Prima rijschool

Prima rijschool Communicatie goed en 2 prima gasten die ervoor hebben gezorgd dat ik nu mijn motorrijbewijs hebt Ga zo door :-)

Fijne rij instructeur met duidelijke & effectieve instructies.

Ik kwam van een andere rijschool waar ik alles langzaam op gang vond komen. Amar liet mij vrij snel zelfstandig handelen & ik had het idee dat ik daardoor veel sneller alles onder controle had. Na het zakken van het 1ste praktijkexamen kon ik vrij snel opnieuw met een paar extra lessen. Daarin hebben we goed gewerkt aan de punten waarop ik ben gezakt waardoor ik bij het 2de examen ben geslaagd.

Geweldige, professionele rijschool

Wat ben ik blij met deze rijschool, en dan met name Kim! Na 8 jaren van angst en falen heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs mogen halen. De lessen worden professioneel, duidelijk en door een ervaren instructeur gegeven. Ik heb veel rust en goede, transparante begeleiding gehad. Veel aanmoediging en goede feedback. Mijn kinderen zijn nu ook bij deze rijschool gestart ;-) Gewoon doen!

Super gezellige en leerzame rijlessen

Echt super fijne rijlessen gehad! Miranda is heel geduldig en legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. De sfeer tijdens de lessen was altijd heel gezellig en ontspannen, waardoor de tijd voorbij vloog en ik altijd zin had in mijn volgende les. Ze gaf me veel vertrouwen en liet me zelf dingen uitproberen, wat mij enorm heeft geholpen. Echt een aanrader!

Uitstekende begeleiding

Het was ongeveer het moeilijkste dat ik ooit gedaan heb, 'mijn rijbewijs halen. Vooral omdat ik bijna 60 ben en misschien niet echt talent heb voor 'breed kijken en op tijd anticiperen'. Mijn rij-instructeur is altijd in mij blijven geloven, bleef mij bijstaan ondanks tegenslag en heeft mij heel goed begeleid op weg naar het rijbewijs. Dank je wel Barlas!

Goed en betrouwbaar

Dankjewel voor het vertrouwen in mij , in het bijzonder Dankjewel voor mijn instructeur.

Leuke en leerzame rijschool

Goed contact met de rij instructeurs, de lessen/instructies zijn duidelijk en er wordt ook ruimte gemaakt voor wat lol.

geweldig

Was heel goed en ben blij

Het was altijd fijn en gezellig om met Barlas te rijden

De lessen waren altijd gezellig. Barlas was altijd rustig en blijft altijd rustig. Hij luistert goed naar je en kan goed uitleggen wat beter moet.

Leerzaam en gezellig!

Ik heb mogen lessen bij Miranda! Ik heb een hele leerzame tijd gehad maar ook een hele gezellige tijd! Een fijne combinatie van beide om zo in 1x te mogen slagen!!

Khalid heeft mij op een zeer professionele manier begeleid tijdens de lessen. Fijne rustige sfeer tijdens de rijlessen

Met deze rijschool heb ik via een duidelijke, fijne en snelle manier mijn rijbewijs gehaald.

ik heb altijd minimaal 1 keer per week les gehad, wat ervoor zorgt dat het vloeiend blijft verlopen, dit was goed geregeld. Altijd 1 instructeur, je hele rijbewijs. Er wordt met aandacht en rust uitleg gegeven (in dit geval door Amine).

Top ervaring

Ik heb mijn rijlessen hier echt als super fijn ervaren. Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak en werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. Als ik iets lastig vond, namen we daar gewoon extra de tijd voor. Wat ik ook heel handig vond, waren de filmpjes op YouTube en TikTok. Die kon ik thuis terugkijken, waardoor ik beter voorbereid naar mijn rijles ging. De sfeer in de auto was altijd relaxed en ik merkte elke les dat ik vooruitging. Dankzij deze begeleiding ben ik goed voorbereid mijn examen ingegaan en in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Top rijschool!

In 1 x geslaagd! Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen. Goed service, overzichtelijke website en snelle communicatie

Fijne rijlessen en goede begeleiding, aanrader

Mijn ervaring was positief. Goede begeleiding en fijne lessen.

Uitstekend ervaring met Barlas, he belives in you.

Ik vind de broers rijschool helemal top! Barlas is een uitstekende instructeur: duidelijk, geduldig en je leert snel. Hij geeft je de ruimte om zelfstandig te leren en helpt je je eigen fouten te herkennen, wat erg belangrijk is voor het examen. Rijschool De Broers is zeker een aanrader. Ik moest mijn rijbewijs opnieuw halen na een verhuizing naar nederland, en Barlas heeft mij hier snel en goed bij geholpen.

Top rijschool

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk. Ramon was mijn rijinstructeur en vond hem echt een top gozer. Hele gezellige lessen gehad, maar ook serieus waar nodig. Zeker aan te raden!

Goede uitleg

Erg goede rijles alles wat je kon vragen ging ik oefenen! Erg aardig vet gezellig

I had a very positive and goal oriented instructor

Mo was my second instructor (i started at another school initially) and he tirned out to be great, the best i could wish for. His pisitivity definitely gave me confidence so i stopped doubting my abilities. I am a nervous person so it was hard to overcome constant doubting. Great teacher made it possible!

Ramon heb me goeie lessen gegeven

Door de goede begeleiding van Ismael in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Top rijschool, Ismael heeft veel geduld en zorgt voor duidelijke en rustige uitleg tijdens de lessen. Zeker aan te raden.

Echt een top ervaring.

Duidelijke lessen gehad, een instructeur die weet waar je moeite mee hebt en daar de lessen op aanpast. Zeker aan te raden!

Heel goed rijschool de Broers

Ik ben erg blij en goed geleerd

Zeer goeie rijschool.

Leuke kennismaking, leuke instructeurs/instructrices. Hebben geweldige tips en tricks voor speciale verrichtingen en doen hun uiterste best voor je. 10/10 would drive again

Hele goede rijschool

In 1x mijn rijbewijs gehaald bij Mo! Het waren serieuze lessen die mij heel goed hebben geholpen op weg naar het rijexamen, echt top!

Hercuesstraat 25

1812PD Alkmaar

0641990916

Over Rijschool de Broers

Bij ons krijg je altijd van dezelfde rij-instructeur les, zodat je mede door persoonlijke aandacht goed wordt voorbereid op het examen. Je rij-instructeur haalt je op een afgesproken plek op bijvoorbeeld: thuis of op je werk. Je zult de lessen in een Volkswagen Golf 8 krijgen, een auto die bekend staat om zijn veiligheid en comfort. Gedurende de rijlessen leer je goed omgaan met deze lesauto, zodat je met volle vertrouwen het rijexamen tegemoet kan zien. Waarom kiezen voor ons Hoog slagingspercentage Altijd een rijopleiding op maat Deskundige rij-instructeurs Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto Rijles ma t/m vrijdag 08.00 -21.00, zaterdag/zondag 08.00-18.00 uur. Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.