Zoals vaker weer uitstekend werk verricht.

Je overlegd hier nog met de monteur zelf. Je krijgt geen bandje of receptioniste aan de telefoon. Er wordt op eigen initiatief proactief gehandeld, dingen die ik vroeg als klant waren al uitgevoerd. Staat mijn moeder toevallig een dag vóór haar APK voor de deur, dan doen ze niet moeilijk en voeren hem alsnog ter plaatse uit. Komt diezelfde moeder langs met een klacht over een geluid vanuit de remmen, dan wordt de auto direct zonder afspraak even op de brug gezet. Een garage met service én kennis. Top.

Apk keuring laten doen. Werd netjes gebeld dat er meerdere reparaties nodig waren. Gelijk laten doen en netjes op tijd klaar. En tegen redelijke prijs. Volgende keer weer naar de firma Bot

Geweldig.

Gemakkelijk een afspraak maken . ik ben zeer tevreden wat een goede service.

Bot staat altijd klaar voor je.

Voor kleine dingen kan je altijd wel ff langskomen. Communicatie is altijd duidelijk. Facturen duidelijk uitgelegd. Ik kom hier al meer dan 10 jaar.

Prima garage

Fijne garage en je wordt goed geholpen

Ik word altijd goed geholpen en er wordt met me mee gedacht.

Perfecte service

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Goed uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.

Mijn auto in onderhoud bij Bot. Prima service en duidelijkheid omtrent de werkzaamheden. Staan altijd klaar als er iets dringends is.

Fantastisch

Maken tijd voor je

Goede service en komt afspraak goed na

Goede service prijs kwaliteit. Zeker een aanrader

Vriendelijk personeel

Nieuwe accu nodig: Klaar terwijl u wacht service

ALTIJD GOED GEINFORMEERD EN KEURIG GEHOLPEN

Of ik nu kom om mijn auto te brengen voor een grote beurt, uiteraard op afspraak, of zomaar binnenloop met de vraag even een lampje te vervangen, wordt altijd vriendelijk en correct behandeld.

Vriendelijk en uitstekend behandeld

De afspraken zijn uitstekend nagekomen

fantastische service!!!!

Altijd uitstekende uitleg en nette service!!

Deskundigheid en klantvriendelijk.

Ook als er tussentijds advies of kleine handeling aan de auto nodig zijn altijd bereidwilligheid om problemen op te lossen.

Altijd correct en prima geholpen

Ik kom er al 25 jaar naar volle tevredenheid

Goede service en prettig contact.

Het valt altijd weer tegen als je het bedrag hoort wat de grote beurt van mijn Astra is. Maar niet getreurd. Bij P. Bot wordt duidelijk uitgelegd hoe de rekening tot stand is gekomen. Tijdens de controle ben ik netjes gebeld dat er iets vervangen moest worden. En wat de extra kosten waren. Zeer tevreden over de dienstverlening en het werk wat wordt gedaan. Altijd prettig contact met de heren van de werkplaats balie. Volgend jaar gaat de auto voor de kleine beurt weer naar P. Bot!

Goede ervaring met autobedrijf Bot

Geeft vertrouwen voor de volgende afspraak

Zeer dankbaar dat dit ontzettend fijne bedrijf met lieve mensen bestaat.

Ik was vroeger altijd vaste klant bij P.A. van der Kooij in Vlaardingen. Toen deze vestiging verdween ging ik over naar de vestiging in Schiedam (ik wist niet beter, zag geen andere mogelijkheden). Deze vestiging ging vervolgens steeds in andere handen over en werd steeds onpersoonlijker, en logger en met steeds minder service. Totdat ik afgelopen januari belde voor een beurt en ik per telefoon de mededeling kreeg dat ze geen Opel meer deden. Een koude douche en op het laatste moment als je zelf belt. Onmenselijk vind ik dat. Toen stond ik voor de keuze: naar een dealer ver weg. In eerste instantie had ik daar een afspraak gemaakt, tot ik op het idee kwam om op Google in te tikken “onderhoudsbeurt Opel vlaardingen”. Via Google kwam ik toen op een site “autoservice Vlaardingen”, maar dat bedrijf was ermee gestopt. Godzijdank echter noemden zij op hun site Autobedrijf Bot en raadden dit bedrijf aan. Toen heb ik vele honderden goedereviews gelezen. En de weinige negatieve beoordeel ik zelf na het antwoord en de acties van Bot te hebben gelezen als ongegrond. Toen heb ik Autobedrijf Bot opgebeld om te overleggen of ik mijn auto bij hun in onderhoud zou geven. Het telefonisch contact was al een hele verademing. Ik heb zowel Tim en Koos aan de lijn gehad en het voelde meteen ontzettend goed. Ik heb gelijk de afspraak bij de “ver-weg-dealer” afgezegd en een afspraak gemaakt bij Autobedrijf Bot. Wat een GELUK dat ik dat gedaan heb!! Vandaag hebben ze een kleine beurt voor mijn Opel Karl uitgevoerd en ook meteen de ventielsensoren nagekeken. Ik kon er gelukkig op wachten want met het OV in Vlaardingen is het helaas treurig gesteld tegenwoordig. Ik kreeg een paar keer een kopje koffie aangeboden door Danny. Ik ben nog even teruggeweest omdat ik de bandenspanning iets te hoog vond voor het comfort en toen hebben ze dat gewoon even aangepast, Wat een aardige, deskundige en behulpzame mensen en wat een service, Had ik dit maar vijftien jaar eerder geweten. BEDANKT!!

Altijd een correcte be- en afhandeling.

Bij deze garage heb ik het gevoel dan men niet het uiterste uit de kan wil maar uitgaan van wat echt nodig is.

Goede duidelijke uitleg.

Ik kom hier al jaren met tevredenheid

Autobedrijf P. bot is erg klantvriendelijk

Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij Autobedrijf P. Bot. Er was een duidelijke en open communicatie en men is klantvriendelijk en servicegericht.

Niet best!

De afspraak voor APK en bevestiging per mail prima geregeld. Op tijd de auto gebracht, om 15.30u nog niets gehoord. Zelf gebeld (wat al eerder gebeurd is) auto was nog niets mee gedaan. Opdracht was niet te vinden. Dus ronduit slecht.

Alle tijd te vrede ik word alle tijd goed geholpen

Goed geregeld

Volgens afspraak en netjes terug gekoppeld

Hoogstad 51

3131KX Vlaardingen