voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en goed bedrijf.\r\nGeen verassingen bij APK.\r\nSnel klaar.\r\nZeer tevreden !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en zeer goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en positieve ervaring mee

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich ben ik goed behandeld door verkoper, monteurs, Ben vriendelijke te woord gestaan. Alleen met de aankoop van mijn auto ben ik minder tevreden. De auto had/ heeft een mankement tijdens de aankoop wat ik niet direct kon herkennen ook na mijn proefrit niet. Ik ben immers een leek op dat gebied.\r\nNu blijkt er een mankement in mijn versnellingsbak aanwezig te zijn. Waar ik binnen een week na aankoop melding van hebt maakt Twee keer terug geweest, de eerste keer alleen dikke olie in versnellingsbak gegooid, daarmee zou het probleem dus opgelost zijn, maar helaas niet.\r\nNog een keer gebeld, de auto op de brug geweest, conclusie bijgeluidje uit de auto.\r\nDus ze zwakken het af met een bijgeluidje.\r\nTerwijl het zwaar irritant is als je tijdens het rijden uren lang het \"bijgeluidje\" citeer hoge harde pieptoon, aan luisteren bent.\r\nMe uitlaat moest ook nog gelast worden. Rekening totaal weer €51,00\r\nEn weer werd er olie toegevoegd, dus er is wel degelijk een auto met een groot mankement aan mij verkocht. €2950, heb ik er voor betaald. Het voelt voor mij dat ik een wrak hebt gekocht, geld waar ik hard voor gespaard hebt.\r\nDe versnellingsbak laten maken kost mij tussen €1000 a €1200 euro.\r\nGeld wat ik niet heb en ook niet had verwacht na zo een dure aankoop.\r\nIk ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf, geen \r\nenige coulance of medeleven naar mijn kant toe.\r\nIk ga dit verder uitzoeken, €2950, weggegooid geld.\r\nIk kan er nog niet eens 1 maand probleemloos er mee rondrijden.\r\nHet is zo, zodra de koopovereenkomst is getekend en je rijd ermee weg dan is de service voorbij.\r\nVoor een bedrijf die zegt dat hun service heel hoog heeft staan dan komt je ******en uit.\r\nConclusie, het plezier in mijn auto is weg voelt als een grote miskoop.\r\nMet de wetenschap dat ik een grote reparatie binnenkort moet laten doen.\r\nEcht schande voor een BOVAG garage.\r\nIk overweeg verdere stappen, ik heb ook mijn rechten als koper.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service en advies. Er wordt goed overlegd bij eventueel onderhoud of reparatie. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Bij reparaties is de auto meestal nog dezelfde dag klaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en vakkundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, vanaf dag 1 vaste klant!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom prima en vakkundig geholpen en professioneel te woord gestaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er word goed geluisterd naar de cliënt en het probleem word vakkundig\r\nuitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als vanouds top geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Staan altijd klaar. Zelfs voor een klusje tussendoor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima geholpen in prettige sfeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen, en héél erg snel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat mijn auto problemen kreeg ben ik snel en deskundig geholpen. Er moest een onderdeel vervangen worden. De prijs viel erg mee. Ik ben met deze zelfde klacht eerder langs gegaan bij de Ford dealer in maassluis en daar was precies hetzelfde onderdeel ruim 800 euro duurder 😳 Daar ga ik dus nooit meer naar toe. Garage Bot kan dit ook uitvoeren en is veel goedkoper 👍 prima en snelle service voor en schappelijke prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vakantiecheck

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Word goed geholpen. Komt er al jaren.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen