Top!!

Ik vond de scooterlessen heel leerzaam en goed opgebouwd; ik heb veel nieuwe dingen geleerd en voel me nu veel zekerder op de scooter

Geweldig!!!!!!!!!!!!!

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij de fijne begeleiding van Rijschool Zaanse, en in het bijzonder mijn instructeur Santos. Hij was altijd geduldig, duidelijk en motiverend. Ik voelde me goed voorbereid en heb met vertrouwen het examen afgelegd. Bedankt Santos en team van Zaanse! Zeker een aanrader voor iedereen die wil slagen.

Hij is zeer professioneel, vriendelijk en geeft je op een rustige manier les.

Ik zou iedereen zeker aanraden om zich in te schrijven bij Rijschool Zaanseverkeersopleidingen. Ik werd door een vriend voorgesteld aan Rijschool Zaanseverkeersopleidingen na twee slechte ervaringen met andere rijscholen die me echt pijn deden. Na een paar oefensessies bij Santos.Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen.  . Hij is erg verantwoordelijk, aardig en professioneel. Hij legt alles rustig uit en besteedt alle aandacht aan je. Ik ben Rijschool Zaanseverkeersopleidingen en het professionele team, en met name Santos, zeer dankbaar.

Super goed

Hele leuke, gezellige en erg leerzame lessen.

Top rijschool

Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gezeten, waarbij ik niet echt veel leerde, maar sinds ik bij deze rijschool ben gekomen ben ik echt auto wezen leren rijden. Echt super hoe ze je alles leren.

Goeie en duidelijke rijlessen

De rijlessen waren goed en duidelijk rijinstructeur Santos legde precies uit wat er gedaan moest worden en als je het niet begreep kreeg je altijd makkelijke en duidelijke hulp waardoor je het de 2e keer goed deed

Lekker duidelijk

Positief

Ik wil odair heel erg bedanken, hij is een hele goeie instructeur altijd kalm en rustig. Eerlijk maar ook kritisch waar je veel aan heb. Ik ben in een keer geslaagd.

Van de beste geleerd

En hele aardige instructeur en een goede ervaring, zeker aan te raden.

Zelfs bij bijzondere gevallen excellente lessen

Ik ben een bijzonder geval, ik ben blind in 1 oog. Ondanks deze moeilijkheden heb ik met hulp van deze rijschool toch mijn rijbewijs kunnen halen. De rijlessen zijn doelgericht, rustig en onderwijskundig. Ik voelde mij altijd veilig en er werd feedback gegeven op een constructieve en vriendelijke wijze. Mijn beperkingen worden gezien als een gezamenlijke uitdaging om te overwinnen en nooit wordt er gezegd dat je iets niet kan, er is altijd een oplossing.

Topp

Goed en efficiënt, aanrader!

goede en een hele leerzame rijinstructeur

Ik heb op een hele fijne manier mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Zaanseverkeersopleiding met rijinstructeur Santos. Santos geeft goede en ook duidelijke feedback op wat je beter kan doen, maar ook is hij een hele chille rijinstructeur.

Uitstekend!

Top rijschool. Leren je alles, houden zich aan afspraken, geen poespas gewoon serieuze werkers.

Super goed en duidelijk

Ik ben van een andere rijschool overgestapt naar de zaanseverkeersopleiding. Binnen een week heb ik mijn rijstijl verbeterd, heb ik alles geleerd gekregen wat ik nog niet kon en heb ik de routes in Zaandam beter leren kennen. Ik heb mijn examen in één keer gehaald met veel dank aan de rijschool!

rij met santos!!!!!

santos beste rijinstructeur geen geintjes

Geweldige begeleiding bij Rijschool Zaanse Verkeersopleidingen – ook met faalangst!

Mijn rijopleiding bij Rijschool Zaanse Verkeersopleidingen was echt top. Ik had veel last van faalangst, maar instructeur Elisio wist daar perfect mee om te gaan. Hij bleef altijd rustig, stelde me op mijn gemak en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Zijn geduldige uitleg en positieve benadering maakten een wereld van verschil. Hij gaf me de ruimte om op mijn eigen tempo te leren, zonder druk, maar mét duidelijke begeleiding. Dankzij hem durfde ik weer te geloven in mijn eigen kunnen en ben ik uiteindelijk toch geslaagd! Voor iedereen met faalangst of die gewoon goede, begripvolle begeleiding zoekt: Elisio is echt een aanrader!

In een keer geslaagd!

Na vaak zakken voor mijn theorie, in een keer geslaagd voor mijn praktijk bij Santos! :)

Toen ik aan kwam werd ik gelijk goed geholpen alles werd goed uitgelegt en ze waren super aardig door de goede hulp rn les brn ik in ren keer geslaagt

De instructeurs van deze rijschool zijn niet zomaar instructeurs ze zijn echte leermentors!

Het proces is perfect verlopen, ze zijn heel erg vriendelijke en deskundig. Ze helpen waar het nodig is en zijn ook erg zorgzaam en supporten je goed. Betalingen etc. worden netjes bij gehouden en daar zijn ze vrij flexibel in wat voor ons erg fijn was. Beide instructeurs waren top en waren perfecte leer mentoren!

Met veel plezier de rijlessen gevolgd

Ik vond het leuk en gezellig om de rijlessen te volgen. Ik heb er veel geleerd en als ik iets niet begreep kon ik dat ook altijd vragen en werd het mij uitgelegd. Als ik fouten maakte werd ik op een goede manier gecorrigeerd. Ik zal deze rijschool zeker aanraden. Alles word je goed uitgelegd op een rustige en goede manier.

Leerzaam

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij deze rijschool. De instructeurs weten goed wat ze doen en helpen je op een duidelijke manier. Je krijgt steeds waardevolle feedback waar je echt iets mee kunt.

Helemaal Top

Goed begeleid en gezellig

Hele fijne lessen. Rijinstructeur Santos was heel aardig en behulpzaam en ondersteunde je bij alle punten waar je op moet letten, waardoor je snel progressie maakt.

Kon niet beter

The best driving school

I would like to express my gratitude to this driving school, which made an invaluable contribution to my obtaining a driver's license. I had the best instructor Santos, who responsibly and conscientiously taught me how to drive a car. Thanks to his mentorship, we overcame this path calmly, easily and interestingly. If your goal is to obtain quality knowledge and successfully pass exams, then choose this driving school!

Peperstraat 18

1502AH Zaandam