Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik kocht een auto bij garage Albers. Tijdens het eerste contact kreeg ik meteen te horen wat de auto mankeerde en dat zulks gerepareerd zou worden als ik het voertuig kocht. Dat gaf vertrouwen. Over de prijs kan worden makkelijk worden onderhandeld. Niet allemaal van die gelikte verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk zeggen waar het om draait. Ik heb dat in 25 jaar nergens anders meegemaakt. Top garage.
22 August 2021
RMJ
Breda
Onze ervaring met twee auto’s is dat je altijd bij Albers terecht kunt. Vriendelijke service en ze draaien niet je poot uit zoals bv. Van der kooy in Spijkenisse doet. Reparaties voor een normaal tarief en denken met je mee. Ik hoop dat ze nog een lange tijd in het dorp blijven.
24 December 2020
Sebastiaan
Zuidland
Bij een onderhoudsbeurt staat op de rekening dat de remblokken voor zijn vervanger maar tot mijn grote verbazing moet ik nu mijn remblokken voor vervanging omdat ze versleten zijn. Dit na acht maanden lijkt mij niet normaal, En ten tweede is er in oktober een homokimeet vervangen. Kosten 623,15 euro Een reparatie die normaal ongeveer rond de 200,00 euro kost en dit alleen omdat zij een bout niet los kregen moet ík op draaien voor het arbeidsloon
Beveelt niet aan
24 March 2020
R
Hellevoetsluis
goed garagebedrijf met zorg voor onze auto's
7 December 2019
anke