Een leuke persoonlijke rijopleiding

Een rijopleiding die helemaal op jou wordt afgestemd, heel persoonlijk. En je hebt altijd dezelfde rij-instructeur waardoor je bij de volgende les weer verder kan met je voortgang op het punt waar je was gebleven. En heel relaxed, super fijn.

Leuke rijsschool

Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Goede lessen en altijd vriendelijk. Je leert hier echt auto rijden.

Leerzaam en goede begeleiding van een leuke docent.

Ik ben erg blij dat ik ben overgestapt naar Van Ginkel Drive. Ettienne neemt echt de tijd voor je. Hij zoekt naar de rijvaardigheden waar jij moeite mee hebt maar ook naar de reden waarom je er moeite mee hebt. Mijn lessen waren nooit hetzelfde. Vaak zochten we een voor mij onbekende bestemming op. Puur om even het oude vertrouwde examen gebied te verlaten en mezelf uit te dagen omdat ik het op een onbekende plek ook moet kunnen te laten zien. Ik kon gebruik maken van handige software waarmee mijn lessen werden opgenomen. Handig en leerzaam als je ze nog eens terug kijkt. De sfeer is relaxed en ik had altijd zin in de volgende les. Van Ginkel drive is echt een aanrader!

Goed en duidelijk in de auto.

Blijft altijd kritisch in de auto zodat je je kan verbeteren. Je weet waar je staat.

Had me geen betere instructeur kunnen wensen

Heb er een tijdje over gedaan maar hij heeft me er doorheen gesleept. Thanks maat

Fijne en gezellige rijopleiding.

Ik vond Etienne erg gezellig en hij stelde mij erg op mijn gemak in de auto. En fijne instructeur en een goede rijschool.

Persoonlijk, betrouwbaar, gezellig en leerzaam!

Ik was op zoek naar een persoonlijke en betrouwbare rijschool waar de leerling centraal staat, waar rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld onzekerheid en faalangst én waar ik met plezier kon lessen. Dát heb ik allemaal gevonden bij van Ginkel Drive! En nee, dit is geen verkooppraatje, dit is gewoon puur de waarheid, vind ik! :) Etienne is een hele vriendelijke en gezellige rij-instructeur waarbij ik me vanaf les 1 op mijn gemak voelde. Ik heb het nemen van rijlessen altijd heel erg uitgesteld omdat ik ervan overtuigd was dat ik het toch niet zou kunnen. Maar dankzij de goede hulp van Etienne en de gezellige en leerzame lessen, heb ik toch maar mooi mijn rijbewijs gehaald! En jij kunt dat ook! De rijschool is aan het groeien en dat is prachtig om te zien. Ga zo door lieve Etienne!

Fijne, gezellige en zeker leerzame ervaring.

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Veel geleerd en veel besproken.

Veel geleerd en een fijne rijschool

Ik heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen. Etienne is duidelijk en geeft op een fijne en rustige manier les. En het was altijd gezellig!

Gezellig en goed les gegeven.

Altijd gezellig in de auto, alles werd duidelijk uit gelegd....

Veel geleerd en gedaan!

Altijd rustig, nooit gehaast alles op zijn tijd, als iets niet lukte was het nooit erg en werd er in alle rust met een geintje hier en daar aan gewerkt.

Top lessen gehad!

Alles goed uitgelegd gehad altijd. Etienne was super aardig en was een goede instructeur! Zou iedereen naar van ginkel drive door verwijzen.

Leerzaam en gezellig

Een super leerzame en gezellige periode gehad. Hij heeft een hele fijne methode en je kan zelf aangeven wat je goed wil oefenen. Etienne heeft ook alle vertrouwen in je dat het gaat lukken en stelt je op je gemak.

Super!

Altijd fijne lessen gehad en goede dingen geleerd. Ondanks dat ik niet in 1 keer mn rijbewijs heb gehaald nooit met een vervelend gevoel in de auto gezeten. Gewoon een hele goede rij instructeur die je op je gemak stelt en die weet wat hij doet!!

Hartstikke gezellig en veel geleerd.

Ik heb het hartstikke leuk gehad hier, erg veel gelachen in de auto maar ook veel geleerd!

Hele fijne lessen met goede begeleiding!

VanGinkelDrive zorgde voor goede en rustige uitleg waardoor ik ontspannen in de auto reed. Bouwde vooral veel zelfvertrouwen op. Ik kan nu veilig en rustig auto rijden.

Altijd gezellig tijdens de rijlessen en veel geleerd van Etiënne.

Heel erg aardige rijinstructeur. Legt alles duidelijk uit en is erg geduldig. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

Gezellig en leerzaam

Ik heb veel geleerd en gezellig lessen gehad. Je hebt veel variatie in de lessen. Je geeft mensen met een beperking ook kans om bij jou rijschool af te kunnen rijden en te kunnen lessen.

Hele fijne en leerzame lessen

Hele goede hulp! Altijd gezellig in de auto, maar tegelijkertijd tijd ook veel aan het leren. Je kunt altijd overal vragen over stellen en deze worden ook heel goed beantwoord.

Het was altijd erg gezellig en zeer goede begeleiding.

Het was altijd erg gezellig en zeer goede begeleiding. Altijd duidelijke uitleg en goede tips.

Goede uitleg en veel tips en geeft zelfvertrouwen En was gezellig maar ook duidelijk waarneer was moest (En wat niet)

Goede, leuke en leerzame lessen gehad!

Leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen, ik heb een hoop geleerd en tijdens het rijden leuke plekken bezocht. De lessen en de uitleg waren erg duidelijk altijd!

Geweldige rijles-tijd gehad!

Ik heb nu alweer 3 maandjes mijn rijbewijs en ondanks dat zelf rijden superleuk is mis ik toch de rijlessen wel heel erg. Het was altijd gezellig in de auto, Etienne verzon leuke routes, je kon altijd alles vragen en het is een fijne lesauto. Het was bij mij altijd aftellen tot de volgende les. Nog steeds blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen en het is ook zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altiid gezellig in de auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, de opgaven werden duidelijk uitgelegd en er werdt duidelijk gecommuniceerd.