Prettig bedrijf waar we vertrouwen in hebben.

Een fijn bedrijf waar we al jaren onze reparaties laten uitvoeren. Ze doen geen onnodige reparaties, bij onze wat oudere auto maar adviseren helder over het nut en de kosten ervan.

Goede service, vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goede service

Direct geholpen, zeer prettige ervaring!!

Werd vriendelijk ontvangen en direkt geholpen. iet alleen voor een onderhoudsbeurt, maar ook voor het vervangen van een lamp staan ze gelijk klaar.!!

Gewoon niets op aan te merken

Ik kom hier al heel lang en nog nooit iets te klagen gehad. Wat wil je nog meer.

reparatie airco en aankoopkeuring

De airco is gerepareerd en het aankoopkeuringsrapport kreeg ik per e-mail opgestuurd. Alle punten en kosten zijn vooraf besproken. Heel prettig en inzichtelijk!

Super snel geholpen

Door een onverziene reparatie kwam ik langs en kon gelijk terecht

Nog geen ervaring

Eerste contact moet nog plaatsvinden

Service gericht

Altijd super geholpen

Hele betrouwbare garage met eerlijke prijs afspraken en goed onderhoud.

Keurige ontvangst en prima afwikkeling van de auto. Fijn om je auto zonder zorgen hier achter te laten.

Ik voel me welkom zonder geëxplodeerd te worden.

Plezierig

Ze zijn altijd bereid om te helpen, ook al hebben ze het druk. Als je je auto bij ze brengt bellen ze altijd netjes om door te geven wat er mis en wat de mogelijke oplossingen zijn. Top service

goed zoals altijd.

je wordt hier altijd goed en niet te duur geholpen zeker vergeleken met de garage van de dealer.

betrouwbare garage

Vakkundig en vriendelijke zaak echt klantgericht.

Vriendelijk en deskundig

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Voelt gewoon vertrouwd en eerlijk.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen!

Er werd serieus met het defect /geluid van mijn auto omgegaan. De eerste keer bleek het toch niet verholpen te zijn, omdat het geluid niet altijd hoorbaar was. Dus bij de tweede afspraak werd er verder gekeken en kreeg ik een leenfiets mee. Toen was het probleem wel opgelost en werden er geen extra kosten in rekening gebracht. Goede service en vriendelijk personeel!

word altijd goed en zo voordelig mogelijk geholpen

Word altijd goedverzorgd en vooraf de prijs doorgegeven. en vakkundig gerepareed

vriendelijk en professioneel

grandioos vriendelijk

Redelijk

Wij kochten een 2e hands auto met daarop een 'fout' melding tijdens de proefrit. Eerst werd er door de verkoper gezegd, dat deze melding natuurlijk verholpen zou worden. Wij gingen over tot aankoop en bij het ophalen, bleek de melding er de volgende dag gewoon nog op te staan. er werd gesuggereerd dat het hierbij ging om een melding voor een grote beurt. Deze werd niet op voorhand al gedaan. nadat ik contact had opgenomen met de volvo dealer vertelde deze mij dat het hier niet ging om een melding voor onderhoud, maar dat er een motorstoringsfout was. Nadat ik dit melde bij de garage, ging hij ineens wel over tot reparatie van de melding. Ik kreeg hierbij niet echt een goed gevoel van vertrouwen. Het is uiteindelijk gerepareerd, wat mij 2 dagen autohuur met benzinekosten kostte en een bedrag van 100,- voor het ook oplossen van een andere melding over de parkassist. Indien deze melding gewoon bij het afleveren van de auto was opgelost, had ik ook niet die 2 dagen huur met benzinekosten hoeven te betalen. Totaal was ik binnen 2 weken na aankoop een extra bedrag van 159,- extra kwijt. Ik vind dit niet echt een goed begin.

Top service..vriendelijk..hele vakkundige monteurs en een goede deskundige verkoop

Altijd goed geholpen!

Ik word altijd goed geholpen, ook als ik acuut iets heb aan de auto. Zijn altijd bereidwillig om te helpen!

Goede service voor een eerlijke prijs

Communicatief heel sterk, alle werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg. Eerlijke prijs voor de service.

Fijne mensen die je alles wat auto's betreft kan vragen duidelijke info .gewoon top service

prima service

gewoon goede service zonder poespas

geweldig kundig bedrijf en wat helemaal top is eerlijk

wordt altijd super aardig ontvangen, eerlijke mensen en zeer kundig

Werd netjes geholpen

Auto gebracht en werd netjes geholpen. Rekening was volgens verwachting.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen