Goede service en klantvriendelijk

Eerlijke prijzen, goede service, vriendelijk

Eerlijke prijzen, goede service, vriendelijk en doen net dat stapje extra

Super garage

Snelle service,goede diagnose en snelle vervolgafspraak

uitstekend !

Mijn auto vertrouw ik deze mensen toe.

Vriendelijk en vakkundig

Na lang zoeken eindelijk een garage gevonden die zelfstandig en zorgvuldig de hele auto nakijkt. Eén ding vergeten: de bandenspanning was niet gecalibreerd in de boordcomputer na montage van nieuwe banden. Graag tot volgende keer.

Uitstekend!

Een heel goed auto bedrijf. Ik kom er al jaren. Je weet waar je aan toe bent. Als er dingen vervangen moeten worden, gaat dit in goed overleg. Geen verassingen achteraf op je rekening. Vriendelijk personeel. Tijdens het wachten van de reparatie kon ik een kopje koffie krijgen, en was het probleem van mijn auto zo opgelost!

Geen commentaar.

Altijd prima service

Altijd prima volgens afspraak en zo nodig hulp tussen door.

Prima service, dito prijs!

Voor de eerste keer m’n auto bij Autoservice Veendam gebracht voor een grote beurt en Apk. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. De prijs was precies zoals aangegeven. Hier kom ik zeker weer terug!

vriendelijk, behulpzaam en kundig

Schandalig

Staan zeker niet voor wat ze verkopen!! Oplossen van klachten word maar een beetje weggelachen.

Een hele nette en goed service echt een aanrader!

een hele nette garage bedrijf wat gewoon goed is en waar ik in vervolg mijn auto of bus v/d zaak breng zowel voor onderhoud alsmede reparatie!

Zeer goede ervaringen.

Goede ervaring Reperatie die er gedaan moeten worden wordt eerst overlegt Zeer vriendelijk personeel Ga zo door

Het was prima

Het was goed op tijd klaar we komen volgende keer weer

Priema service.

IK HEB EEN GOEDE ERVARING MET DE UITVOERING VAN DIVERSE REPARTIES AAN MIJN AUTO. VLOTTE BEDIENING.

Goede service.

Altijd goed geholpen.

Autoservice met hoofdletter

Zoals reeds vele jaren het adres voor uitstekende autoservice voor vele merken.

Top service van vakmannen!

Echte vakmannen die een top service bieden! Zeker een aanrader!

Misselijke medewerkers

We kwamen daar om een voorkeuring te doen voor onze auto hij kijkt naar buiten enigste wat dulue zegt is heb ik geen belang bij terwijl er op bordje staat alle merken

goeie service en erg meedenkend

ontzettend goeie service en erg begripvolle, meedenkende mensen. doen hun werk gewoon goed

Voorlopig het voordeel van de twijfel.

Al eerder had ik mijn auto naar deze garage toegebracht wegens een melding i.v.m. bandenspanning. Dit toen tijdelijk verholpen, maar kennelijk een erger euvel niet opgemerkt. Aanleiding voor dit bezoek was een klapband. Meteen maar winterbanden laten monteren, wat prima is gebeurd. Had ook nog de vraag gesteld of een winterbeurt aan de orde was, maar dit is niet gebeurd. Is echter ook niet terug gecommuniceerd. Verder echter toch het gevoel van een betrouwbare garage.

Boven Westerdiep 17

9641LA Veendam