super service.

altijd bereidwillig en klantgericht.

Top garage, fundamenteel eerlijke mensen

Altijd heel goed. Onlangs, ondanks reparatiewachtrij van 6 weken, even tijd gemaakt voor een inspectie van een niet-rijdbare koelvloeistoflekkage. Oorzaak gevonden, als verzocht. Erg mee geholpen!

Een zeer deskundige en klantvriendelijke garage

Staan altijd klaar met raad en daad. Denken creatief mee indien nodig en zijn erg deskundig en altijd vriendelijk en correct. Heel betrouwbare zaak met geweldig personeel.

Al vele jaren inmiddels als klant!

Als je dan toch voor iets naar de Garage moet voor wat dan ook, altijd perfecte service geleverd.

Gewoon een betrouwbare garage

Altijd goed geholpen, vakbekwaam en zeer betrouwbaar. Gewoon een topgarage met fijne communicatie!!

Top bedrijf

Meedenkende en kundige mensen waar service heel hoog in het vaandel staat.

Beste heer mevrouw Ik heb me auto 3x bij jullie gebracht mijn ervaring was super en vriendelijk de heren en de dames hebben mij goed geholpen

Prettig personeel,goede service

uitstekend!

Geen op- of aanmerkingen, netjes gedaan wat ze moesten doen.

Goeie service, duidelijk en snel

Gewoon goede service zelfs na sluitingstijd als ze nog aan het opruimen zijn echt goed bedrijf.

Ik wordt altijd goed en professioneel geholpen en ze bellen altijd netjes op als ze iets ontdekken wat meer kost . Ben zeer tevreden over dit bedrijf hier zijn er maar weinig van . Hoop dat ik en mijn vrouw hier onze auto.s nog lang in onderhoud kunnen houden.

Geweldig en op tijd klaar

Ik ken deze garage al jaren en altijd ben altijd zeer tevreden.

Na 40 jaar ben ik nog steeds een uiterst tevreden klant.

Vanaf mijn eerste auto kom ik regelmatig bij garage de Man. Diverse latere auto's heb ik vaak, i.v.m. garantie laten onderhouden door de betreffende merken dealers. Maar voor nieuwe banden kwam ik altijd nog naar de Man. Sinds een slechte ervaring bij een merken dealer is mijn auto weer volledig in onderhoud bij Garage de Man. Zowel de monteurs als de prijzen zijn altijd eerlijk!

Betrouwbaar en deskundig

Al vele jaren laat ik mijn auto onderhouden door garagebedrijf De Man. Deskundig personeel en betrouwbaar. Beloven niet meer dan ze kunnen.

Prettig bedrijf, goede service en prijzen

Reeds jarenlang is Garage de Man een van onze vaste partners voor het onderhoud, reparatie en banden voor onze voertuigen. Dit tot volle tevredenheid.

Top garage met een vriendelijk team

Net weer de auto’s laten keuren. Houden zich keurig aan de afspraken en wordt natuurlijk eerst overlegd voordat een eventuele reparatie plaatsvindt. Keurige vakmannen en vriendelijke benadering dat is wat je daar vindt.

Uitstekende service!

Als er een probleem is met je auto, staat Garage De Man altijd voor je klaar en het zijn bovendien vriendelijke mensen.

Alles is goed geregeld.

Service is super, wordt altijd meegedacht. Super relax om bij deze garage te komen. Vervangend vervoer, word goed geregeld, je betaalt nooit het aantal dagen als je deze in bruikleen hebt Altijd eerlijk advies. Je hoeft maar te bellen en ze komen eraan, terwijl ik lid ben van de wegenwacht, maar dit gaat sneller Ik zal deze garage altijd aanbevelen

Fijn, dat er meegedacht wordt!

Altijd vriendelijk en meedenkend. Met een vervelend iets, dat niet kon wachten,werd ik tussendoor geholpen. Prima service dus. En sowieso fijne ervaringen.

Zeer correct, goede communicatie

Eerlijk advies en snelle service

Al vele jaren krijgen wij eerlijk advies, wat betekent dat bv banden best langer meekunnen en dus besparen we aardig wat de afgelopen jaren!

Ik kom al jaren bij garagebedrijf de Man en ben zeer tevreden op de manier waarop ik geholpen wordt en de uitstekende service.

Uitstekend onderhoud en uitstekende service. Blij met jullie!!

Zie hierboveb

Topservice

Ik ging spontaan langs omdat de banden van de auto van onze dochter niet meer goed waren . Ze waren dezelfde dag nog vervangen . Heel vriendelijk en servicegericht. Aanrader!

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp