Tijdens mijn bezoek aan de garage ben ik zeer goed geholpen.

Goed advies en prima geholpen.

Altijd direkte aandacht

Aimabele mensen met persoonlijke aandacht. Proberen zo goedkoop mogelijk onderdelen in te kopen. Goede service en redelijk in prijs.

Goede ervaring weer.

Afspraak gemaakt voor apk en olie verversen. Alles was goed gegaan. Weer voor een jaar goed gekeurd.

Heel prettig

betrouwbaar en kundig

Perfecte service.

Altijd een oplossing en prijs-kwaliteit is goed.

Goeie service

Kan er altijd terecht voor bepaalde dingen Ze maken altijd wel tijd voor je

Uitstekende service en vriendelijk personeel!

Inmiddels al jarenlang klant.

Snelle en deskundige reactie op mijn hulpvraag

Vraag ivm vervangen ruitenwisser die kapot was. Direkt vervangen.

Fijne service en altijd vriendelijk

Een telefoontje, afspraak maken en het komt goed.

De beste garage die je kunt hebben

Altijd een perfecte service en een vriendelijk gezicht

Netjes, correct en snel

Bij De Man wordt ik altijd netjes geholpen en te woord gestaan onder het motto we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Goede service voor een goede prijs!

Goede service voor een goede prijs!

Altijd goed en correct geholpen

het is een goed bedrijf

Gewoon perfect

Banden voor de caravan snel geregeld, en nog maar een paar weken oud. Nu kan ik weer 6 jaar vooruit. Ga zo door.

Eerste keer onderhoud, maar zeker niet de laatste keer!

Ik kwam voor het eerst bij Garagebedrijf de Man en ben echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact voelde het professioneel en klantvriendelijk. Ik werd vriendelijk geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt met me meegedacht. De werkzaamheden aan mijn auto zijn snel en vakkundig uitgevoerd en de prijs was heel netjes. Wat ik ook erg fijn vond, was dat ik tussendoor goed op de hoogte werd gehouden. Kortom: topservice, vakmanschap en een fijne sfeer. Ik kom hier zeker terug en kan deze garage iedereen aanraden!

Vriendelijke vakmensen

Fijne garage met vriendelijk personeel!

Super!!!

Super!!!

Geweldige garage!!!

Altijd vriendelijk en uitstekende service

Pech onderweg en snel geregeld.

Kwam op de A29 op een zaterdag stil te staan met kapotte dynamo. Met de ANWB naar De Man. In de week erna gerepareerd. Goede prijs en prima service.

Hele fijne garage

Fijn personeel, ze doen alles in goed overleg.

Heel goed

Goed en klant vriendelijke.

Prima garage voor mijn bandenwissel

Snel en meedenkend

Altijd prima

Altijd vriendelijk en hulpvaardig. Bereid om evt samen naar oplossingen te zoeken. Al jaren onze vaste garage.

Betrouwbaar

Fijne garage waar ik al jaren kom. Zijn eerlijk en overleggen altijd wat er gaat of moet gebeuren met hierbij de kosten. Kosten zijn marktconform maar betrouwbaarheid boven gemiddelde!!

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp