Super!

Ben correct behandeld en waren aan elkaar gewacht. Vriendelijke benadering en uiteindelijk eens geworden. Top!.

Zeer prettig en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima verkoopteam: Mitchell en Mark denken met je mee en dringen niets op. Nemen bovendien alle tijd voor je. Met plezier weer een nieuwe CX-5 aangeschaft. Fijn autobedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een uitermate prettig autobedrijf, vakkundig, service gericht, persoonlijk en altijd in voor een praatje.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg naar tevredenheid geholpen vriendelijk behulpzaam en een goed advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed en professioneel. Een goed gevoel aan overgehouden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden heel goed geholpen door Mark Adriaanse. Hij luisterde goed naar onze wensen wat resulteerde in de aankoop van een hele fijne Mazda.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief. Mark heeft ons geweldig geholpen tijdens aanschaf van een Suzuki occasion. Zelf buiten werktijd was hij bereikbaar voor vrgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een ocassion aangeschaft bij kreijne en wij hebben dit als zeer positief ervaren tot nu toe. Erg vriendelijk personeel en een zeer degelijke auto. Ik zou zeker aanraden hier een auto te kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geef je wensen door en Firma Kreijne maakt ze waar. Een bedrijf waar de klant nog steeds centraal staat. Wij zijn uitermate tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring . G

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima verkoper, super servicegericht met oog voor de klant, niet opdringerig en uitstekende nazorg

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vlotte afhandeling bij de inruil van een gebruikte auto en goede adviezen bij de aankoop van de nieuwe auto. Vriendelijk en deskundig personeel. Toont begrip dat een klant niet vaak een andere auto koopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het kopen van mijn auto ben ik heel prettig geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage waar er nog echt aandacht voor je is en het personeel attent is. Kortom je voelt je thuis bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig: je voelt je welkom, er wordt gezocht naar de beste opties (zowel auto als verzekering e.d.), er wordt de tijd voor je genomen en er hangt een prettige sfeer binnen het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig bedrijf.\r\nFijne mensen die je prima helpen met het maken van de juiste keuze.

Maandlander 7

3824MN Amersfoort