Goede service, onderdeel snel in huis volgens afspraak, reparatie perfect uitgevoerd. Zeer tevreden over autobedrijf Bot!

Prima Service

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en er wordt direct actie ondernomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kijken eerst naar het probleem

Zullen nooit zomaar dure reparaties uitvoeren zoeken eerst het probleem op

Is heel goed

We worden altijd goed geholpen we komen er al jaren

Fijne garage

Word vriendelijke geholpen en jullie zijn niet te duur

Erg behulpzaam

Duidelijk en goed geholpen

Prima service.

Zoals altijd correcte behandeling en prima service. Geven ook altijd aan als er bij de volgende beurt wat extra's te verwachten is.

Top, betaalbaar, snel

Prettige on5vangst en snelle service

Afspraak gemaakt voor accu te vervangen. Ik mocht erop wachten en kreeg koffie aangeboden. Iedereen vriendelijk en prettig.

Goede service, vriendelijke mensen

Goede en snelle service. Vakmanschap.

Alles goed geregeld

Fijn geholpen en alles goed geregeld

Eerlijk, netjes, vriendelijk, kundig.

Toppie.!

Gewoon top , zoals altijd .

Ik had plotseling knarsende voor remmen , volgende dag kon ik al terecht . Service die ik hier gewend ben , maar het is niet gewoon, bij andere bedrijven is de service vaak ver te zoeken .

Er wordt eerst gebeld voor eventuele reparaties en dan pas met goedkeuring uitgevoerd

Topservice, snel geholpen en auto dezelfde dag nog terug!

Vriendelijk personeel, goede service, plannen je snel in en leveren kwaliteit werk.

Onderhoudsbeurt is goed en keurig uitgevoerd

De ervaring is dat het gene wat gedaan moest worden naar alle tevredenheid is uitgevoerd en dat ik daar tevreden over ben.

Netjes melding van uit te voeren werkzaamheden

Netjes en vlot geholpen, vriendelijk en deskundig, aanbevolen

Netjes en vlot geholpen, vriendelijk en deskundig, aanbevolen. Leenfiets zou alleen wat beter mogen zijn

Auto rijd weer als een trein

Auto bedrijf Bot, al jaren ons betrouwbare adres voor onze auto's. Goed en deskundig advies .

Prima service, zoals gebruikelijk bij Bot!

Netjes tijdig en duidelijk

Vandaag heeft mijn auto weer een APK keuring gehad. Zoals altijd netjes geholpen. Ik vertrouw al jaren op deze garage, zowel de keuring als de koop van een auto.

Goede service, vriendelijk geholpen. Bij extra kosten eerst vrijblijvend overleg! Top!

Bij Bot staan ze altijd voor je klaar

Hier kom je altijd weer terug.

Gaat

Erg.duur

Word goed op de hoogte gehouden van het eventuele kostenplaatje,word gemaild als de auto onderhoud nodig heeft en gebeld als hij klaar staat

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen