Honestly recommended,

I got imported my first car to Lithuania and I am very glad for that. After long search all around Europe, finally found stunning version of Toyota Prius from Autohuis Spijkenisse auto gallery. Very appreciated to sales manager Ron De Lang and all other team members of Auto Spijkenisse for kind and operative helping during full purchasing process. Highly recommend if you look for great version of vehicles you look for. Greetings from Lithuania by Azerbaijani costumer.

Prima service!

Auto gebracht voor vervangen schokbrekers en Apk. Geen vage praatjes, vooraf duidelijk wat het zou gaan kosten. Geen verrassingen en dat is prettig! Auto rijdt weer als een zonnetje.

Prima service!

Top garage

Hele vriendelijke mensen

Verwarring

Via de website een afspraak gepland om 08:00 voor een bandenwissel + opslag. Blijkt dat de garage pas om 08:30 open gaat en er is geen mogelijkheid tot opslag voor de banden. Nogal slordig dat de afspraak applicatie niet overeen komt met de diensten die daadwerkelijk aan worden geboden en dat het mogelijk is om afspraken te maken op een tijdstip waarbij de garage nog niet open is. Dit zorgde voor zowel verwarring bij mij als klant als bij het personeel. Verder ben ik wel te spreken over het personeel hoe ze met de situatie omgingen.

Goede service en goede aflevering!

Wij hebben hier onze volvo c30 gekocht. We werden goed geholpen. De aflevering van de auto was ook goed.

Hele fijne gang van zaken meegemaakt bij deze garage! Goed overleg en advies.

Ik heb ruimschoots samen met de verkoper van Autohuis Spijkenisse overlegd over welke auto voor mij het beste zou zijn. Dit heeft tot een afgewogen keuze geresulteerd, waar ik blij mee ben. Dankjewel!

Goed en snel

Goed en snel

Fantastisch

Wij hebben een mooie peugeot 207cc cabrio gekocht en zijn zeer tevreden over de geweldige service en vriendelijke manier van de verkoop door Ron. Je kan hier rustig rondkijken en vragen stellen en overal krijg je een antwoord op van iemand die verstand van zaken heeft. In een woord een top autobedrijf! Ennnn de koffie staat klaar.

Fijne service

Er bleek na apk n foutje in de auto te zitten voor deze werd gelijk n nieuwe afspraak gemaakt en verholpen super service

Perfect heel fijn bedrijf

Altijd vriendelijk en professioneel heel fijn autobedrijf

Ik ga er altijd met een goed gevoel weer weg.

Goed en betrouwbaar

mensen daar, doen keurig werk, bellen ook altijd als er iets is.

Prima service via Richard.

Professioneel, vriendelijk, kundig.

Prima service. Je wordt goed geholpen in je keuze. Aflevering was goed.

Door toeval kwam ik in contact met Autohuis Spijkenisse. Zij hebben de 70000 Km beurt van mijn auto naar mijn tevredenheid uitgevoerd. Vooral de prijsopgave vooraf heb ik op prijs gesteld.

Goede service en snel geregeld

Daar waar de officiële merk dealer niet eens de moeite neemt om terug te bellen ben ik bij Autohuis perfect geholpen. Ben terug gebeld over het onderdeel dat vervangen moest worden en waren flexibel in hun planning. Kortom een fijne ervaring!

Zeer goede service

Ze doen altijd hun best en komen afspraken goed na . Dat vind ik belangrijk en je krijgt van te voren te horen wat het kost.

Fijn

Goede communicatie via marktplaats. Oprecht en eerlijk. Auto stond 2 maal klaar bij eerste indruk en ophalen

Betrouwbaar en flexibel

Ondanks de drukte en mijn late keurings aanvraag,een week vóór het verstrijken van de datum,prima en op tijd geholpen inclusief grote beurt. Goed advies mee gekregen dus een positieve review.

Stevinweg 2

3208KM Spijkenisse