Prima, vlotte, eerlijke service

Zeker aan te bevelen.

SUPER!!!

SUPER

Eerlijk bedrijf!

Altijd netjes en goed geholpen. De mensen weten wat ze doen!

Behulpzaam, betrouwbaar, benaderbaar.

Altijd vriendelijk, meedenkend en denkend on oplossingen ipv problemen.

Perfecte Service altijd

Kom al jaren bij dit Garagebedrijf en ze stellen nooit teleur. Staan altijd voor je klaar. Hebben goede prijzen. Het zijn ook geen beunhazen maar zeer professionele mensen Erg vriendelijke en service gerichte mensen. Ik heb er eigenlijk niks op aan te merken. Gewoon perfect

Geweldig!

Problemen met mijn Kia, de garage waar ik klant was had pas over een maand tijd. Ik reed langs de Man en ze hebben gewoon gelijk tijd gemaakt en de problemen waren dezelfde dag nog opgelost! Ik heb gelijk een afspraak in september gemaakt voor mijn apk en een beurt, de Man is een klant rijker!

Behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar, nooit klachten in 30 jaar

Zeer vriendelijk en behulpzaam en zeer betrouwbaar Maakt en neemt tijd voor zn klanten Ik ben al 30 jaar klant Nooit problemen gehad Heeft alle kwaliteiten die een garage dient te hebben Nooit klachten gehad en ze doen wat ze beloven

Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

Had geen afspraak en werd toch nog dezelfde dag geholpen, wat we erg fijn vonden.

Top service!

Helaas een schroef in de band, waarvan door pechhulp werd gezegd dat die verloren was.. Gelukkig konden ze bij bij De Man de band nog repareren dmv plakken binnenzijde. Al met al geen dure kosten voor een nieuwe band die net pas 6 mnd oud was, maar voor een nette prijs geplakt! Dit alles direct nog op de dag van bellen :)

Zoals we van Garage de Man gewend zijn alles prima verlopen.

Als er iets mis is met de auto, nemen ze gelijk contact op, zodat je achteraf geen rekening krijgt waar je van schrikt.

Perfecte, snelle service en heel eerlijke vergoeding

Ik was jaren trouw aan mijn vaste garage in Schiedam. Zelfs toen ik al in Numansdorp woonde ging ik daar nog heen. Toen het bedrijf verkocht werd aan Vakgarage kreeg ik het idee dat de prijzen ineens minstens verdubbeld werden. Na aanraden van Garage A. de Man door een goede buurman ben ik overgestapt en daar heb ik geen spijt van. Perfecte, snelle service en tegen een eerlijke vergoeding en veel dichterbij.

Staan altijd klaar voor je

Ik kom hier al ruim 40 jaar. Gewoon een eerlijke garage met vriendelijke, en terzakekundig personeel!

Zo hoort ern garagebedrijf met klanten om te gaan én auto's te repareren.

Altijd goede service

Heel goede garage met vakmensen

Prima service, altijd goed overleg over reparaties. Duidelijke afspraken en er werken vakmensen die weten wat ze moeten doen.

service gericht en klantvriendelijk

service gericht en klantvriendelijk

Goed, komt afspraken na

Vriendelijk, netjes, vakkundig

Prima service, alleen klopte de rekening niet want er was ten onrechte apk berekend en meegenomen in eindafrekening inclusief 21% btw

Al jarenlang een betrouwbaar bedrijf voor mij

Altijd attent en snel.

Altijd in orde.

Prima service ben heel tevreden aardig personeel en directie

Zeer goede service altijd tevreden

Prima garage, alles gaat in overleg, wat voor mij belangrijk is.

Goede ervaringen met deze garage. Alles gaat in overleg. Prima service.

Fijne garage

Mijn ervaringen met garage De Man zijn erg goed. Ondanks volle agenda kon er toch nog een plaatsje ingepland worden voor een apk. Daarna ook nog tijd gemaakt voor de reparaties. Vooraf overleg en fijn contact. Verder staan ze altijd klaar voor tussendoor vraagjes. Fijne garage met fijn personeel en eigenaar. Verstaan hun vak.

Fantastis

Gewoon een fijne plek om je auto te laten maken heel goed personeel staan altijd voor je klaar en lossen het altijd op ook als het met de factuur te hoog is ben al 20 jaar klant met diverse auto s en hoop het nog jaren te zijn ga zo door

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp