Zeer dankbaar dat dit ontzettend fijne bedrijf met lieve mensen bestaat.
Ik was vroeger altijd vaste klant bij P.A. van der Kooij in Vlaardingen. Toen deze vestiging verdween ging ik over naar de vestiging in Schiedam (ik wist niet beter, zag geen andere mogelijkheden). Deze vestiging ging vervolgens steeds in andere handen over en werd steeds onpersoonlijker, en logger en met steeds minder service. Totdat ik afgelopen januari belde voor een beurt en ik per telefoon de mededeling kreeg dat ze geen Opel meer deden. Een koude douche en op het laatste moment als je zelf belt. Onmenselijk vind ik dat. Toen stond ik voor de keuze: naar een dealer ver weg. In eerste instantie had ik daar een afspraak gemaakt, tot ik op het idee kwam om op Google in te tikken “onderhoudsbeurt Opel vlaardingen”. Via Google kwam ik toen op een site “autoservice Vlaardingen”, maar dat bedrijf was ermee gestopt. Godzijdank echter noemden zij op hun site Autobedrijf Bot en raadden dit bedrijf aan. Toen heb ik vele honderden goedereviews gelezen. En de weinige negatieve beoordeel ik zelf na het antwoord en de acties van Bot te hebben gelezen als ongegrond. Toen heb ik Autobedrijf Bot opgebeld om te overleggen of ik mijn auto bij hun in onderhoud zou geven. Het telefonisch contact was al een hele verademing. Ik heb zowel Tim en Koos aan de lijn gehad en het voelde meteen ontzettend goed. Ik heb gelijk de afspraak bij de “ver-weg-dealer” afgezegd en een afspraak gemaakt bij Autobedrijf Bot. Wat een GELUK dat ik dat gedaan heb!! Vandaag hebben ze een kleine beurt voor mijn Opel Karl uitgevoerd en ook meteen de ventielsensoren nagekeken. Ik kon er gelukkig op wachten want met het OV in Vlaardingen is het helaas treurig gesteld tegenwoordig. Ik kreeg een paar keer een kopje koffie aangeboden door Danny. Ik ben nog even teruggeweest omdat ik de bandenspanning iets te hoog vond voor het comfort en toen hebben ze dat gewoon even aangepast, Wat een aardige, deskundige en behulpzame mensen en wat een service, Had ik dit maar vijftien jaar eerder geweten. BEDANKT!!