Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een overwegend positieve indruk. Klanten waarderen duidelijke communicatie, snelle service en vriendelijk personeel. Er is herhaaldelijk sprake van betrouwbaarheid en openheid bij kosten en mogelijkheden. Kortom, de ervaringen laten zien dat klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen.
Duidelijkheid over de uit te voeren reparatie. Fijn dat er een leenauto beschikbaar was. Vriendelijk personeel.
19 July 2026
Evert Stoel
Zuidbroek
Zijn erg blij met de garage, onderhoud van onze auto is altijd prima. Ruim uitleg over wat er gedaan wordt,
30 April 2026
Anita
Veendam
Goed geholpen en naar huis gebracht En weer opgehaald goede service
7 April 2026
rene hopman
Geweldige service
8 March 2026
Jeltje
Veendam
Hebben mij keurig naar huis gebracht en ook weer opgehaald .
7 March 2026
Rosko
Veendam
Lekke band, kon gelijk gebracht en gemaakt worden. Gelijk ook maar de wiellager (met toestemming) vervangen, waarmee ik op het punt stond om mee naar een andere garage te gaan. En ook nog even het oliepeil gecontroleerd. Vriendelijk personeel, snelle service, zeer behulpzaam.
13 February 2026
Henny
Veendam
Aardige mensen, prettig geholpen. Kleinschalig en bekwaam.
13 February 2026
Hennie
Zakelijk en correct.
2 February 2026
Marinus Boelens
Veendam
snelle afwerking van het probleem.
1 February 2026
Henk
Veendam
Positief en duidelijk in omgang , deskundig personeel
25 January 2026
Meindert
Veendam
Als je duidelijk bent over wat er aan je auto moet gebeuren wordt dit netjes en vlot uitgevoerd.
12 January 2026
Michaël
Musselkanaal
Snelle service en duidelijk reparatie advies
21 December 2025
Cees
Veendam
Uitstekende service en correcte en op tijd afspraken nakomen.
20 December 2025
Klaas Valkema
Veendam
Autoservice Veendam heeft mij fantastisch geholpen op een moment dat mijn eigen BMW-dealer mij liet vallen. Tijdens de APK bleek dat mijn remschijven, remblokken en remklauw vervangen moesten worden vanwege te veel aanlopen. Waar de BMW-dealer aangaf geen tijd te hebben (terwijl mijn APK bijna verliep), stond Autoservice Veendam direct voor mij klaar. Ondanks dat ik nog nooit eerder klant bij hen was, kon ik meteen terecht en was mijn auto de volgende werkdag al helemaal klaar. Dat noem ik pas klantvriendelijkheid en meedenken! Mijn ervaring met Autoservice Veendam is in één woord top — daar kan de BMW-dealer nog heel wat van leren. Een dikke aanrader voor iedereen die houdt van eerlijkheid, vakmanschap en goede service!
9 December 2025
Rudolf
Nieuwe Pekela
Bijde auto's voor apk en voor onderhoudsbeurt gebracht, heel vriendelijk ontvangen. Als er wat is met de auto wordt je gebeld en wordt er eerst overlegd. Mijn collega ook verteld over Autoservice Veendam, hij brengt nu ook zijn auto voor apk en onderhoud. Hij is ook erg te spreken.
29 November 2025
Jos Jager
Veendam
Snelle service maandags gebeld dinsdag gerepareerd alles in netjes overleg. Vakkundige garage.
19 November 2025
Raphael
Wildervank
Goede ontvangst, en een goede uitleg wat er moet gebeuren.
9 November 2025
Hendrik Jan
Veendam
Alles prima verlopen. Auto weer in lijn.
25 October 2025
Marcel
14 October 2025
Ferdinand
Ottens
vriendelijk personeel met kennis van zaken.
14 October 2025
J.L. Kuipers
Veendam
Heb goede ervaring met de garage, ze zijn eerlijk en laten de keus bij de klant. Wel vervangen of niet vervangen. Wat kan nog wel en wat kan niet meer. Denken mee met aangegeven problemen en wat juist is om te doen.
13 October 2025
Rinaldo
Veendam
Zeer goed duidelijke afspraak en keurig op tijd en nadien tekst en uitleg wat er gedaan is ,ook het laten zien van de vervangen onderdelen niks dan lof
11 October 2025
Gerard peter
Veendam
Ik ben goed en snel geholpen door dit bedrijf. Auto is binnen een week gerepareerd.
7 October 2025
Ronald
Keurige garage. Vriendelijk personeel. Goed geholpen
5 October 2025
Johan
Veendam
Makkelijk online afspraak maken en je weet gelijk de prijs. Vriendelijke ontvangst en bekwaam advies.
21 September 2025
Rob