Heel goed

Goede service verlening.

Voel me serieus genomen en prettig.

ik werd prima geholpen

ik werd prima geholpen

duidelijk en helder over de gang van zaken

Duidelijke communicatie

Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de kosten en geïnformeerd wanneer je auto klaar staat. Als de reparatie minder blijkt te zijn wordt ik ook be de klant in minder gebracht.

zoals verwacht, weer goed geholpen en tot volgend jaar met deze auto

Wat moet ik aangeven, alles liep weer zoals normaal. Dus netjes op de hoogte gehouden, netjes gereed gemaakt en aan het eind van de middag zoals afgesproken weer opgehaald.

is wel goed maar deze keer wat minder

na mijn reparatie was er wat anders aan de hand ,ik hoop dat dan goed verholpen wordt.

Snel en goede service

Kon gewoon langsrijden voor hulp

Kundig en adequaat

Autotechnisch kundig, adequate planning en afhandeling en goed bereikbaar.

Snel en vlot volgens afspraak geholpen

Na een offerte en een afspraak 4 nieuwe banden. Fijn om te weten dat we weer veilig op weg kunnen met de caravan erachter. Dennis en Pieter bedankt voor jullie inspanning, moeite, gezelligheid en een bakkie. (Nog een prima overblijfsel uit de allereerste jaren)☕

Heeft gedaan wat werd gevraagd

al jaren uitstekend

vorig jaar kon ik exact hetzelfde al review schrijven, als die nog op de website te vinden is, dan daarnaar verwezen. er moet staan en hier herhaald: zo lang ik in Vlaardingen zal wonen en auto zal rijden, is en blijft mijn auto in onderhoud bij autobedrijf Bot.

prima garage

Prima garage

goede service

Vriendelijk

Goede service Duidelijke uitleg.

Wordt goed ontvangen krijg koffie aangeboden en kan wachten tot reparatie

Top garage

Ben hier pas voor het eerst geweest voor onderhoud van mijn auto. Dit is een garage die met je mee denkt, zeker voor je eigen portemonnee.

Sneller, betrouwbare en klantgerichte service.

Vlak voor vakantie begaf mijn koplamp het. Gelukkig kon ik snel terecht en is de koplamp in een ochtendje gemaakt. Fijne en snelle service!

Goed geholpen

Fijne service

Auto gekocht, dit ging vrij soepel en leuk. Na de afleverings beurt had het hybride systeem problemen, dit merkte ik pas in de avond, dit kwam doordat er twee banden vervangen waren, waar dit type auto niet tegen kan. Ik kan mij voorstellen dat de werkplaats dit niet weet en dit hebben ze ook netjes opgelost door 4 nieuwe banden te monteren en opnieuw uitlijnen. Nu rijdt de auto perfect. Erg blij mee. Als ik iets heb met apk ofzo, kom ik zeker terug

goede zorg

komt afspraken na

Zeer goede service

Snelle en goede service

Zeer vertrouwelijk.

Ik word altijd vriendelijk geholpen en geadviseerd door bekwaamde vakmensen.

Hele goede snelle service

Hele fijne garage waarbij ze snelle goede service verlenen. Iedereen is ook erg vriendelijk!

Mijn ervaring is prima

Hoogstad 51