Zeer vriendelijke en deskundig personeel

Communicatief en meedenkend met de klant

Donderdag APKtje gehad. Geen betere plek om dat uit te laten voeren. In de ochtend brengen, in de middag klaar en tussentijds hoor je waar je aan toe bent. Dat heb ik wel anders meegemaakt.

Snel en heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen!

Goed bedrijf

Vriendelijke mensen en ze houden je op de hoogte als er wat is met de auto.

Prima zoals altijd heel netjes behandeld

zoals te doen gebruikelijk; "hoogstaande service"

Adequate ervaring gekoppeld aan vriendelijkheid. Kom daar nog maar eens om.

De prijzen zijn redelijk en de mensen zijn vriendelijk

Je wordt goed geholpen en ze doen bij een beurt alleen wat noodzakelijk is.

Direct geholpen, geen gezeur en een correcte behandeling!

Uitstekend Bedryf dat goed voor je auto zorgd

Het meest heb ik zelf met de receptie en werkplaats te maken. De jongens van de receptie Koos en Dennis zeer correct behulpzaam meedenkend komt ook nooit voor verrassingen te staan correct afgesproken prijzen.Om de jongens van de werkplaats niet te kort te doen die met ze allen perfect werk afleveren.In de tien jaar dat ik bij jully nu kom en in september mijn zesde auto heb gekocht.Ook de verkoop bij mijn laatste alles wat afgesproken netjes uit gevoerd.Verkoop receptie werkplaats ga zo door dan kom zeker de komende 10jaar graag bij jully langs. P.s wees zuinig op zo’n geweldig team aan medewerkers

Jaren ons betrouwbare adres

Wij komen al jaren bij autobedrijf Bot voor onderhoud van onze auto's. Prijs kwaliteit en communicatie is goed. 5 sterren !

Service gerichte kwaliteit!

Vriendelijk geholpen, goed geadviseerd en afgehandeld.

Goede ervaring !

Als nieuwe klant heb ik een prima kennismakingsgesprek gehad. Daarna een eerste kleine onderhoudsbeurt met Apk gehad. Hiermee een goede ervaring waarbij ik tevens gebruik kon maken van een leenfiets mede gezien mijn leeftijd ( bijna 86 jr.) Ik ben, gezien het vorenstaande, bijzonder tevreden.

Vriendelijk, en duidelijk over de reparatie en kosten.

Het was wennen.....

De overgang van een klein familiebedrijf naar een groot autobedrijf + Keurige en persoonlijke aandacht aan de receptie - Zoeken naar een parkeerplaats; overal autobedrijven..... - Een oude leenfiets; zadel te laag: knieën bijna tot m'n kin - Op terugweg, vlak voor het bedrijf: gevallen met die fiets, ik lag onder dat kreng; knie geschaafd en meerdere blauwe plekken + Weer keurige uitleg bij de receptie (het was enorm druk) "Uw auto staat aan de overkant, op het plein" - Na wat rondjes lopen, teruggegaan, ik kon hem niet vinden + Een medewerker is meegelopen..... m'n autootje gevonden! Conclusie: nooit meer die leenfiets!! En ik weet nu hoe het bij P. Bot gaat.

Nette service en duidelijke communicatie.

1e keer auto daar gebracht voor apk en grote beurt. De service en commincatie was duidelijk. Netjes gebeld ivm grotere reparatie en uitleg.

Ruitenwissers

Had kapotte ruitenwissers en ze worden gelijk voor me verwisseld. Top service !!

Professioneel en klantvriendelijk ben zeer tevreden

Auto ingeruild voor een prachtige Audi A6. Zeer tevreden over de service en de klantvriendelijke manier van werken.

Voor apk en buurt geweest. Top service.

Weer voor apk en kleine beurt geweest. Werd goed op de hoogte gehouden en op tyd klaar. Denken mee en prijs is schappelijk.

Reparatie

Ik vind ej vrede over mijn auto reparatie

Prima hulp en advies en betrouwbare reparatie

Al jaren klant en altijd tevreden

Snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend en professioneel advies.

Kwam voor een APK en een kleine onderhoudsbeurt. Door omstandigheden heb ik weinig gereden vorig jaar. Garage stelde voor om de kleine beurt om te zetten in een zogenaamde "vakantie beurt". Een prima advies en een stuk voordeliger bij het afrekenen! Hulde voor het personeel van deze garage! Deze garage is een echte aanrader!

Erg goed

Kom zeker terug voor onderhoud en reparatie Ga zo door

Auto snel klaar

Auto snel klaar

Heel Goed

Inspelen op behoefte van de klant

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen