alles leert op je eigen tempo.

Met elisio in de auto is het altijd lachen maar natuurlijk ook serieus rijden,en ik heb veel van hem mogen leren.

Super school!

Had a really good experience with this school, by my opinion it’s one of the best! Instructor Santos is very clear in his directions and has a lot of patience! Happy to say that I passed my exam last monday and have my drivers license now!

Een erg leerzame ervaring!

Mijn rijinstructeur heeft erg veel geduld met mij gehad en alles op het juiste tempo en de juiste manier uitgelegd. Met begeleiding van mijn rijinstructeur ben ik in 1x geslaagd! Ik raad iedereen deze rijschool aan als je fijne, goede lessen wilt en in 1x wilt slagen!

Topp rijschool!!

Ik ben in 1x geslaagd met dank aan, Elisio hij is super rustig en helpt je waar het nodig is tijdens het rijden. En als je iets niet weet dan helpt hij je erbij of hij doet het voor. En het is altijd gezellig in de auto maar hij eet ook de rust te behouden. Ik ben in 1x geslaagd en heb daarvoor 31 rijlessen voor gehad. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan als je nog opzoek bent naar een goede rijschool of je wilt één overstap maken ga voor deze rijschool! Heel erg bedankt Elisio.

een top rijschool

Elisio is een fijne instructeur, geduldig en zeer bekwaam en rustgevend, en met veel humor. Ik heb altijd met veel plezier rijles van hem gehad. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan.

In 1 keer geslaagd

Elisio is een hele goede rijinstructeur. Super geduldig, aardig en helpt heel goed met dingen waar je moeite mee hebt. Er is altijd een goede sfeer in de auto. Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Elisio!

Leerzaam

Op een veilige manier leren auto rijden. Fijne mensen.

Heel fijn en effectief les gehad

Leuke rij-instructeur die je goed helpt met het rijden en je gerust stelt als het lastig wordt. Fijne tijd gehad met Elisio en ik raad deze rijschool zeker aan.

Zeer ervaren en deskundige rijschool

Bij Elisio, de rij instructeur, heb ik in korte tijd enorm veel geleerd op een fijne en vertrouwde manier. Ik was hier meer dan klaargestoomd voor het praktijkexamen. Voor diegene die nog een rijschool overweegt of een overstap wil maken, zou ik Zaanseverkeersopleidingen zeker aanbevelen.

Goede leraar.

Fijne leraar die ervoor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt in de auto. Hij laat je zelf de auto ontdekken waardoor je veelgevoel krijgt voor de auto en met vertrouwen achter het stuur zit.

Hele goede rijschool!

Ik zat voorheen bij een andere rijschool, maar ben overgestapt naar Zaanseverkeersopleidingen. Ik heb heel veel geleerd van Elisio. Hele aardige instructeur. Hij legt alle nieuwe dingen goed uit.

Vol zelfvertrouwen achter het stuur!

Door middel van de juiste tips en uitleg vanuit Elisio (Instructeur Zaanseverkeersopleidingen) is het mij gelukt om mijn rijvaardigheid naar een volgend level te tillen waardoor ik nu vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. De rust en het vertrouwen vanuit Elisio tijdens mijn leerproces heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Zeker een aanrader!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam