Goede garage

Goede garage

prima service en APK

Hoewel de factuur tegenviel, was ik hierover prima geinformeerd vooraf en vond ik dat de aangegeven werkzaamheden allemaal uitgevoerd moesten worden om weer zonder zorgen te kunnen rijden. Ook de kosten, die konden wachten meteen uit laten voeren omdat ik op de service van P. Bot volledig vertrouwen kan.

Vriendelijk en adequaat

Prettige vriendelijke mensen die je met grote deskundigheid weer op weg helpen. Een garage, daarin moet je vertrouwen kunnen hebben. Dat is hier het geval.

Deskundig en professioneel geadviseerd en geholpen.

Een ruime keuze in verschillende prijsklasse. Zeer vriendelijk te woord gestaan, waarbij de oprechte en eerlijke onderhandeling opviel. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden!!

zoals vanouds

snel en accuraat

Auto snel gerepareerd. Goede begroting kosten vooraf.

Mijn auto gebracht voor APK en kleine beurt. Vooraf was al bekend dat er wat dingen moesten gebeuren. Kort daarna werd ik gebeld met een concreet overzicht van wat er moest gebeuren en wat het zou kosten. Werkelijke faktuur was confrom begroting.

Bedankt dat het nog betaalbaar was , ondanks m;n dommigheid

De laatste keer was het uitstekend . Zo het ter sprake komt kan ik het aanbevelen

Top bedrijf

Al jaren klant en nog steeds dik tevreden .

Geweldige en snelle service!

Eind vorig jaar mijn prachtige Opel Karl mogen ophalen De auto werd als nieuw overhandigd, kleine dingetjes werden keurig opgelost. Ik kan hier gerust binnenstappen als er iets met de auto zou zijn.

Service is goed en snel.

Service is goed en snel

Top service

In verband met raar geluid auto toch maar even naar de garage gebracht. De dag voor paasweekend! Probleem die zelfde dag kunnen en willen oplossen. Fijne en eerlijke lui! Complimenten!

Vriendelijk bekwaam attent

ALTIJD op zoek naar een oplossing!!

Ondertussen al 14 jaar bij autobedrijf P. Bot en met reden. “Gevonden” via de Consumentenbond “best getest”. Zie mijn eerdere 2 recensies score ook 10. Nu laatstelijk via moeizame APK’s van mijn 2 oude auto’s (1 van bijna 23 jaar en de andere van 32 jaar (!!)) heeft de baas zelf (himself!!) zich ermee bemoeid en heb ik weer 2 rijdende auto’s op de weg. Kan geen afscheid nemen van mijn oude auto’s en dat geldt ook voor dit bedrijf waar ik hopelijk ook nog lang van hun diensten gebruik mag maken. Gezien overige recensies hebben meerderen dezelfde mening gezien het trouwe klantenbestand welke veelal een relatie van 10+ jaar met Bot hebben.

Zeer professioneel en deskundig

Van begin tot eind goed geholpen en op de hoogte gehouden van reparaties en apk en prijs deze was bijna hetzelfde als dat doorgegeven was, ook alvast wat aandachtspunten doorgekregen wat ik in de gaten moest houden en gedaan moet worden bij een volgende beurt of apk, alles bij elkaar een prettige garage

Uitstekende service

Vriendelijk en goede service!

Heel goed

Ik ben heel tevreden kom graag in de garage

Snel en vakkundig geholpen

Mijn lekke band nog dezelfde dag vervangen!Top!

Fijn

Fijn

Goede service,zeer klantvriendelijk.

Prima bedrijf ,niets op aante merken.

Goede klant benadering en service komen afspraken stipt na.

Dat staat hier boven en lijkt mij voldoende.

zoals altijd betrouwbaar

al jaren prima

Kom hier al jaren goede service En advies

Prima garage

Fijn geholpen en nooit idee dat reparaties worden uitgevoerd welke niet nodig zijn Eerlijke prijzen.

Prima communicatie

Als men bij een "standaard"onderhoudsbeurt iets bijzonders tegenkomt, wordt altijd (telefonisch) overleg gepleegd, o.a. over de extra kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Ook de rekening wordt altijd keurig besproken, toegelicht en uitgelegd. Kortom, prima service.

Nog steeds tevreden

Al lukt het niet altijd direct dan gaan ze net zo lang door tot het lukt.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen