Een vriendelijker en kundiger autobedrijf bestaat er niet.

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Schade perfect verholpen

Schade snel en netjes verholpen. Ook nog als extra de nummerplaat mee en de auto gewassen.

moet ik dit na elke onderhoudsbeurt herhalen??

Goede ervaring

vakkundig, snel, betaalbaar

Al meer dan 1o jaar klant

Vriendelijke mannen

Zeer vriendelijke behulpzame mensen ga zo door duidelijke uitleg toppie!!!!

Vakkennis, ervaring, klantgerichtheid en service en een fatsoenlijke prijs.

Normaal kom ik voor het onderhoud van mijn auto bij Bot, maar ook bij reparatie of het afhandelen van een (totall loss) schadegeval: prima service. Wat ik ook geweldig waardeer is dat ik ook bij kleine dingetjes als een kapotte lamp of het vervangen van een batterij in de autosleutel altijd zonder gezeur zo langs kan rijden en ik net zo vriendelijk en snel geholpen wordt. Top, jongens! Ook met mijn nieuwe auto kom ik graag weer bij jullie!!

Door omstandigheden een aantal jaren niet geweest, maar er is niets veranderd aan de uitstekende service bij dit bedrijf. Zal er in de toekomst blijven met mijn Porsche Macan. Met vriendelijke groet,

Zoals altijd goede service en zeer vriendelijk

Fantastisch

Deskundig en klantvriendelijk.

Naar mijn beleving goed en betrouwbaar bedrijf.

Ik ben tevreden over de service

Ik ben tevreden over de service bij Both garage. Goede uitleg wat er aan de hand en gedaan is. Bejegening is goed. Jammer genoeg is de auto vaak pas laat op de dag klaar wanneer je het rond 08.15 uur gebracht hebt.

Goede service en communicatie

Positief

Zeer goede tweede ervaring.

Ik had om een leenfiets gevraagd de banden waren zelfs keurig opgepompt.

Snelle haal- en brengservice

Mijn lease-auto werd, voor de eerste onderhoudsbeurt, in de ochtend opgehaald en netjes 's middags weer afgeleverd. Keurige service!

Geweldige sevice.

Vriendelijk personeel,deskundigebehandeling.

Optijd en duidelijk

Snel met de reparaties plus grote beurt en als er wat aan de hand was werd het gelijk vriendelijk gemeld

Top service

Auto opgehaald en terug gebracht. Top service

Zeer goede ervaring bij eerste reparatie

Probelemen met het open dak van de auto. Op aanraden van mijn zus naar autobedrijf Bot. "Altijd goede service" zei ze. Ik kan dat alleen maar beamen. Ben prima geholpen en zal dat ook verder vertellen!

Uitstekend, uiterst snelle afhandeling van de klacht.

Uitstekend, mijn klacht wordt zeer professioneel opgenomen. Binnen een aantal dagen reparatie uitgevoerd, met zeer coulante prijzen. Prima service, ik ben al jaren klant en zou een ieder adviseren met een probleem P. Bot autobedrijf te raadplegen.

Geen vraag te veel/gek, direct een helpende hand.

Top bedrijf komt afspraken na

Toppie

cijfer 10

klant vrienderlijk ook als klant woordt je goed behandeld vandaar ik bij deze garage blijft bot in vlaardingen

Uitstekende service, snel naar tevredenheid geholpen

Denken goed mee en doen wat ze beloven. Top

Vriendelijk en ervaren bedrijf

Me auto starte slecht. Smorgens gebeld kon smiddags gelijk terecht, de accu kon gelijk vervangen worden. Vriendelijke mensen, altijd goede advies, ervaren vakmannen.

Grote onderhoudsbeurt, alles prima geregeld, netjes geïnformeerd over meerkosten.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen