Fijne, eerlijke garage die met je meedenkt en met oplossingen komt

Fijne, eerlijke garage die met je meedenkt en met oplossingen komt

Goed persoonlijk contact

Er wordt goed de tijd voor je genomen om duidelijk uit te leggen wat er moet gebeuren. Eerlijk bedrijf. Transparante rekening, goed overleg.

Uitstekende sevice en vakmanschap

Diverse merken gereden altijd de storingen goed en snel opgelost. Zeer goede service en vakmanschap.

Mijn ervaring was en is "zeer goed."

Alle aandacht voor mijn storing werd heel serieus opgepakt en snel verholpen.

een klein hecht team met veel ervaring!

klantvriendelijk en zeer goede service

Mijn ervaring is dat het NIET te verbeteren is

sinds 1994 laat ik alles aan mijn auto doen door garage DE HEFBRUG en dat zegt genoeg!!!!!

Top garage

Goede service en vriendelijk personeel

Eerlijk, betrouwbaar en duidelijk.

Met meer dan een miljoen kilometer op mijn persoonlijke teller, opgedaan in alle denkbare voertuigen (van vrachtwagen met aanhanger tot motorfiets) en met een minimum aan technisch inzicht, ben ik altijd afhankelijk geweest van automonteurs. In de meeste gevallen moest ik een teleurstelling verwerken omdat ik dacht dat de monteur gedaan had wat ook echt moest gebeuren. Vanaf mijn eerste bezoekje aan De Hefbrug, wat toen nog een klein werkplaatsje was, maakte ik kennis met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Nog steeds breng ik mijn auto in alle vertrouwen naar deze garage.

duidelijke communicatie, komt afspraken na.

duidelijke communicatie, komt afspraken na.

betaalbare en goede service

klantvriendelijkheid

Een garage die denkt in oplossingen en niet in problemen

Voor elk probleem wordt een eerlijke oplossing gevonden, zo ervaar ik al jaren.

Top bedrijf

Nette garage goede ontvangst prijs kwaliteit perfect Je weet wat de kosten zijn Goede monteurs en zien ook dingen die ze zo even meenemen

atijd correct. met alle vertrouwen.

gewoon goed.

Zeer goede zorg

Snelle actie om band te vervangen na een lekke band.

Top aandacht ook voor de klant

Aandacht en kwaliteit waren altijd al super. Nu met het corona virus doen ze er nog een schepje bovenop. Opnieuw TOP.

Snelle, correcte en serieuze vakmannen

Blij met Garage de Hefbrug

Na jaren klant geweest te zijn bij een garage in Assen ( auto daar nieuw gekocht ) . Heb ik nu de auto in onderhoud bij de Hefbrug. Gisteren de auto voor APK en een beurt daar gebracht. Nu blijkt dat in al die jaren in Assen nooit was aangegeven dat de verschillende vloeistoffen moesten worden vervangen. Gelukkig was de Hefbrug zo attent om mij daarop te wijzen . En dus alles vervangen wat nodig was.

Goede adviezen, altijd meedenkend.

Al jaren een zeer tevreden klant!

betrouwbaar

Al vele jaren trouwe en tevreden klant. Denken altijd met je mee.

Worden altijd goed geholpen

We worden altijd goed geholpen ! Nu ook weer netjes een leenauto gekregen ivm mijn werk. De auto loopt weer goed!

Perfecte behandeling, terwijl momenteel het coronavirus heerst.

Afspraak voor APK was al voor deze uitbraak gemaakt en zij doen hun werk uitstekend in overleg met mij als client.

Helemaal goed!

Zoals altijd vlot en professioneel

Vriendelijk en vlot

Ik word vlot geholpen, er word altijd overlegd wat te doen en wat de kosten zijn. Er word uitgelegd hoe de rekening tot stand komt Kortom prima garage

Klant vriendelijke garage

De garage werkt vriendelijk .Is zeer attent als er nog wat aan de auto mankeert. Klantvriendelijk. Tijd voor een gesprek. Behulpzaam Al meer dan 25 jaar klant.

zoals vanouds.

Zeer klantvriendelijk en prima werk afgeleverd

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen