De beste rijschool van Zaandam!

Heel goed geholpen/ begeleid door Santos. Geduldig, beleefd, eerlijk en oprecht! Altijd gezellig , met veel plezier heel veel geleerd. En vandaag in 1 keer geslaagd voor de praktijkexamen! Kon mij geen betere rijinstructeur wensen! Bedankt!!

Beste rijschool

In 1x geslaagd met tussentijdse toets, super leuke lessen gehad met Elisio!

meest professionele rijschool van zaanstad.

Het was niet altijd even gemakkelijk voor mij om auto te rijden door ongelukken in het verleden, maar dankzij Elisio zijn hulp ben ik hierover heen gekomen en heb ik niet opgegeven. De rijlessen waren altijd super gezellig en leerzaam, deze rijschool heeft veel meer kennis en ervaring dan andere. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik voor zaanse verkeersopleidingen als rijschool gekozen heb en zal het iedereen aanraden!

Duidelijk

Rustig en relaxed in de omgang

Goeie, gestructureerde lessen

Hiervoor bij een andere zaak gereden en hier twee keer mee gezakt. Na de switch direct goeie lessen ontvingen en daadwerkelijk het gevoel gekregen les te krijgen.

Goede Rijschool!

De instructeurs stellen je op je gemak, geven duidelijk uitleg, zorgen dat de les goed aansluit op jouw verbeterpunten en er is altijd ruimte voor vragen.

Super aardige rij instructeur en goede lessen. Je word goed geholpen. Duidelijke communicatie. Deze rijschool raad ik zeker aan!!

Vriendelijk en gericht op resultaten

Ik heb het pakket herexamen voor scooter gekozen. Ik had 1 op 1 les met een superaardige instructeur die mij heel goed heeft voorbereid. Na een tijdje rijden kreeg ik de nodige zelfverzekerdheid en daarmee heb ik bijna vlekkeloos mijn examen gehaald! Ik zal deze rijschool zeker aanraden.

Een rijschool met oprechte en toegewijde begeleiding die je écht voorbereidt op het examen.

Santos was eerlijk en nauwgezet in zijn aanpak, zonder valse beloftes, en bouwde stap voor stap mijn vertrouwen op.Dankzij zijn toewijding was ik uitstekend voorbereid op het examen. Grote dank aan de familie Santos voor hun steun, zonder jullie was ik niet geslaagd!

Voorbereid voor slagen

Top instructies gekregen, wij hebben precies gereden waar we tijdens het examen ook zouden rijden en als er iets fout was werd ik er goed op gehamerd om het correct to doen. Als ik iets hierover zou zeggen zou het zijn dat je overal rijden leert, maar je hier ook leert om te slagen.

Toppers !!!

In één keer geslaagd voor theorie en praktijk . Zelfs na bijna 50 jaar niet meer gereden te hebben is het me toch gelukt dankzij de goede lessen en professionaliteit van Odair.

Friendly, efficient, and effective!

The communication was great and there was always plenty of opportunity to work around my schedule. This allowed me to get my license as quickly as possible. My instructor was friendly and taught me everything I needed to know for the exam and safe driving.

• Would you recommend us? Yes

Heel goed

Ik werd super goed begeleid, gezellig en geduldig.

Top Rijschool!

Goede rijschool

Vriendelijke instructeurs die goed helpen.

Prettige samenwerking er werd goed meegedacht.

In mijn proefles heb ik kennisgemaakt met de rijinstructeur en heeft hij mij een advies gegeven op de hoeveelheid lessen. Dit advies klopte waar ik tevreden mee was. Zodra er plek was voor vervroegd examen werd dit gelijk aangeboden. En heb ik in de week voor mijn examen met een andere rijinstructeur gereden om eventueel extra te verbeteren en te oefenen voor het examen. Waar ik echter soms moeite mee had was dat de dag zelf de tijd van de les veranderde, maar dit was wel altijd in overleg.

Werd goed uitgelegd, geholpen bij dingen die ik niet helemaal snapte.

top instructeur

legde me precies uit wat ik moest doen, waar ik moest rijden, hoe ik moest rijden en waar ik voor moet uitkijken.

Het is heel goed gegaan en ze helpen je erg gied met het rijden

Helemaal geweldig!

In het begin ging het nog een beetje stroef, maar na alle tips ging het veel beter en ben ik geslaagd.

Geweldig!!!

Hele rustige uitleg en begeleiding!

Vriendelijke ontspannen betrokken rijschool

Zeer goed, er werd op een zeer fijne deskundig, manier les gegeven Elisio, je straalt plezier en vakmanschap uit dank voor alles !

Top rijschool!!

Dankzij Elisio en Odair ben ik eindelijk in het bezit van mijn rijbewijs! Deze 2 instructeurs hebben liefde voor hun vak en dat zie je terug in de lessen. Ze stralen kalmte uit waardoor je je altijd op je gemak bent.

Top rijschool

In één keer geslaagd voor theorie en praktijk door de goeie lessen en de tweedaagse cursus wat ook zeker en aanrader is.

Erg top rij instructeur beste die er is hij heeft mij in me zelf laten geloven en heeft erg goed uitgelegd

Peperstraat 18

1502AH Zaandam