Fijne garage

Ik kom hier al jaren. Ze geven eerlijk advies en denken met je mee.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Een top bedrijf goede service, ze doen meer en denken mee, hebben passie voor hun werk

Vakkundig en eerlijk

Helaas mankeerde mijn auto het een en ander, heb de auto 3 maanden geleden gekocht, bij een ander garagebedrijf, met een onderhoudsbeurt en nieuwe APK, helaas was dit niet echt voldoende. In 3 maanden mijn remblokken en banden oprijden, zet ik mijn vraagtekens bij. Maar nu na de reparatie en vernieuwen van enkele onderdelen en voor de zekerheid een grote beurt rijdt de auto als een zonnetje.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerlijke betrouwbare en snelle service, niets is te gek en alles word netjes afgehandeld.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prachtige resultaat

Top ervaring bij van Engen. Bumber was kapot, auto kon niet verder rijden.Auto kon bij v. Engen achterblijven. Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en dit gaat. Kreeg ook zelfde dag nog kostenplaatje.en 9 dagen later was ie klaar. Ziet er weer top uit en rijd weer top.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gelijk geholpen toen het nodig was.

Gelijk goed geholpen toen het echt nodig was.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Je word altijd goed geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Mijn auto startte niette weinig power van de accu. Garage gebeld Wim heeft de auto gestart ben er achter aan gereden en kon wachten op de nieuwe accu. Kreeg ook nog een bakkie koffie. Ben heel tevreden.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Al jarenlang altijd tevreden over garage Van Engen

Garage van Engen is een prettige zaak. Onze auto’s worden goed onderhouden, afspraken worden stipt nagekomen, we kunnen er altijd terecht, voor grote, maar ook vaak zonder afspraak even tussendoor voor kleine reparaties.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd een goede service, en het personeel is altijd behulpzaam.

Bij Autovakmeester Garage van Engen wordt ik altijd goed geholpen. Er wordt altijd gekeken naar een oplossing, en daarbij is het personeel ook altijd zeer vriendelijk. De Service is betrouwbaar, en ook nog eens er deskundig.

Koffie smaakt altijd goed

Goede en snelle service

Vriendelijk, vakkundig, snel geholpen

Goed geholpen

Coulant en begripvol

Uiteindelijk goed opgelost

Mijn auto kreeg een grote beurt. Toen ik thuis kwam merkte ik dat mijn auto olie lekte. Ben terug gegaan en hebben het gelijk, tussendoor, gratis opgelost. Dus de uiteindelijke service was top.

Prima service!

Tijdens het onderzoek en reparatie werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

De beste tot nu toe

Eigenlijk hoef ik hier niks aan toe te voegen. Een super garage hier motten er meer van zijn. Ga zo door

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Een top garage waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Ik kom al jaren bij Van Engen (bij Yvonne en Wim) en heb altijd het gevoel dat alles wat er nodig is gedaan wordt en dat een eerlijke prijs voor wordt gerekend. De service is ook heel goed. De medewerkers worden/zijn goed opgeleid naar mijn idee, want zij zetten alles wat ik hierboven beschreven heb voort. Dank allen hiervoor.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hun gastvrijheid, en professionaliteit is uitzonderlijk

Een zeer gastvrij bedrijf dat als familie aanvoelt, maar toch uitzonderlijk professioneel en snel is.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

In deze garage gebeuren geen 'enge' dingen !

klantvriendelijk, zelfs als Yvonne een 'slecht-nieuws-gesprek' moet voeren ! Alhoewel dat in dit geval niet nodig was ! Na eerste onderzoek van het voertuig een prijsindicatie waarvan amper wordt afgeweken !

Top service

Het personeel is super vriendelijk en ze nemen de tijd voor je

Goede snelle service

Auto deed niets meer. Volgende dag is de auto opgehaald en zeer snel hersteld

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede garage met duidelijke afspraken en informatie

Kom er al jaren, altijd al vriendlijk, ze kennen hun klanten en duidelijke afspraken vooraf.Ook informatie tijdens de reparatie als er wat anders verloopt volgens afspraak. Staat nooit voor verrasingen. Zeer goede verhouding reparaties/kosten

open, eerlijk en transparant

je weet waar je aan toe bent, zonder franje

Snelle en duidelijke service

Fijne garage vriendelijke mensen en verstaan hun vak en hebben passie voor hun werk

Overal uitstekend!

Ik kwam met een vage omschrijving van mijn reparatie... door de vragen en zelf ervaren.. was mijn auto nog dezelfde dag gerepareerd en klaar! Tot mijn volle tevredenheid! De auto rijd nu weer uitstekend!

Over Autovakmeester