Inkoopwaarde auto

Nette en snelle afhandeling na een realistisch bod op mijn auto.

We zijn vriendelijk en prima geholpen.

We zijn vriendelijk en prima geholpen bij van Boxtel Auto's. En super blij met onze aankoop.

Beoordeling

Heel klantvriendelijk en je krijgt super goede service!

Afspraak is afspraak

Na eerder contact afspraak gemaakt over verkoop van mijn auto. Stukje moeten rijden maar zeker de moeite waard. Auto beoordeeld door hun en netjes volgens afspraak afgehandeld.

Fantastische service

Wij hebben onlangs onze auto gekocht bij autobedrijf E. van Boxtel in Schijndel. Vanaf het eerste contact zijn wij ontzettend prettig geholpen door Elle van Weer en Alex Hellings. Hun deskundig advies, vriendelijkheid en uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat wij met een heel goed gevoel onze nieuwe auto konden meenemen. Kortom: een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en topservice!

Super ervaring wederom.

15 jaar geleden hier een auto gekocht, nu weer. Service, kwaliteit, scherpe prijzen en een top verkoper Wim. Alles tot de puntjes weer geregeld, het blijft van om een full option auto te kopen die goed is onderhouden en niet teveel kilometers heeft gemaakt, Van Boxtel is het juiste adres hiervoor!!

Uitstekend geholpen met aankoop van onze auto

Goede ervaring bij onze aankoop. Alles werd duidelijk uitgelegd door Alex. Heel tevreden met de aankoop.

Geweldige service en super vriendelijk personeel! Alex heeft ons fantastisch geholpen – alles verliep snel en professioneel. We zijn heel tevreden en raden deze autosalon zeker aan!

Geweldige ervaring

Ik heb bij van Boxtel een zeer leuke auto gekocht. Omdat ik heel nauwkeurig kijk wat auto betreft had ik veel wensen over wat ik gedaan wilde hebben aan mijn auto Aankoop. Niets was voor van Boxtel te veel dus hebben ze er alles aan gedaan wat voor hun mogelijk was. Ik kan dan ook van Boxtel auto,s aan iedereen aanbevelen. Van Boxtel auto,s bedankt voor alles Mvg Paul Claessens

Vandaag onze 3e auto opgehaald sinds we in Schijndel wonen. Alex heeft alle elektrische snufjes uitgelegd van onze elektrische auto. Zo een deskundig en klantvriendelijk bedrijf met een service waar weinig bedrijven tegen op kunnen. Dank jullie wel ook voor de mooie blauwe strik. Hans en Petra Smulders Schijndel

Vertrouwd en vriendelijk

Nadat mijn broer hier een auto heeft gekocht, ben ik aan de beurt geweest. Fijne begeleiding, vriendelijke mensen en een vertrouwd gevoel. Erg blij met mijn auto!

Prettig en gastvrij ontvangen

Wij waren op zoek naar een andere gezinsauto en via marktplaats zagen we een auto waar we wel interesse in hadden. We hebben het autobedrijf gebeld om te vragen of we een proefrit konden maken en dit was geen probleem en zouden de auto voor ons tijdelijk reserveren. Dit vonden we heel netjes dat we de eerste keus hadden mocht er iemand anders na ons nog interesse zouden hebben. We werden geholpen door wim en wim heeft ons goed geholpen en was prettig in zijn spreken en ontvangst. Wim nam de tijd en Gaf nog wat extra uitleg over de auto. Verder was het ook geen probleem dat we de andere dag pas zouden laten weten of de koop door zou gaan. We hebben de auto gekocht voor een goede prijs. Bij het ophalen van de auto was de auto een cadeautje er zat een mooie grote blauwe strik op. We zijn heel tevreden

Persoonlijke service

Ik heb een auto bij Evb gekocht. Erg tevreden over de verkoper.. Vriendelijk en service gericht.

Gewoon een goed bedrijf

Attent bij het maken van een bezichtigingsafspraak, geen flauwekulverhalen, nette prijzen en professionele afwikkeling.

Zeer prettig bedrijf. Prima service. Wim heeft alles prima uitgelegd en geregeld. Auto keurig afgeleverd. Zeker aan te bevelen

Heel positief

Omdat het een import auto is had ik mijn bedenkingen,maar Wim had alle documenten en kon alles uitleggen. Goede prijs voor de inruilauto en netjes afgeleverd.

Prachtige auto, fijne verkoper, mooie prijs.

Mooie locatie, goede aanbiedingen. Prachtige auto gekocht, aflevering keurig verzorgd met strik op de auto, goede uitleg v d auto, prima indruk achter gelaten, ook bij mijn echtgenote

Heel netjes en vriendelijk geholpen.

Dit is mijn tweede auto die ik er gekocht heb. Beide zeer nette auto's en vriendelijk geholpen bij de verkoop. Ook bij het ophalen van de auto, is alles netjes en rustig uitgelegd hoe de auto werkt. Ik kan dit auto bedrijf zeker aanbevelen. Top geregeld allemaal bij jullie. Groeten André.

Uitstekende service en eerlijke communicatie

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Wim Schellekens. De Mercedes GLA stond al keurig klaar, precies zoals afgesproken. De communicatie verliep transparant en eerlijk, zonder poespas of verkooppraatjes. De service was van begin tot eind uitstekend. Een betrouwbaar autobedrijf waar klantvriendelijkheid en eerlijkheid echt centraal staat. Zeker een aanrader en een autobedrijf om te onthouden de komende jaren! Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe auto.

Super tevreden voor de service

Voor de tweede keer een auto gekocht bij E. van Boxtel Auto’s in Schijndel. Wederom uitstekend geholpen door Wim! Super blij met de goede service en het fijne, vertrouwde gevoel waarmee we onze auto hebben gekocht. Echt een aanrader!

GEWELDIG

Wij hebben een mooie auto gekocht bij Wim, hele lieve vriendelijke man, goed geholpen goede service zeer betrouwbaar bedrijf raad ik iedereen aan!! Wij zijn enorm blij en verrast DIKKE aanrader!! Een dikke 10 plus!!

Super net en klantvriendelijk. Werd super goed geholpen echt een aanrader om hier te komen

Betrouwbaarheid en betrokkenheid

De combinatie van enthousiasme, en vertrouwenwekkende uitleg, geduld en eerlijke prijsstelling voor inruilauto deed mij snel besluiten. Al mijn vragen, ook na het sluiten van de deal, werden naar tevredenheid en geduldig beantwoord.

met gerust hart kopen

van Boxtel auto's staat voor: *eerlijke prijs aankoop auto met inruil *zeer klantvriendelijk *3 maanden garantie en wij ondervonden dat dit ook echt zo is met dezelfde vriendelijkheid *een ieder bevelen wij dit bedrijf aan Firma van Boxtel alle lof en ga zo door.

Zeer fijn geholpen, vriendelijk personeel

Vriendelijke ontvangst, fijne samenwerking. Verkoper Wim was zeer vriendelijk en een goede uitleg met alles. Top bedrijf, echt aan te bevelen..

Boschweg 153

5481EE Schijndel