Beste mevrouw Linthorst , Het betreurt ons dat u niet tevreden bent met de aankoop van de Daihatsu Terios. Wij hebben inderdaad geprobeerd met een andere bakolie, het geluid in de vijfde versnelling te verminderen. Helaas heeft dat voor u niet het gewenste resultaat geleverd. Zoals mijn collega heeft willen uitleggen is de bak niet kapot. Het (bij)geluid, hoe hinderlijk misschien ook, betekend niet dat wij een auto aan u hebben willen verkopen met een groot mankement. De auto is uit 2002, en wordt zonder garantie verkocht. Om het geluid volledig weg te krijgen is u voorgesteld om de bak te vervangen/reviseren tegen netto kostprijs. Ik kan me voorstellen dat het nog steeds een enorm bedrag is om een geluid in de bak weg te krijgen en dat u zich teleurgesteld voelt. Mocht u alsnog de bak door ons willen laten herstellen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Danny Autobedrijf P. Bot bv