Snel en prettig geholpen

Heel snel en prettig geholpen en niet onbelangrijk de rekening viel mee

Vriendelijk ontvangen als nieuwe klant na beëindiging klant te zijn van garage Autoservice Vld.

Fijne en duidelijke uitleg van service medewerker ontvangen bij eerste bezoek aan jullie.

Betrouwbaar en goede werkzaamheden

Deskundig en vriendelijk

Deskundig

Is goed

Alles is volgens sfspraak en goed verlopen.

Uitstekende service waar ze je altijd helpen.

Super service

Fijne garage

Op vragen ( heb totaal geen verstand van auto’s) kreeg ik uitgebreide en duidelijke antwoorden.

Prettig en vakkundig!

Een zeer vertrouwd adres. Men doet geen dingen die niet nodig zijn. Je word plezierig en vakkundig geholpen. Al met al, een aanrader!!

Vakkundig, professioneel en klantvriendelijk

Ze doen wat ze beloven, zijn zeer klantvriendelijk en doen absoluut geen reparaties zonder dut eerst te overleggen Kortom fantastisch.

Prima service en vriendelijk personeel

Er wordt altijd na het controleren besproken wat er gedaan moet worden en wat geadviseerd wordt. Dan weet je ook al de prijs die het met zich meebrengt. Het is geen 5 sterren, omdat elke keer mijn km's die ik met deze auto gereden heb en bij wordt gehouden, gereset wordt. Zo weet ik dus niet meer hoeveel km ik er in totaal mee heb gereden en dat vind ik juist fijn om bij te houden.

Vriendelijke snelle reperatie en ook nog eens zonder een afspraak te hoeven maken.

Zie hier boven.

Perfect geholpen met de reparatie van onze bedrijfsauto

Deskundig team in de garage. Een roetfilter van onze bedrijfsauto functioneerde niet meer goed. Snel verholpen, ook op tijd voor de APK. Ondanks enorme drukte, gaf men alle aandacht en dacht men mee voor een betaalbare oplossing.

goed en snel

de service is goed en snel

Professioneel en persoonlijk tegelijk.

Bereikbaar, meedenkend, ook al zijn ze onderbezet... altijd rustig.

Afspraak op tijd. Prima geholpen. Aardig personeel. Technisch goed werk geleverd.

een eerlijke garage

Ik kom er al jaren. Altijd goed geholpen en een eerlijke rekening

Goede en snelle service

Voor de APK van mijn auto geweest. ‘sOchtends gebracht en vrij vlot in de middag kon ik hem al weer ophalen. Vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk !!!

Kon niet zelf met de auto naar de garage iv.m. ziekte, dit met de reseptie overlegd. Men kwam de auto daarom netjes ophalen en na de beurt weer terug brengen. prima service !!! Gelijk de APK keuring er achteraan, wat ook weer een rit naar de garage uit spaart. !!!

Altijd vriendelijk, correct en zeer flexibel.

Een zeer prettige garage voor het onderhoud van onze auto’s. Altijd vriendelijk, correct in het nakomen van afspraken en flexibel wanneer het gaat om brengen en halen.

Goed en leuk bedrijf voor een betaalbare occasion

Ik had een tijdje terug een andere auto nodig vanwege gezinsuitbreiding, en zag er 1 staan in mijn budget wat ik toen had. Ik werd vriendelijk geholpen, en besloot hem te kopen. Er was iets mis met mijn achteruit rechts achter, en kwam daar een dag later achter. Toen gebeld naar het bedrijf en het werd zonder enige twijfel binnen een week hersteld. Daarom geef ik een 9

Alles volgens afspraak.

Volgens afspraak een beurt, en APK.De fiets die ik gevraagd had stond klaar. Na een paar uur gebeld dat hij klaar was.

veel vertrouwen in autobedrijf Bot.

uitstekend bedrijf met kundig personeel. Een aanrader voor iedere autobezitter.

Van pfff naar ohh

Pech hebben komt altijd op een ongelegen moment. Met dan pfff wat moet ik nou? Onze ervaring met Autobedrijf Bot: Geen gezeur, oplossend denken en vervolgens het probleem oplossen. Dan geen pfff maar ohh. Bedankt mensen!! Marian en Ton Steenbergen. En als de klus dan naar volle tevredenheid gekaard is, wil je wel het dubbele aantal sterren geven!!

heel goed vriendelijk personeel

Altijd bereid om iemand gelijk te helpen en te woord te staan.

Prima en deskundig.

Ik heb een positieve eerste ervaring en vertrouwen gekregen wat ikj zeer belangrijk vind.

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen