goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en zelfs zonder afspraak goed geholpen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een lekke band is altijd vervelend. Fijn dat er een garage is die waar mogelijk je direct weer op weg wil helpen.\r\nDank jullie wel voor de vlotte hulp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zie onze mail van 4 januari 2019\r\n\r\nOP 27 DECEMBER ROND SLUITINGSTIJD VOORTREFFELIJK GEHOLPEN WAARDOOR WE ONZE REIS NAAR EMMEN PROBLEEMLOOS KONDEN VERVOLGEN.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima personeel zeer vriendelijk en vakkundig, ik heb half december 2017 een gebruikte Honda Jazz gekocht waarmee ik al snel stil kwam te staan een valse start dus.\r\nHet probleem werd snel uitgelezen en keurig gerepareerd.\r\ntevens hadden zij een paar cosmetische oneffenheden netjes bijgewerkt en een lakstift in de originele kleur besteld zonder extra kosten.\r\nIk ben nu precies een jaar verder en ben heel blij met mijn Honda Jazz en heeft mij geen seconde in de steek gelaten en ben ik een blij mens.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden! Eerlijk, duidelijk en meedenkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele aardige en bekwame mensen.\r\nAltijd goed geholpen en ze denken mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zodra ik bel met een probleem doen zij er alles aan om deze om deze te verhelpen. Vaak kan ik de auto dezelfde dag brengen. Wanneer zij het probleem geconstateerd hebben bellen zij mij om dit mede te delen en daarbij te vermelden wat de verwachte kosten zullen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, duidelijk en naar ik aanneem ook deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met aankoop, onderhoud, plotselinge noodzakelijke reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geholpen met montage nieuwe winterbanden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Vriendelijke mensen en auto rijdt heerlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijke mensen met veel deskundigheid..klantvriendelijkheid staat bij Bot hoog in het vaandel\r\nEen topzaak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf p.bot autobedrijf vindt ik een heel warm bedrijf.\r\nTop service met vriendelijk en behulpzaam personeel. Daar ben je een klant en geen nummertje! \r\n\r\nGroetjes van een zeer tevreden klant!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede prijzen, goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig en heel gezellig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via mijn dealer bij Peter Bot terecht gekomen. Omdat ik een auto zocht voor een klein budget. Bij Peter Bot een gevonden.\r\nAfleverpakket erbij genomen. Ben ook blij met mijn allseason banden. Goede afspraak gemaakt. \r\nPeter is iemand die recht door zee is. Zegt wat wel en niet kan. Dus geen wollige verkooppraatjes. Je weet waar je aan toe bent. To the point!!! \r\nHij probeert met je mee te denken. Levert de auto netjes af. En je kunt daarna ook nog terecht als je toch nog een vraag hebt. \r\nHet is een mooie showroom, ik vind dat Peter en zijn mensen het goed doen. \r\nIk raad hem zeker aan als je een auto zoekt.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen