Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent vriendelijk personeel, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten benadrukken snelle hulp en eerlijke informatie. Over het algemeen wordt de ervaring als betrouwbaar en tevreden stellend beschreven.
Ze doen hun werk goed en ze zijn heel vriendelijk. Prijs verhouding zeer tevreden.
3 August 2026
Arjan
Makkum
Fantastich geholpen met onze nieuwe auto
2 August 2026
Harry
MAKKUM FR
Een fijne garage die met je mee denkt. Waar vind je die nog? Nou in Makkum dus!
23 July 2026
Remko
Makkum
Goed meegedacht met de wensen van de klant.
13 June 2026
Rina
Makkum
Klantvriendelijk Komen afspraken na Vooral doen ze niet moeilijk Aanrader!!
11 June 2026
Jaap Catsburg
Garderen
Goed is goed!
18 May 2026
Willy
Makkum
Wordt keurig geregeld, goede service, klantvriendelijk
26 April 2026
Vriendelijk, goede service
23 March 2026
Hylkje
Makkum
Mijn prachtige auto gekocht , heel fijn en goed geholpen. En alle tijd om te kijken en uitleg . Geweldige ervaring.
10 March 2026
Yvonne Ooms
WITMARSUM
Prima geholpen met de door mij bij hun geselecteerd wagen. Financiele afwikkeling liep door mijn onwetendheid wat stroef. Van hun kant perfect afgehandeld, heeft voor mij een zeer vertrouwend gevoel achter gelaten. Zal deze garage dan ook aanbevelen bij vrienden en kennissen.
17 February 2026
Harm
IJlst
Vriendelijk ,goede Service naar mijn inziens goede reparaties altijd willen helpen
2 February 2026
Hein
Goed gedaan
29 January 2026
Joost
22 January 2026
Germ
Makkum
Staan altijd voor je klaar, denken met je mee. Helemaal blij met het team van garage Horjus
24 December 2025
Minke
Makkum
Suzuki Splash gekocht van deze garage. Alles werd netjes afgehandeld. En het is een goede auto
10 December 2025
Veerle
De Blesse
Hele fijne garage, snelle hulp, erg vriendelijk en behulpzaam, klantvriendelijk.
9 November 2025
Annelies
Zeer betrouwbaar adres
5 November 2025
Jan
Wons
Een garage waar ze klant vriendelijk zijn en waar je snel wordt geholpen
24 August 2025
Ria
Zurich
1 August 2025
Leen
Makkum
De moeite die Verkoper/monteur Jan voor je doet om precies het vereiste autootje te vinden is TOP ! De hele begeleiding,, geen moeite teveel , is waarom ik altijd bij deze garage zal blijven ! Trouwens het hele team verdiend daar een groot compliment over hun werkhouding en klantcontact !!
28 July 2025
Johanna
Makkum
Heb hier een gebruikte bedrijfsauto gekocht. Geen praatjes, gewoon zoals het hoort. Eerlijke informatie, korte lijntjes. Prijs waren we ook zo uit, dus koop gesloten. Ophalen / aflevering top! Al met al een goede ervaring.
21 July 2025
Minze
Drachten
Garage Horjus heeft mij altijd prima geholpen en het zijn vriendelijke mensen het klinkt misschien een beetje overtrokken maar ik kan geen minpunten over hun vinden.
24 June 2025
Rene
Makkum Fr
Zie boven.
19 June 2025
Anneke
Alphen aan den Rijn
Eerlijke communicatie, afspraken worden nagekomen en vlotte afhandeling.
16 June 2025
Marcel