Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Klant gericht

Altijd vriendelijk en oplossing gericht. Behulpzaam en altijd tijd voor een praatje en de prijzen zijn ok.

Eerlijk advies

Bij Garage De Man denken ze met je mee, zijn vriendelijk en kundig. En geven eerlijk advies

Prima bedrijf. Snel, goede service en prijs.

Ik kom hier al jaren en word altijd keurig behandeld. Reparaties zijn goed en ze doen hun best om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Super goede service!

Heel goed

Prettig, snel en betrouwbaar

Al jaren klant daar Je word er goed geholpen Ook tussendoor met iets

Topgarage

Al vele jaren klant. Altijd uitstekende service tegen een goede prijs.

Altijd zeer tevreden

Bedankt weer voor de goede en snelle service, prijs kwaliteit is altijd in orde.

goed !

Goed en persoonlijk

Betrouwbaar en behulpzaam

Zijn eerlijk over kosten, zeer behulpzaam, service altijd goed, we komen er al jaren met verschillende auto's en hopen dat nog jaren te kunnen doen.

Prima service!

Prima service!

Prima service, persoonlijke benadering

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Persoonlijke benadering. Al jaren/decennia lang een vertrouwde naam in Numansdorp. Van harte aanbevolen!

Gewoon goeie service, zoals t overal zou moeten zijn

Gewoon een goede klantvriendelijke garage

Prima service en goede communicatie

Communicatie verliep goed, als er iets was werd er direct gebeld om uitleg te geven.

Heel goed

Kon helaas de apk niet uitvoeren maar heeft het tien bij een collega laten doen zodat hij toch op tijd gekeurd was.

heel goede service

Vakmensen, geweldige service en vriendelijkheid!

Ze denken altijd mee, is betaalbaar en ontzettend goede service wat vandaag de dag bij veel bedrijven ver te zoeken is!

Uitstekende garage

Zoals al veel jaren erg tevreden

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Zeer goede garage. Zeer vakkundig op alle gebied. Geeft van te voren goed advies over de werkzaamheden en de prijs. Altijd zeer beleefd en vriendelijk.

Zeer betrouwbare mensen

Al meer dan 25 jaar komen we bij deze garage.nu ondertussen al met ons 4 e auto en altijd vakkundig en vertrouwd

Doen altijd wat ze beloven.

Ik word altijd netjes en vriendelijk behandeld. Ze komen altijd hun afspraak na.

Proberen je altijd te helpen ook al kom je zonder afspraak

Prima garage, vriendelijke mensen. Zoeken niet naar extra omzet en doen alles in overleg Fijn om klant te zijn bij zo’n garage.

Klantvriendelijke kwaliteitsservice

Klantvriendelijke kwaliteitsservice

Tijdens mijn bezoek aan de garage ben ik zeer goed geholpen.

Goed advies en prima geholpen.

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp