Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van het uitgevoerde werk en betrouwbare service. Het team wordt consequent beschouwd als betrouwbaar en professioneel. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als redelijk beoordeeld en de communicatie is goed. Veel klanten voelen zich serieus genomen en tevreden over de service.
Altijd goed advies, goede service en scherpe prijzen
3 August 2026
Dennia van Eijk
Rotterdam
Team Autobedrijf Bot
Prima ervaring, relaxed contact en snelle email communicatie. Ik kom er graag terug.
20 July 2026
Carola Sitton
Órgiva
16 July 2026
Rita
Vlaardingen
Al jaren koop en laat ik mijn gebruikte Auto's bij Bot onderhouden. Ze bieden goede service voor iemand die graag gebruikte auto wil rijden en toch kwaliteit verwachten.
13 July 2026
Arie v P.
VLAARDINGEN
Vele jaren mijn Opel in onderhoud gegeven. Ben enkele jaren elders klant geweest toen ik daar een nieuwe Opel had gekocht met enkele jaren onderhoudsservice, maar daarna weer terug naar Bot
13 July 2026
Bas
Top kwaliteit
6 July 2026
Barash
Vlaardingen
Onderhoud en reparaties zijn prima in orde.
6 July 2026
Johan Vermeulen
Team Autobedrijf Bot
Voorlamp kapot, daar moet snel iets aan gebeuren. Langs gegaan bij Autobedrijf P. Bot. Prettig geholpen door de medewerker aan de receptie. Lamp is vervangen terwijl ik wachtte. Kreeg koffie aangeboden en voor die goed en wel op was, kwam de monteur al naar me toe: klaar! Bedrag was ook zeer redelijk. Prima ervaring!
30 June 2026
Peter van Rijn
Beste Peter.
Team Autobedrijf Bot
prima, kantvriendelijk, goede behandeling, goed geprijsd
29 June 2026
Henk
Vlaardingen
Vriendelijk personeel dat met je mee denkt, duidelijke voorstellen doet en snel 'levert'
29 June 2026
Liesbeth
Beste Liesbeth
Team Autobedrijf Bot
De kosten worden duidelijk omschreven en bij een vraag die ik stelde, werd er de tijd genomen om die te beantwoorden door de heren achter de receptie
22 June 2026
Bert
Vlaardingen
Onlangs mijn eerste occassion gekocht, zeer prettige ervaring. Danny Hollander ( adviseur) heeft echt de tijd voor me genomen. Alle gemaakte afspraken rondom de aflevering en garantie werden netjes nagekomen. Ik vorlde me als klant écht gehoord en geholpen.
15 June 2026
Virginia
Beste Virginia,
Team Autobedrijf Bot
Waar je ook voor komt,je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer deskundige maar ook eerlijke medewerkers.
8 June 2026
Marijke
Vlaardingen
Dennis heeft ons heel goed geholpen. Goed meegedacht in oplossingen en is snel in handelen. Ook de prijzen van Bot zijn marktconform. Je kan dit bedrijf en hun medewerkers je auto goed toevertrouwen.
4 May 2026
Jasper
Schiedam
Prima bedrijf met deskundig en klantvriendelijk personeel. Bij eventuele vragen en/of mankementen tussendoor helpt men naar tevredenheid.
21 April 2026
Harry
8 April 2026
Adrie
Vlaardingen
Prettige ervaring met dit autobedrijf. Betrouwbaar, eerlijk en klantvriendelijk. Ik kom hier graag terug.
24 March 2026
Anja van Aaken
Beste Anja
Team Autobedrijf Bot
Was voor een Apk gelukkig was er niks aan de hand maar nou heb ik een goed merk auto. De Nissan Note van 12 jaar oud maar Top bedrijf!!!!!
2 March 2026
frank
Schiedam
Goed advies over aankomende werkzaamheden.
16 February 2026
Mels
Vlaadingen
Prima geholpen, auto afgeleverd sneller dan afspraak. Goede afleverbeurt uitgevoerd. Helaas snel melding gekregen van de boordcomputer. Dit is echter perfect opgepakt en goed opgelost. Alles zonder extra kosten/onderdeel van de garantie. Top geregeld!
2 February 2026
Rob Overeinder
Schiedam
Goede service, goede prijs voor onderhoud (en reparatie).
2 February 2026
Roland
Maassluis
Bij Autobedrijf Bot staat iedereen altijd voor je klaar om te helpen, ook al is het bijna sluitingstijd. Het personeel is vriendelijk en wil altijd meedenken. Alleen maar fijne ervaringen!
6 January 2026
Els
Vlaardingen
Altijd goede service, niets op aan te merken
29 December 2025
Raymond
Rotterdam
Beste Raymond
Team Autobedrijf Bot
Goed geholpen vriendelijk personeel.
29 December 2025
Nico Ducaneaux
Vlaardingen
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam met allerlei vragen, niets is te veel.
16 December 2025
Jan