Uitstekend!!

Het enige wat ik met een auto kan, is rijden. Daarom is het des te plezierig om klant te zijn bij een zorgvuldig en meedenkend autobedrijf. Dank!!

Nog nooit teleurgesteld!! Altijd blije mensen.

Steeds opnieuw ben ik onder de indruk van het hoge serviceniveau. Medewerkers zijn altijd toegankelijk en geduldig. Vriendelijk, servicegericht en verstand van zaken. Kom er maar om tegenwoordig. Hulde!

Is goed

Goede behandeling en de prijs is redelijk.

Correcte en vriendelijk.

Tijdens de grote beurt wordt er contact opgenomen over de zaken die moeten worden uitgevoerd, zodat de klant kan beslissen hoe en wat.

Super blij mee. Proffesioneel met kwaliteit

Ik blijf terug komen. Het is mij vaste garage geworden. Specialisten op hooge niveau die werken proffesionel.

Gewoon eerlijke en goede service

Planning goed en terugkoppel van info is heel goed.

Meedenkend, behulpzaam en deskundig

Top!!!

Altijd fijn contact met de mannen van de werkplaats

Altijd netjes in contact en uitleg over de werkzaamheden. Niet de goedkoopste, maar door de prettige benadering blijf ik hier!

Goede garage met duidelijke uitleg

Al enkele jaren breng ik onze auto’s bij Autobedrijf Bot voor onderhoud en we worden altijd goed geholpen. Bij reparaties leggen ze goed uit wat ze doen en wat de kosten zijn. Vriendelijk personeel.

Geweldige service

Ik kwam zonder afspraak langs met een band die enkele weken nodig had om leeg te lopen. Geen probleem - er werd meteen naar gekeken en het probleem tegen een redelijke prijs verholpen. Dat is dus nog eens (ouderwetse) service !

Fijne garage

Al jaren ons betrouwbare adres. Als er onverwacht iets is met onze auto's, snel geholpen en opgelost. Fijne garage

probleem gelukkig weer goed opgelost

Probleem met verminderde kracht en schokken tijdens het rijden gelukkig weer opgelost zonder al te veel werk. Snelle conclusie.

Al jaren klant ,prima service,als ze iets ontdekken bellen ze om het probleem te melden en de evtuele kosten mee te delen

betrouwbaar en een prettige behandeling. Alle vertrouwen

zie boven.

Goede service en correcte behandeling

Een goede service bij het ophalen na de onderhoudsbeurt, en een redelijke prijsverhouding

Fantastische en vriendelijke service voor een eerlijke prijs.

Ik heb mijn Range Rover Evoque bij Autobedrijf P. Bot gebracht om hem op diverse onderdelen grondig na te laten kijken, nadat ik deze auto een aantal maanden geleden elders had aangeschaft. Ik ben een nieuwe klant hier en dit autobedrijf/garage was mij aanbevolen door een kennis om hier mij auto te brengen voor onderhoud. Tijdens het maken van de afspraak was afgesproken dat ook de olie vervangen zou worden, maar tijdens de controle bleek dit niet nodig want de olie was schoon en helder. Eerlijk dat dit dus gemeld wordt en ik geen extra kosten hoefde te maken. Ik ga zeker weer terug met mijn wagen naar Peter Bot voor een volgende (grote) beurt en APK-keuring. Erg fijn bedrijf voor alle merken auto’s en tevens Bosch-gecertificeerd, dat geeft vertrouwen!

Prima, zoals altijd

Prima afhandeling

Keurig te woord gestaan, geen verrassingen bij afreken. Je word gebeld als iets vervangen moet worden Al met al Top

waanzinnig

hele goede service

Zoals altijd niets te klagen

Alleen maar positief!

Altijd goed geholpen

Ik kom hier al langer, word altijd goed geholpen.

Super geholpen

Goed ,persoonlijk advies prima,kennis van zaken ,en aardige mensen.

Snelle service, prettig meegedacht!

Snelle service, prettig meegedacht!

Snel geholpen

Ik ontdekte dat mijn linker koplamp defect was. Ik kon direct komen om hem te vervangen. Wat een goede service !

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen