Uitstekende service

Hoewel volgens leaseplan een APK keuring klaar is terwijl je wacht en ik dus geen recht heb op vervangend vervoer of andere service, ben ik door één van de vrijwillige chaufeurs van P.Bot keurig thuis afgezet toen bleek dat er bij de APK ook een reparatie moest plaatsvinden. Top geregeld!

Erg goede service

Onze auto voor schade langsgebracht ter reparatie. Precies volgens verwachting verlopen. Vervangende auto gekregen gedurende reparatie. Service prima en vriendelijk!

Betrouwbare garage voor normale prijs

Auto afgelopen week weg gebracht voor apk en rem vloeistof vervangen. Uitstekende service en ga er zeker terug komen.

Geweldig servies

Was er netjes geholpen en me auto rijd weer heerlijk

Vriendelijk service en bekwaam

Vriendelijk servicegericht en bekwaam

Zeer goed vakkundige mensen

Bij dit bedrijf kan je je auto met een gerust hart achterlaten. Altijd erg tevreden met het hele pakket. Van balie tot monteur.

Goed bedrijf sevice is heel goed

Auto voor de APK gehad en goed geholpen

Ik heb een goede ervaring. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Top bedrijf

Communicatie erg fijn! Personeel eeg vriendelijk.

Positief

Correcte, plezierige ervaring, elk jaar weer, bij de APK keuring met onderhoud, dit keer op verzoek van Bot, groot onderhoud. Auto naar de garage, prima fiets staat, volgens afspraak, klaar om naar huis te fietsen. Ook bij ophalen uitleg van de specificatie van het onderhoud aan de auto.

Gewoon goed,klantstaat centraal.

Als je al enige jaren klant bent en tevreden dan blijf je klant natuurlijk. Gewoon niets mis mee.

Prima service alleen jammer dat het parkeren zo druk is.

Lastige storing goed verholpen

Lastige storing werd goed onderzocht, gevonden en gerepareerd. Garage Bot houdt me altijd goed op de hoogte van het proces, de kosten en de tijd die nodig is. Scherpe prijzen voor onderhoud en reparaties.

Helemaal goed

Zonder afspraak toch snel geholpen. Telefonisch op de hoogte gesteld van het euvel Goede service

Vriendelijk personeel, duidelijkheid en correct.

Vriendelijke ontvangst. Duidelijkheid over wat er aan de auto mankeert. Tevens goed geïnformeerd over prijs .

Goede service!!!!

Daar blijf ik mijn auto's kopen

Goed en vriendelijk

Zijn altijd vriendelijk en beleefd, Goede service.en wordt altijd direct geholpen. Een aanrader voor iedereen!

ik ben tot nu toe zeer tevreden

als ik problemen met mijn auto heb wordt ik altijd direct geholpen en dat waardeer ik zeer.

zoals ik gewend ben: een prettig contact !!

Het belangrijkst vind ik als senior autorijder, het kontakt tussen mij en de receptionist en eventueel de monteur die aan mijn auto werkt of gaat werken. Ik kan mijn wensen/klachten direct met hen bespreken, terwijl bij veel bedrijven je met een receptionist(e) te maken krijgt die niet of niet genoeg weet waarover hij praat. HOUDEN ZO !!!

Prima, niets op aan te merken.

Mijn auto is voor de jaarlijkse beurt geweest. Ze waren op tijd om mijn auto op te halen. Bij terug brengen keurig het rapport op de bijrijderstoel gelegd. Geen klachten.

Top gararage

Ik heb mijn ocasion gekocht bij dit bedrijf. Ze zijn hier ongedwongen, zeer klantvriendelijk en de service is helemaal top. Dit bedrijf is een aanrader.

Toppers

Wederom ben ik weer prima geholpen!!

Goed geholpen en mocht ook nog een fiets lenen En me auto heb een klein beurt gehad Een dikke pluim voor p bot 👍🚗

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen