Goede service klantvriendelijk en vakbekwaam personeel, wat ook fijn is dat ze van tevoren al een inschatting maken van de kosten

Super garage kom er al jaren

Staan altijd voor je klaar en zijn eerlijk als het om reparaties gaat

Prima autobedrijf.

Gewoon degelijk goed.

Goede service en klantvriendelijk ga zo door

Goede service en klantvriendelijk

Vriendelijk en ervaren

Snelle en vakkundig

Bijzonder prettig, zowel aan de telefoon alsook in het gesprek aan de balie.

Gevoel van je bent welkom, jij en je auto zijn belangrijk

Goede garage met vriendelijke personeel

Goede service, vriendelijke vakmensen die duidelijk uitleg geven.

Monteurs laten mij niet in de steek!

Ik kom al jaren bij P. Bot. Vriendelijke mensen, ondanks drukte toch kunnen helpen. Ze geven goed advies, ook als het er wat minder rooskleurig (*auto) voorstaat. Bedankt voor 2022. We gaan verder in 2023.

snelle actie, tijdens spontane actie om langs te rijden

Nadat koplamp defect is geraakt, ben ik zonder overleg met de garage langsgereden. Na een bak koffie kon ik mijn weg met een nieuwe lamp weer vervolgen.

Geweldig, betrouwbaar bedrijf.

Bij problemen altijd behulpzaam, met vakbekwaam personeel!

Goede service en nog steeds betaalbaar.

Goede service en nog steeds betaalbaar.

Altijd, maar dan ook echt altijd, goede service!!!

Ik ben al jaren klant bij Autobedrijf P. Bot. Super tevreden zijn we. We hebben meerdere malen een auto gekocht. Nooit problemen mee gehad. De werkplaats is een pareltje. We worden altijd heel netjes geholpen. En de chef werkplaats (Koos) legt altijd geduldig en prettig uit wat de status van de auto is , en wat er evt aan moet gebeuren. Reparatie en onderhoud worden naar mijn mening vakkundig uitgevoerd.

Goed en niet te duur

Je wordt goed te woord gestaan en als er iets is bellen ze en krijg ook gelijk de prijs

Klant is koning.

Hoe lastig de ook is, een oplossing is nabij.

prima werk vericht

snelle service

Een Top bedrijf

Wat kom ik al jaren met een gevoel naar dit top bedrijf. Je wordt er goed geholpen en ze zijn altijd erg vriendelijk.

De jaarlijkse beurt en APK keuring zijn weer vlot en vakkundig uitgevoerd zoals altijd. De service bij jullie is ook altijd prima en het personeel waar je mee te maken krijgt vriendelijk en behulpzaam.

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Duidelijkheid en goede service.

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Duidelijkheid en goede service.

Ook dit keer weer prima geholpen

Al jaren kom ik bij Bot voor mijn Fiat 500 APK te laten keuren en eventueel onderhoud te laten uitvoeren. Er wordt altijd een eerlijk advies gegeven. Daarnaast worden er aandachtspunten doorgegeven voor het volgende jaar bij een APK keuring. Prima en eerlijke service!

Eerlijk en goed advies

Ik kom al jaren met mijn Fiat 500 voor APK bij Bot. Altijd prima en eerlijk advies. Geen onnodig hoge kosten. Altijd het gevoel dat we netjes en eerlijk worden geholpen.

Ik kom hier al meer dan 15 jaar altijd goed geholpen

Ze denken met je mee, eerlijke diagnose met vooraf in overleg begroting van de kosten om grote verrassingen te voorkomen.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen