Prima, betrouwbaar autobedrijf!

Ik ben al jaren klant bij dit autobedrijf. Het personeel is deskundig, vakbekwaam, behulpzaam, meedenkend en ook nog vriendelijk. Ook bij de inruil en aanschaf van een andere auto bij dit bedrijf werd ik prima geholpen. Ik ben een tevreden klant!

Helder duidelijk en goed.

Goede communicatie

Goede communicatie

Goede service en vriendelijk.

Vriendelijk personeel. Je wordt teruggebeld als zij dat beloven. Omdat ik slecht ter been ben kan ik naar huis gebracht worden en nu laat ik de airco maken en komen ze de auto halen en weer terugbrengen. Dat stel ik zeer op prijs.

Vlot geholpen

Wel wegens drukte ruim van te voren afspraak maken.

Een servicegericht bedrijf die afspraken nakomt en meedenkt met de klant.

Duidelijk communicatie, geen verrassingen achteraf, denkt mee met noodzakelijk werkzaamheden en die ook later uitgevoerd kunnen worden. Auto op tijd klaar en factuur was ook duidelijk. Ondanks dat het geld kost breng je je auto hier met plezier!

Professionele hulp, aardig personeel

Professionele hulp, aardig personeel

Word altijd goed geholpen.

Klantvriendelijk.

Top service, staan altijd voor je klaar!

Vriendelijk personeel, er wordt ten alle tijden een oplossing gezocht

Goede communicatie.

Goed geholpen.

Kom hier al heel lang

Ik kom al heel lang bij Bot en dat is niet voor niets. Vakkundig en servicegericht. Soms heb je een grote reparatie en heb je helaas hoge kosten, logisch, maar soms kom je voor een klein dingetje en is de prijs ook klein of hoor je, "laat maar zitten".

kleine beurt en apk

werd gelijk geholpen op de afgesproken tijd moest wel wachten maar er was gratis koffie warme chocomel erg vriendelijk geholpen me auto bis weer tip top inorde

Prima garage en goedkoper dan de dealer

Ze hebben mijn Opel Crossland een jaarlijks onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Zelfs het vervangen van de ruitenwissers werd om mijn toestemming gevraagd.

Altijd zeer behulpzaam en bekwaam

Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, er is een fijne communicatie. Je wordt altijd goed en duidelijk op de hoogte gehouden en meestal kan ik na een dag weer mijn gekeurde en gemaakte auto weer meenemen.

Goede service, vriendelijke mensen. Mocht het zo uitkomen dat er iets niet in de werkshop is dan bestellen ze het voor je. Heel erg tevreden met P. BOT garage.

Perfecte service, snel en betrouwbaar.

Voor ons is deze garage zeer belangrijk.

Prettige mensen

Fijne garage

Al jaren heel tevreden klant zowel voor koop als onderhoud

Fijne garage. Denken mee over het onderhoud; nooit de indruk gekregen dat ze teveel doen of dat ze te duur zijn in wat zij voorstellen qua reparaties.

Altijd aandacht voor de klant.

Werkplaats is adequaat en correct, geven altijd duidelijke uitleg over de verwachte en uitgevoerde werkzaamheden.

Geen gezeur, kundig geholpen

Prima, geen klachten, duidelijk in wat er gebeuren gaat en wat de kosten zijn.

Eerlijk bedrijf

Zeer klantvriendelijk, ze bellen altijd als er iets gemaakt word en wat de kosten zijn. ze zullen nooit het vel over de neus trekken. Ik vind ze al 18 jaar een top bedrijf

Prima en vlot afgeleverd!

De auto moest voor een kleine beurt en APK. Vooral besproken wat er vervangen moest worden. Volgens afspraak uitgevoerd zonder verrassingen. Altijd vriendelijk contact met de heren van de werkplaatsbalie.

Goede service / prijs

Mijn vaste garage, altijd netjes geholpen, zelfs bij noodgevallen. Goede prijzen, en altijd een top service. Aanrader

Kan niet beter!

Al jarenlang klant bij Autobedrijf P. Bot en ze hebben me altijd heel goed geholpen. Zeker een aanrader.

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen