Positive experience with driving school & instructor Santos

I enjoyed my driving lessons with Santos. He was polite, friendly, and always open to questions. He explained things clearly and made sure I understood each step. I also appreciated that he had a clear plan for the lessons, focusing on the right areas to improve my skills. Overall, his approach made me feel confident and well-prepared.

• Would you recommend us? Yes

In 1x geslaagd sinds ik les bij Zaanse verkeersopleidingen! Super fijne ervaring en veel nieuws geleerd in tegenstelling tot eerdere rijscholen waar ik heb gereden.

Uitstekende rijschool

Fijne lessen, goede instructie en erg gemotiverend

Ik heb bij Santos gelest en ben erg tevreden over hoe de lessen zijn verlopen. Hij was geduldig en sympathiek, legde alles erg goed uit en kan goed inschatten op welke gebieden je hulp nodig hebt, en hoe hij deze hulp kan aanbieden. Ook heb ik enkele lessen bij Elisio gevolgd, waar ik ook zeer tevreden over ben. Elisio is een zeer aardig en geduldig persoon en fijn om mee te rijden, zeker als je zelf een beetje nerveus bent achter het stuur. Kortom ben ik tevreden over Zaanseverkeersopleidingen en raad ik deze rijschool en deze rij-instructeurs zeker aan.

Geweldig! Top instructeur

Mijn dochter van 17 is in 1 keer geslaagd! Santos is een hele goed instructeur. Streng duidelijk! Ik beveel ze zeer zeker aan..

Super goede lessen gekregen & hartstikke tevreden

Super blij

Top instructeur die me les bij les beter maakt

Top rijschool goede instructeurs en goede uitleg.

Goeie rijschool & instructeur in 1x geslaagd

De snelste rijlschool uit de buurt kwa wachttijden en de instructeur legt je alles goed en makkelijk uit dus alsje goed oplet haal je het in 1x

Erg leerzaam en goed geholpen door instructeur

Ik kijk terug op een leerzame rijopleiding waarin ik goed ben begeleid door mijn instructeur, wat heeft bijgedragen aan het succesvol behalen van mijn rijbewijs.

Goeie uitleg

Duidelijk uitleg en vriendelijk

Prettige samenwerking.

het was hartstikke fijn om van jullie theorie cursus/rijles te krijgen! er werd tijdens de cursus goed in gegaan op wat ik nog lastig vond. tijden de rijles gaf de instructeur duidelijke aanwijzingen en hielp mij waar nodig.

Het ging best goed de rijinstructeur was duidelijk en hopend de ander mensen in het bedrijf zijn heel Netjes en hebben me ook goed geholpen met mijn theorie examen Bedankt groet Adinda Rang***i

beste rijschool goeie instructeur

goede rijinstructeur rijbewijs in 1 x gehaald

Fijne rijschool

Heb heel fijn en prettig gelest, ik heb rijles van Ellisio gehad en Santos. Super fijne rijschool!

Ik ben heel erg tevreden!

Ik ben zo blij en tevreden met Rijschool Zaanseverkeersopleidingen, en vooral heel erg bedankt aan Santos! Santos geeft mij altijd rijles en blijft mij motiveren om te slagen voor het examen. Santos gaf op een vriendelijke manier les, maar gaf ook duidelijke en effectieve lessen. Ik wens het beste toe voor Rijschool Zaanseverkeersopleidingen en Santos!

Een positieve rijervaring met persoonlijke aandacht en goede uitleg.

Ik heb mijn rijopleiding bij Zaanse Verkeersopleidingen als zeer prettig ervaren. De lessen waren gestructureerd en aangepast aan mijn niveau, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde in de auto. De instructeur gaf duidelijke uitleg en bleef altijd rustig, ook als iets niet in één keer lukte. Dankzij de persoonlijke aanpak en goede begeleiding voelde ik me goed voorbereid op het examen. Een aanrader voor iedereen die op een fijne manier wil leren autorijden!

Na overstappen na deze rijschool geslaagd voor mijn rijbewijs.

Beste Rijschool van Zaandam.

Waar er bij andere rijscholen wachtrijen waren en niks mogelijk was, kon ik bij Zaanse meteen beginnen en omdat ik met spoed een rijbewijs nodig werd er gelijk gehandeld en kreeg ik alle tools die ik nodig had om te slagen. Je leert niet alleen een auto besturen maar je leert ook echt rijden. Bedankt Elisio!

Top!!

Ik vond de scooterlessen heel leerzaam en goed opgebouwd; ik heb veel nieuwe dingen geleerd en voel me nu veel zekerder op de scooter

Geweldig!!!!!!!!!!!!!

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij de fijne begeleiding van Rijschool Zaanse, en in het bijzonder mijn instructeur Santos. Hij was altijd geduldig, duidelijk en motiverend. Ik voelde me goed voorbereid en heb met vertrouwen het examen afgelegd. Bedankt Santos en team van Zaanse! Zeker een aanrader voor iedereen die wil slagen.

Hij is zeer professioneel, vriendelijk en geeft je op een rustige manier les.

Ik zou iedereen zeker aanraden om zich in te schrijven bij Rijschool Zaanseverkeersopleidingen. Ik werd door een vriend voorgesteld aan Rijschool Zaanseverkeersopleidingen na twee slechte ervaringen met andere rijscholen die me echt pijn deden. Na een paar oefensessies bij Santos.Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen.  . Hij is erg verantwoordelijk, aardig en professioneel. Hij legt alles rustig uit en besteedt alle aandacht aan je. Ik ben Rijschool Zaanseverkeersopleidingen en het professionele team, en met name Santos, zeer dankbaar.

Super goed

Hele leuke, gezellige en erg leerzame lessen.

Top rijschool

Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gezeten, waarbij ik niet echt veel leerde, maar sinds ik bij deze rijschool ben gekomen ben ik echt auto wezen leren rijden. Echt super hoe ze je alles leren.

Goeie en duidelijke rijlessen

De rijlessen waren goed en duidelijk rijinstructeur Santos legde precies uit wat er gedaan moest worden en als je het niet begreep kreeg je altijd makkelijke en duidelijke hulp waardoor je het de 2e keer goed deed

Lekker duidelijk

Peperstraat 18