Goede begleiding en gezellig. Eigenlijk alles wat je verwacht van een goede rijschool. Alleen erg lang meten wachten totdat ik kon beginnen door de lange wachtrij.
Zeer goede begleiding, gezellig, eigenlijk alles wat je zoekt voor een rijles. Alleen een beetje lang moeten wachten tot ik mocht beginnen door de lange wachtrij.
Na onpersoonlijk contact met een concurrent rijschool ben ik via internet gaan zoeken naar een andere rijschool in de regio. Zodoende kwam ik gelukkig bij Van Ginkel Drive terecht voor het halen van m’n aanhangerrijbewijs. Vanwege een aantal vragen heb ik telefonisch contact gezocht en werd ik direct netjes te woord gestaan. Bij Van Ginkel staat persoonlijk contact nog wel hoog. De manier van lesgeven is erg fijn en moeilijke situaties worden tijdens de les meteen geëvalueerd. Alle benodigde info voor het behalen van het BE rijbewijs wordt tijdens de les besproken, maar is thuis ook nog rustig na te lezen. Ik zou Van Ginkel zeker aanraden.
Goed en duidelijke uitleg, nooit met tegen zin de auto in gestapt was altijd gezellig.
Ik heb met super veel plezier bij Etienne gereden! Hij weet veel te vertellen over van alles en nog wat, maar kan daarbij ook echt goed lesgeven. Hij zorgt er goed voor dat je niet alleen maar binnen het dorp kan rijden, maar neemt je als je dat wil ook goed mee naar moeilijkere situaties en ook een grote stad als Amsterdam. Dus als je ECHT goed wil autorijden zou ik zeker bij Etienne gaan lessen!
En instructeur de altijd voor je klaar staat en bereid is om je dingen te leren zodat je zo snel en goed mogelijk je rijbewijs kan halen.
Super vriendelijke instructeurs die je goed voorbereiden op het examen, maar ook op het rijden daarna. Je rijdt vaak naar nieuw plekken zodat je goed om leert gaan met onbekende situaties.
Ik vond het fijne lessen, de rij instructeur had veel geduld en probeerde op een positieve manier dingen aan te leren. Ook als het even minder goed ging bleef hij geduldig. Ook fijn dat de tussentijdse toets erbij zit, hier krijg je namelijk veel tips. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd dus ik ben tevreden. :)
Ik vond de rijlessen altijd heel leerzaam. Ik vond het ook altijd fijn als er tijdens het rijden een situatie was die niet helemaal goed ging. Dat we de auto even langs de kant zetten en de situatie gingen bespreken.
Ik heb het heel erg naar m'n zin gehad bij Etienne. Gezellig gekletst en ontzettend veel geleerd. Goed les gegeven en dat ook op een hele leuke manier.
2 hele gezellige leuke mannen, waar je veel van leert! Zeker een goede keus als je opzoek bent naar een rijschool!
Zeer goede begeleiding. Prettige sfeer en in één keer geslaagd
Super fijne sfeer in de auto.
Fijne begeleiding, super persoonlijk en heel geduldig!
Fijne lessen waarbij er rekening werd gehouden met wat je persoonlijk nodig had.
Hele fijne rijlessen gehad. Goed begeleid met vakkundig inzicht. Lekkere manier van leren. Veel aan gehad, ook zeker in de toekomst!
De rijlessen die we gehad hebben waren fijn en duidelijk. Bij de situaties in het verkeer die wat onduidelijk over komen wordt de tijd genomen om het uit teleggen maar wel kort en bondig en geen poes pas. Houd de rijlessen realistich en werkbaar.
De lessen waren altijd erg gezellig en productief. Elke les werd nuttig besteed met dingen waar ik moeite mee had.
Goede instructeur, top rijlessen en een super auto!
Graag gedaan kerel
Tijdens de lessen wordt er op een professionele manier les gegeven met tijd voor een grapje. Je leert niet alleen examen routes rijden maar rijden op allerlij wegen. Kortom leuke tijd gehad in de auto en de communicatie naast de auto is ook goed!
Een goede ervaring
Het was altijd heel gezellig, en veel kletsen etc. Maar ondanks de gezelligheid, werd het allemaal ook goed uitgelegd. Er werd aangepast aan hoe je bent. Kortom het was perfect, had het nergens anders willen doen.
Een rijschool waarbij wordt geluisterd naar jou behoefte! Ik raad deze rijschool bij iedereen aan!
Keurig in afspraken, duidelijke instructies, mooi en goed onderhouden wagenpark. Kortom, een aanrader.