Fijne garage

Mijn ervaringen met garage De Man zijn erg goed. Ondanks volle agenda kon er toch nog een plaatsje ingepland worden voor een apk. Daarna ook nog tijd gemaakt voor de reparaties. Vooraf overleg en fijn contact. Verder staan ze altijd klaar voor tussendoor vraagjes. Fijne garage met fijn personeel en eigenaar. Verstaan hun vak.

Fantastis

Gewoon een fijne plek om je auto te laten maken heel goed personeel staan altijd voor je klaar en lossen het altijd op ook als het met de factuur te hoog is ben al 20 jaar klant met diverse auto s en hoop het nog jaren te zijn ga zo door

Geweldige en snelle service, aardig en professioneel personeel.

Top garage!

Altijd goed en vlot geholpen

Ik had geen afspraak gemaakt en zat met een accu die het niet meer deed. Het was geen probleem, ik werd meteen geholpen en eind van de middag stond de auto weer klaar. Super! Vriendelijke mensen en altijd behulpzaam is mijn ervaring.

Fijne ervaring

Had vocht in mijn koplampunit zitten, er werd gelijk even naar gekeken en er werd gelijk gekeken wat een goede vervanger was. Kreeg ook de kosten te horen en er werd een datum ingepland. Heb weer een droge koplampunit.

Klant gericht, flexibel, vriendelijke.

Heel aardige mensen.

Een nette prijs.

erg goede garage

Vriendelijk.en.correct

De medewerkers van Garagebedrijf De Man zijn erg klantvriendelijk, behulpzaam en adviseren actief.

Bellen met Garagebedrijf De Man gaat altijd prima. Er is altijd iemand voor contact en er wordt altijd ook teruggebeld voor afstemming of voor het gereed melden van het werk. Het persoonlijke contact is prettig en vriendelijk. Een klein beetje olie bijvullen is geen probleem en vind je ook niet op de factuur terug. Advies is geheel vrijblijvend en oplossingsgericht. We gaan altijd met het advies van de garagehouder mee want we vertrouwen er blindelings op. Kortom, allemaal redenen om voor ons onderhoud en nieuwe banden te laten uitvoeren bij Garagebedrijf De Man.

Fantastische garage betrouwbaar en goed

Fijne garage, doen alles in overleg. Betrouwbaar en vriendelijk. Veel verstand van allerlei auto's

GOED EN SNEL

Probleem snel gevonden en opgelost

Goed, netjes, duidelijk, stapje meer.

Ouderwets goede service in een modern bedrijf.

Een prima garagebedrijf

Zeer behulpzaam en altijd zoekend naar een goede (en voordelige) oplossing voor een probleem met de auto. Voor de vakantietijd kan het druk zijn dus plan een afspraak tijdig in.

al rum40 jaar nooit teleurgesteld

uitstekende service, prettige sfeer

Vaklui die meedenken.

Flexibiliteit alom. Méér dan tevreden.

Heel erg goed

Klantvriendelijk,behulpzaam .

Goede vaklui en snel geholpen

Ik ben altijd naar tevreden heid geholpen

Betrouwbaar, behulpzaam, vakkundig!

Betrouwbaar, vakkundig, behulpzaam!

Onze beide oldtimers-klassiekers zijn hier in onderhoud waarover wij erg tevreden zijn. Ook eerlijk over de prijs en leuke medewerkers!

Ze doen wat ze moeten doen

Altijd uitstekend en fair geholpen

Zeer fijne garage

Heel fijne garage waar wij altijd zeer goed worden geholpen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Al jarenlang heb ik heel goede ervaringen bij garage De Man. Prima service en ook als je onverwacht komt, wordt je vriendelijk geholpen.

Volledig en niet duur

Geven goede informatie, vragen toestemming voor reperaties. En altijd een leenauto beschikbaar.

Burgemeester de zeeuwstraat 88 a

3281AK Numansdorp