goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij al jarenlang een fijn en betrouwbaar bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Diverse auto\'s gekocht en diverse reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak is afspraak en ze bellen ook op als er iets is en als het klaar is, kortom een heel fijn bedrijf dat klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft staan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs goede service prijs kwaliteit zeer goed en altijd klant vriedelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zij luisteren inderdaad naar de mening van de klant en komen gemaakte afspraken correct na.Zo ontstaat er een vertrouwensfeer die onmisbaar is tussen klant en bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een bedrijf wat vertrouwen wekt en het dan ook na komt. Ik ben snel geholpen en er werd met mij meegedacht over oplossingen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst. Staan gelijk voor je klaar. Ik moest de auto laten staan, werd voorgesteld om me naar huis te brengen. Dat hoefde niet voor mij, maar wel super aardig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf opnieuw gastvrij ontvangen en professioneel en vriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage en aardige mensen. Vooraf prijsopgeve bij reparaties. Ze kunnen goed sleutelen en zijn eerlijk.Ben er al jaren en heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede en snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Prijs kwaliteit verhouding in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de goede service van onze vorige auto, die aan vervanging toe was, kwamen voor een andere auto zoeken. Bot heeft een groot aanbod, waar we een onze nieuwe auto tussen gevonden hebben. De verkoper heeft ons vriendelijk geholpen. De verkoop was snel beklonken. Na een week de auto ingebruik te hebben, zijn we heel tevreden hiermee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossingen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Ford Mondeo heeft van de week een onderhoudsbeurt en is weer als nieuw ( inmiddels 220.000 km gereden)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en zelfs zonder afspraak goed geholpen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een lekke band is altijd vervelend. Fijn dat er een garage is die waar mogelijk je direct weer op weg wil helpen.\r\nDank jullie wel voor de vlotte hulp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zie onze mail van 4 januari 2019\r\n\r\nOP 27 DECEMBER ROND SLUITINGSTIJD VOORTREFFELIJK GEHOLPEN WAARDOOR WE ONZE REIS NAAR EMMEN PROBLEEMLOOS KONDEN VERVOLGEN.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen