Altijd goed!

Beurt voor de auto weer netjes uitgevoerd. Werd 's ochtends al gebeld wat de kosten zouden worden en of dat ok was. Zelfde middag was de auto weer klaar. Top service zoals altijd.

Grote miskoop

Goed geholpen met de koop van de auto. Helaas begonnen na een week de eerste klachten te komen en ik had gehoopt dat het hierbij zou blijven. Helaas kwamen er steeds meer klachten en ondanks dat de garage geprobeerd heeft dit op te lossen is dit helaas niet gelukt. Uiteindelijk waren er zoveel problemen met de auto en had ik het gevoel een kat in de zak gekocht te hebben. De garage heeft uiteindelijk door al deze klachten besloten de auto van mij terug te kopen. En dit is dan ook gebeurt. Ondanks dat ze uiteindelijk hun best hebben gedaan om het probleem op te lossen is dit niet gelukt. Inmiddels heb ik ergens anders een andere auto gekocht en hier ben ik heel erg tevreden over. Ik zou hier een niet nogmaals een auto kopen. Kan best zijn dat andere autos wel goed zijn maar daar kan ik niet over oordelen. Ik kan alleen oordelen over mijn auto en mijn ervaring. Deze is helaas niet goed.

Flexibele en snelle service

Onverwachte afspraak, snel bereid om te schakelen en vriendelijke service.

Keuring en onderhoudsbeurt volgens afspaak

Camper netjes afgemeld, leveringsomvang onderdelen netjes gecorrigeerd na vergissing mijnerzijds

Een aanrader

Auto kapot, naar bot laten slepen. Ondanks de drukte hebben ze gekeken wat het was en hebben dit tussendoor gefixed.

Top garage

De garage verleend goede service en denken met je mee. Alles gaat altijd in overleg voor ze iets maken. En het is ook nog betaalbaar. #topgarage #uitstekendeservice #betaalbaar #altijdklaarvoorje #dikke10

Prettig en snel geholpen

Prettig en snel geholpen

Hulpverlening heel goed

Met pech naar garage gelijk geholpen tussendoor alle bedrijvigheid Prima service Bedankt

Ik ben al 13 jaar klant

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Goede service een 10.

Je wordt hier netjes en goed geholpen en goedkoper dan bij merkdealer.

Goede service, goede communicatie

Ik had een youngtimer gekocht. Die had wat kleine plekjes lakschade en doffe koplampen. Die hebben ze netjes gefixed zonder extra kosten. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Enige punt van kritiek was dat de afspraak maken via de website niet werkte.

Ondanks drukte met spoed ingepast en voortreffelijk geholpen.

Eigenlijk iets te lang gewacht met APK keuring gekoppeld aan kleine beurt. Ondanks drukte met spoed ingepast en voortreffelijk geholpen!

Heelerg prettig

Heel erg prettig

Is goed

Staan altyd klaar dat is fijn

Goede en snelle service

Geen onverwachte reparaties. Al jaren mijn vertrouwde adres.

waar andere garages niet uitkwamen bij Bot wel

Ik was al bij twee garages geweest. Bij Bot keken ze en hebben het goed gemaakt. vakkennis aanwezig en prettig geholpen.

Vriendelijk en servicegericht

Niets aan toe te voegen

Betrouwbaar en duidelijke uitleg

De afspraak werd goed nagekomen

Betrouwbaar bedrijf en snelle afspraak.

Goed geholpen, gezellige verkopers!

Voordat ik een keuze maakte met welke auto ik uiteindelijk de garage / showroom uit zou rijden, heb ik diverse proefritten gemaakt. Dit was geen enkel probleem: men bleef iedere keer behulpzaam. (Kreeg ook gewoon steeds koffie :) Bij het afleveren van mijn auto werd er ook de tijd voor genomen, kortom een fijne ervaring gehad bij de aankoop.

Betrouwbaar bedrijf, geven eerlijk advies

Gewoon eerlijke service hier

Profesjonalne podejście do klienta.

Wszystko zrobione na czas. Wszystko wytłumaczone. Polecam wszystkim.

Apk en kleine beurt, alles netjes op tijd, heldere communicatie.

Auto is voor apk en beurt geweest. Wederom goede heldere communicatie, vlotte afhandeling.

Prima service doen wat ze beloven

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen