Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten uiten herhaaldelijk waardering voor duidelijke communicatie en eerlijk advies. Ze noemen het bedrijf vriendelijk en professioneel, met aandacht voor de klant. De ervaringen kenmerken zich door betrouwbaarheid en consistente service.
Alle mogelijkheden ivm een nieuwe auto kopen zijn zeer goed besproken. Proefritje mogen maken in een soort gelijke auto samen met de garagehouder (Arno) . Duidelijke uitleg over hoe alles werkt in de auto, er was meer dan voldoende tijd om vragen te stellen. Met de nieuwe auto (mijn auto) samen met de garagehouder (Arno) een ritje gemaakt en toen nog veel uitleg gekregen over allerlei functies. Mocht ik de komende tijd nog vragen hebben, mag ik altijd langskomen of bellen. Arno had alle tijd en gaf een duidelijke uitleg. Al met al ben ik ontzettend goed tevreden over hoe alles verlopen is.
7 July 2026
sonja van summeren
OIJEN
Wij komen hier al jaren en zijn blij dat we zo’n fijne garage in de buurt hebben. Zowel voor aankoop als onderhoud de beste service.
24 June 2026
Chris
Lithoijen
Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Vriendelijk personeel en vooral meedenken met oplossingen!! Kortom een vakkundige garage waar de klant nog koning is!
20 June 2026
Marco
Rosmalen
Je kunt er voor alle reparaties terecht.
1 June 2026
Jan .senior
Macharen
Eerlijk advies over het onderhoud van de auto.
29 May 2026
Joop
Oss
Ik vond het erg fijn om hier een auto uit te zoeken. Ik werd snel en vriendelijk geholpen en kreeg het idee dat ze de auto wel echt goed wilde maken voor ze hem meegaven (hier ben ik een groot voorstander van en is zeker niet overal zo). Ze hadden netjes aangegeven dat het wat langer kon duren vanwege de drukte. Dit zou 1.5 week zijn. Uiteindelijk heb ik 3 weken kunnen wachten voor hij klaar was en heb ik zelf maar gebeld. Maar nu ik hem heb wel heel fijn en rijd hij heel goed.
23 May 2026
Rubie
Heesch
Hallo Rubie,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons, en dat de auto fijn rijd.
In verband met de drukte in de werkplaats kan het inderdaad soms voorkomen dat het afleveren van de auto langer duurt als we zouden willen.
We zullen in de toekomst onze klant duidelijker informeren over de wachttijd bij het afleveren van de auto.
Bedankt voor de goede feedback.
Goede uitleg en vooraf inschatting van de kosten voor een reparatie. Als de rekening dan lager uitvalt ondanks dat ze meer tijd nodig hebben gehad, is dat buitengewoon en niet van deze wereld en tijd! Mensen met hart voor de zaak, maar ook voor de klant
1 May 2026
Raimo
Macharen
Prettig bedrijf Fijne bediening En komt zijn afspraken heel goed na
2 March 2026
Joop
Megen
Word altijd netjes alles geregeld en gemaakt .
27 February 2026
Gerrie
Oss
Fijne service en goede communicatie bij het vinden van een nieuwe auto!
26 February 2026
Tara
Oss
De persoonlijke contacten en adviezen heb ik als prettig ervaren.
6 February 2026
Bennie
Megen
Wij komen al jaren bij garage van den Heuvel. Ze maken altijd tijd om je weer veilig op weg te kunnen helpen.
16 January 2026
Eric
30 December 2025
Jan
Macharen
Keurig bedrijf alles tot in de puntjes geregeld Betrouwbaar en eerlijk En dan zijn het ook nog eens redders in nood als de situatie dat verreist We komen er al 30 jaar en blijven dat zeker doen, ps goeie koffie ook !
9 December 2025
ramona nederkoorn
Geffen
Altijd een goede service, goede communicatie, duidelijke uitleg en schappelijke prijzen. Geeft goede adviezen en gaat tot het gaatje om de oorzaak van falende onderdelen te achterhalen
25 November 2025
Monique
Oss
Zowel tijdens als na het aankopen van een nieuwe auto vriendelijk en goed behandeld. Ook de nazorg is goed. Goed bedrijf.
25 November 2025
Sezer
Berghem
Aanbevelen
11 November 2025
Frans Baggermans
Oss
persoonlijk, secuur en betrouwbaar.
9 October 2025
Tess
Vught
wat voor veel vakgarages is te zwaar . speelt vakgarage van den heuvel gemakkelijk klaar. van koop tot sloop. betrouwbaar en goedkoop.
9 September 2025
Frans
MACHAREN
Fijne garage. Bellen altijd eerst van te voren wat de auto mankeert en wat dit gaat kosten. Ben zeer tevreden over hun vakkundige werkwijze.
9 September 2025
Joyce
Oss
Ik moest even wachten i.v.m. vakantie tijd, maar het was de moeite waard en heb op een prettige manier zaken kunnen doen. Duidelijke informatie over de herkomst van de auto die ik gekocht heb, goede inruilprijs en ook een proefrit in prettige en informatieve sfeer. Een garage die meedenkt met de klant.
25 August 2025
Jacques
Beneden-Leeuwen
Zojuist VW Polo gekocht! Geweldige service! We zijn er zeer blij mee!
22 August 2025
Rene
Wijchen
Super goed geholpen naar het zoeken van een andere auto. We zijn eff op zoek geweest, maar uiteindelijk toch gevonden! We zijn er blij mee!
8 July 2025
Jurgen
Oijen
Alles wordt direct opgelost!!
3 July 2025
Jan