Goede service en snelle en duidelijke communicatie!

Ik ben goed en snel geholpen. Deze keer gelukkig maar een klein mankementje, maar voorheen is ook mijn man fantastisch geholpen bij Garagebedrijf A. de Man.

Keurige vakgarage met een persoonlijk karakter

Al jaren ben ik een trouwe klant bij deze vakgarage, en keer op keer ben ik onder de indruk van de uitzonderlijke service. De vriendelijkheid van het personeel maakt elke bezoek aangenaam, en hun vakmanschap is van ongekende kwaliteit. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat, en dat is te merken aan alles wat ze doen. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen die waarde hecht aan persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Je gunt iedereen zo'n garage

Duidelijke communicatie Proberen altijd zo snel mogelijk te helpen

Meer dan goed

Goede en betrouwbare zaak met goede adviezen en superklantvriendelijk tegen betaalbare prijzen

super snel en ook nog goed!

snel geholpen vriendelijk personeel die een bak koffie aanbied en super snel mijn banden wisselde> Top

prima betrouwbare garage

ben al jaren klant hier en worden altijd vriendelijk , correct en geholpen

De garage is service gericht

Heb diverse malen aangeklopt met vragen en werd adequaat geholpen. Het onderhoud verloopt naar wens en de kosten blijven beperkt.

zeer tevreden

fam de vries.

Vriendelijk Bekwaam personeel .

uitstekend en heel betrouwbaar

kan niet beter

Snelle service. Hoge kwaliteit voor een keurige prijs.

Een top bedrijf met goede service

Ze staan altijd voor je klaar en indien mogelijk direct geholpen

Heel goed.

Fijn geholpen, en zeer tevreden!!!

Prima service Flexibel Neemt de tijd en maakt tijd voor het oplossen van jouw probleem.

Fantastische service

Snelle en goede service. Mijn auto was onverwachts sneller klaar dan gedacht. Ontzettend fijn!

Vlot ,vriendelijk en deskundig

Een bedrijf waar ik al jaren in het volste vertrouwen mijn auto laat onderhouden.

Super service

Bij deze garage werken vakkundige en aardige mensen. Zij staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je snel te helpen.

Betrouwbaar bedrijf

Personeel en leiding zijn zeer deskundig en lossen al uw auto problemen op

Altijd correct

Je word op vriendelijk en juiste manier geholpen.

Top service

Ook bij onaangekondigde oech gevallen worden de problemen snel opgelost. Nee kent men niet er wordt gewoon wat gedaan . Ga zo door

Goed bezig zijn ze

Snelle service en goed

Goede service.

Altijd goede en snelle service

Klantgericht, meedenkend al met al tevreden

Prettig en duidelijk geholpen. Netjes gebeld wat de schade was en snel opgelost

Snel en vriendelijk service

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a