Eerlijk en betrouwbaar

Erg klantvriendelijk! Kundige mensen die met je meedenken.

Gewoon uitstekende service

Meerdere auto,s in onderhoud. Bij onderhoudsbeurten of keuring, worden de werkzaamheden altijd netjes overlegd en uitgevoerd.

Ze staan altijd voor je klaar.

Ik kom er al jaren,het is een Top Garage,je hoeft maar te bellen en ze staan altijd voor je klaar.

Top.service die graag willen meedenken voor een oplossing.

Geweldig. Lekke band direct geholpen. ff een tijdelijke band eronder gemonteerd, dat we weer konden rijden. En afspraak gemaakt om alle Winterbanden te vervangen.

super

gewoon goed

Netjes en correct geholpen , totaal GEEN arrogantie.ie

Dit is mijn eerste ervaring met Garage A. De man. Fijn " dorps " garage. Totaal geen arrogantie. Normale en niet te hoge factuur. Een aanrader!

Prima service!

Als er iets met m'n auto is, dan is het even bellen, en ik kan al langskomen! Dat is natuurlijk hartstikke fijn!

Super!

Zoals altijd, super service!

Perfecte garage

Niets is te moeilijk voor ze . Als je een probleem hebt met je auto word je vaak direct geholpen. Als er wat is aan de auto mankeert word je van tevoren netjes gebeld en vertellen ze wat het ongeveer gaat kosten .

Precies wat je als klant verwacht.

Eerlijk, duidelijk. Nette behandeling. Klantvriendelijk.

Wij worden bij garage de man altijd goed geholpen. en ze zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je ga zo door goed bezig

Goede garage met vriendelijk persoonlijk contact met de klant

Kom er nu al 20 jaar met mijn MX 5. Word altijd perfect geholpen.

Goede en snelle dienstverlening

Bij een vraag werd meteen over een oplossing meegedacht en het probleem verholpen.

Altijd goed.

Goede service. Eerlijk.

snelle goede service

snel en netjes geholpen

Altijd welkom en vakkundig

Goede mensen

altijd goede service.

Fijn en eerlijk bedrijf

Kom er al jaren zeer goede ervaring met het bedrijf efficiënt en eerlijk zeer goede service Margriet Nouwen

Zoals altijd, zeer goed.

Je wordt altijd goed geholpen en ze houden je op de hoogte van de eventuele kosten. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zijn al jarenlang trouwe klanten, willen dat graag eeuwig blijven.

Er wordt meegedacht (bijvoorbeeld bij keuze banden) hoe in redelijkheid de betreffende auto het beste kan worden onderhouden. Al jarenlang hebben we twee auto’s met verschillende behoeften voor die auto’s, meestal reisauto versus boodschappenauto. Afgelopen week bleek de accu niet goed meer. Er wordt een nieuwe besteld en deze werd er maandagavond bij ons voor de deur ingezet. Het bedrijf heeft een zeer hoog betrouwbaarheidsgehalte. Klanten, ken er meerdere (waaronder vrienden), hebben niet het gevoel dat er reparaties worden uitgevoerd om vooral de omzet van het bedrijf te laten toenemen (‘spekken’). Dat geldt ook voor ons, mijn vrouw en ik zijn ronduit tevreden klanten.

Goede service en altijd hulpvaardig.

Goede service en altijd hulpvaardig.

Prima service!

Klantvriendelijk personeel.

Zoals altijd correct en goed!

Altijd vriendelijk en terzakekundige meedenkende garage

Zie boven

Snel en betrouwbaar

Goede garage met ervaren personeel. Service en kwaliteit staan duidelijk voorop . Werken snel en zijn erg betrouwbaar. Erg tevreden.

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp