Filters

10

Leerzaam

Op een veilige manier leren auto rijden. Fijne mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn en effectief les gehad

Leuke rij-instructeur die je goed helpt met het rijden en je gerust stelt als het lastig wordt. Fijne tijd gehad met Elisio en ik raad deze rijschool zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren en deskundige rijschool

Bij Elisio, de rij instructeur, heb ik in korte tijd enorm veel geleerd op een fijne en vertrouwde manier. Ik was hier meer dan klaargestoomd voor het praktijkexamen. Voor diegene die nog een rijschool overweegt of een overstap wil maken, zou ik Zaanseverkeersopleidingen zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede leraar.

Fijne leraar die ervoor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt in de auto. Hij laat je zelf de auto ontdekken waardoor je veelgevoel krijgt voor de auto en met vertrouwen achter het stuur zit.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele goede rijschool!

Ik zat voorheen bij een andere rijschool, maar ben overgestapt naar Zaanseverkeersopleidingen. Ik heb heel veel geleerd van Elisio. Hele aardige instructeur. Hij legt alle nieuwe dingen goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vol zelfvertrouwen achter het stuur!

Door middel van de juiste tips en uitleg vanuit Elisio (Instructeur Zaanseverkeersopleidingen) is het mij gelukt om mijn rijvaardigheid naar een volgend level te tillen waardoor ik nu vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. De rust en het vertrouwen vanuit Elisio tijdens mijn leerproces heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Ik wil Elisio erg bedanken voor de prettige en leerzame rijlessen. Elisio is een vriendelijke instructeur met veel ervaring. Hij leert je niet alleen de regels, maar hij geeft je vooral het inzicht en het vertrouwen om zelfstandig te kunnen rijden. Dankzij Elisio heb ik mijn rijbewijs in korte tijd kunnen halen. Ik raad iedereen dan ook de rijschool van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool uit de zaanstreek

Top rijschool, ik ben in 1x geslaagd met 20 lessen met dank aan de goede lessen die je krijgt. De rij instructeur straalt rust uit en wanneer je een fout maakt leert hij je van die fout te leren en doet dat op een goede manier waardoor je het in 1x weet en nooit meer de fout zal maken. Top rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede rijschool.

Super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Super fijne instructeur die alles goed uitlegt en laat zien. Bedankt voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb gewoon genoten van de lessen.

Als je bij Elisio rijd, weet je zeker dat je goed word opgeleid. Ik ben nu een zelfverzekerde chauffeur en ik denk dat ik het rijden nergens beter had kunnen leren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool

Vriendelijke rij-instructeur waarbij je je op je gemak voelt. Goede feedback en in een keer geslaagd! Ik zou de rijschool zeker aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren instructeur, geduldig en vriendelijk.

Ik was blij met Elisio als instructeur, stelde me steeds op mijn gemak en gaf me het zelfvertrouwen zodat ik zelfs op de leeftijd van 64 mijn rijbewijs heb kunnen halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool! Elisio is een topper !

Top rijschool! Elisio is een goeie rij instructeur die de rust houd. Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne rijschool

Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald bij deze rijschool. Ik heb er een tijd over gedaan aangezien we door corona een paar keer moesten stoppen, maar zodra het weer mocht stond Elisio (Mijn rijinstructeur) weer klaar om te gaan. Elisio geeft heel rustig en ontspannen les waardoor je zelf ook lekkerder in de auto zit. Veel word op gevoel gedaan ipv via regels. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld hoe je je stuur moet vast houden en hoevaak je in je spiegels moet kijken. Over het algemeen een hele goede rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwalitatief, professioneel maar ook gezellig.

Naast de opbouwende feedback tijdens het rijden is er ook ruimte voor ontspanning in de vorm van humor. Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij deze rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Je wordt perfect geholpen, je wordt geholpen waar nodig en als het goed gaat wordt er verteld wat er goed gaat. Als er aandachtspunten zijn worden die helder uitgelegd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch! Elisio is de beste !

Na heel wat rij-ervaring en rijscholen verslonden te hebben, kwam ik bij Elisio terecht. Hij gaf me het vertrouwen terug in mezelf, waarin ik bij andere rijscholen altijd het gevoel had dat ik het niet goed deed, coachte Elisio mij echt. Dat gevoel is goud! Na 6 maanden heb ik eindelijk mijn rijbewijs en wat ben ik trots! Ik ben ongelooflijk blij met Zaanse verkeersopleidingen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel geleerd, goede rijschool

Ik ben in 2de instantie geslaagd. De dingen die fout gingen worden goed opgepakt in de lessen. Je leert het rijden hier door het gewoon te proberen en te doen, als iets even niet zo goed gaat maakt dat niet uit, daarvan leer je het juist. Al met al een erg fijne rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb in een hele korte periode heel veel geleerd

Ik kwam bij een andere rijschool vandaan waar ik helaas ben gezakt voor mijn examen. Na mijn overstap heb ik heel veel bruikbare tips gekregen en veel nieuwe dingen geleerd die het rijden veel makkelijker maakte. Ik heb nu binnen 8 lessen mijn rijbewijs gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top rijschool, echt een aanrader!!

Elisio is een top rij instructeur. Hij legt alles rustig en relaxt uit. Zelf ben ik in 1 keer geslaagd en dat had ik niet zonder de hulp van Elisio gekund. Ik zou Zaanseverkeersopleidingen zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, rustig en met wat humor!

Ik heb de rijlessen van Elisio goed ervaren! Elisio is een rustig en kalm persoon en dat brengt hij ook over in zijn rijlessen. Dit zorgt ervoor dat je minder gespannen achter het stuur zit! Als er is wat mis gaat geeft dat ook niet, hier leer je van en bij het eerst mogelijke moment waar je dan even stil staat gaat Elisio de situatie nog even met je nalopen en evalueren en dat is een hele fijne manier om van je fouten te leren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Elisio is een geduldige en ervaren instructeur met oog voor jouw persoonlijke behoeften en wensen.

De basis van het rijden wordt direct goed aangeleerd. Wanneer er zich uitdagingen voordoen is Elisio er om je daar doorheem te coachen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar het gedrag zelf, maar ook naar de oorzaak van dat gedrag en hoe dat opgelost kan worden. Deze persoonlijke blik zorgt voor vertrouwen en inzicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustig & fijn

Elisio is de rust zelf. Hij legt rustig uit waarom hoe en de reden erachter. Als je fouten maakt, gaat hij evalueren waarom en waar het beter kan. Dus echt top

 • Aanbevelen? Ja
10

Een unieke ervaring!

Ik heb met veel plezier en zelfvertrouwen bij Elisio van ZaanseVerkeersopleidingen gereden! Ik vind de manier waarop Elisio je door het leerproces heen coacht echt top! Ik heb voorheen best wel faalangst gehad, maar door al het zelfvertrouwen dat Elisio mij gegeven heeft zonder echte zenuwen afgereden. Ik wil je bedanken voor je geduld, tijd en vertrouwen in mij, Elisio.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke en leerzame lessen bij Elisio

Ik heb altijd al willen rijden, dus toen ik met deze opleiding begon, had ik er enorm veel zin in. Elisio heeft me heel goed begeleid door dit hele proces. Door middel van zijn leerzame lessen en daarbij ook nog eens leuke gesprekken ben ik een goede rijdster geworden en ben ik ook in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd