Hele fijne rijschool!

In 1 keer kunnen slagen voor mijn praktijk examen, door de goede lessen. Daarnaast heel meedenkend en gezellig!

Goed & gezellig!

Door de goede en gezellige lessen ben ik stressloos naar mijn examen gegaan :)

Goede rijles, duidelijke instructies

Ik heb een goede ervaring gekregen van van Ginkel. Goede opbouw van oefening en informatie, waardoor het steeds iets beter ging. En ik uiteindelijk in een keer mijn rijbewijs heb gehaald! Bedankt van Ginkel!

Altijd gezellig!

Altijd gezellig en wordt goed geholpen.

• Rijopleiding schakelauto

1 ding weet je zeker, bij van Ginkel slaag je zeker.

Het is altijd gezellig geweest met Gijs in de auto en hij is een topinstructeur, geen moment getwijfeld of ik mijn examen zou halen en volgensmij hadden we dit allebei. Jammer dat hij voor PSV is maar wij worden toch wel kampioen!

• Rijopleiding schakelauto

Fijne lessen en duidelijke uitleg over wat je goed en fout doet

Prettig! Gijs zijn uitleg was duidelijk en rustig. Na de eerste keer niet gehaald heb ik nog een paar lessen gehad en daarna mijn praktijk examen gehaald !

Vlot en duidelijke rijlessen

Ik vond het goed, duidelijke instructies tijdens het rijden. Ook dingen die ik al dacht goed te kunnen word je op gewezen. Dat het iets rustige zou moeten om er uit eindelijk beter van te worden. Verder is Etienne een fijne vent snapt goed hoe alles moet en wat je moet doen. Goeie ervaring!

Goed en netjes begeleid

Erg goed begeleid en de fijne kneepjes geleerd!

• Rijopleiding E achter B

Super gezellige begeleiding van begin tot eind

Fijne hulp

• Rijopleiding schakelauto

Goede feedback met een fijne sfeer!

Tijdens het rijden wordt er gezellig gepraat met elkaar en wordt er waar dat toepasselijk is feedback gegeven met uitleg als dat nodig is.

• Rijopleiding schakelauto

Altijd gezellig en veel geleerd

Altijd heel gezellig gehad in de auto, veel kunnen lachen. Maar ook heel veel geleerd, was een goede balans tussen gezelligheid en leren auto rijden.

• Rijopleiding schakelauto

Altijd fijne en gezellige rijlessen met Gijs waar alles rustig uitgelegd wordt.

• Rijopleiding schakelauto

Fijne rijschool, heel leerzaam en gezellig

Veel persoonlijk aandacht. Ze nemen echt de tijd voor je om alles uit te leggen en te bespreken. Ook zien ze goed goed hoe ze jou het beste kunnen les geven.

Super!

Heb echt enorm genoten van alle lessen en ben super blij hoe het is gegaan. Enorm goede ondersteuning/begeleiding gehad. Echt super blij mee! Super aan te raden. Bedankt voor alles!

Goed, leerzaam en gezellig

Etiene is een hele ervaren instructeur. Maakt de lessen leerzaam maar ook gezellig. Leuke tijd gehad.

• Rijopleiding schakelauto

Plezierig lessen voor een correcte prijs

Fijn lesperiode gehad en alles in 1 keer geleerd wat ik nodig had om te slagen

• Rijopleiding E achter B

Veel persoonlijke aandacht en gezelligheid

Bij Van Ginkel Drive is er veel persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Bovendien is het altijd gezellig in de auto!

• Rijopleiding E achter B

Fijne rijschool, aardige mensen!

Goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

• Rijopleiding schakelauto

Erg behulpzaam en goede leerschool

Ik heb les gehad bij van Ginkel, in het begin vond ik het erg spannend om te gaan starten met lessen maar in de loop van de tijd werd ik steeds zelfverzekerder achter het stuur door de goede begeleiding. Nu heb ik mijn rijbewijs en ben daar enorm blij mee. ✨

• Rijopleiding schakelauto

Heerlijk doelmatig en goede begeleiding

Professionele begeleiding voor het behalen van het benodigde rijbewijs. Op een ontspannen manier de materie onder de aandacht brengen en aanleren. Duidelijke instructie methode

Geweldige rijschool

Ik heb goed les gehad en het erg naar mijn zin gehad en in 1 keer geslaagd

• Rijopleiding schakelauto

Erg fijne rijschool!!! Door hen ben ik geslaagd.

Heel erg fijne ervaring gehad, goede begeleiding waardoor ik ben geslaagd! Heel erg bedankt!!

• Rijopleiding schakelauto

Goede uitleg, met geduld en relaxt

Etienne heeft mij rust gegeven dat ik het kan. Geeft duidelijke aanwijzingen, handige ezelsbruggetjes

Een goede opleiding

Ik ben zeer te vrede met de lessen en de kwaliteit van de opleiding.

Erg meedenkend

Samen konden we overleggen over passende datums tussen de andere werkzaamheden door. Door mijn schuld kon een van de twee rijjlessen niet doorgaan. Etienne heeft mij toch weten klaar te stomen voor het examen en met succes!

Vosholstraat 42

2461AD Ter aar

Over Van Ginkel Drive

Goed leren autorijden, daar gaat het om. Bij Van Ginkel Drive ben je van harte welkom om dit te leren.