de service is goed goede uitleg

dat goed te woord word gestaan en duidelijke kosten omschrijving

Zoals ik al zei zeer tevreden!! Goede service! Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel.

Prima als vanouds!

Zoals altijd deskundig advies en reparatie. Niks mis mee.

Goede garage, correct, vriendelijk, kennis van zaken.

Is mijn vaste garage geworden. Niet duur, goed in gelicht, geen verassingen. Goede prijs opgave. Levert kwaliteit.

Tevreden

Vriendelijke ontvangst, goede adviezen

Topbedrijf

Geweldig bedrijf, prima service en vakkundige monteurs!

Eerlijke service

Ontzettend goed bedrijf!

Al jaren de garage waar mijn auto wordt onderhouden. Uiterst aardige mensen en zeer vakbekwaam. Ik heb door de jaren heen al veel vrienden laten kennismaken met deze garage. Een aanrader :)

Prima ervaringen

Ze zijn erg klantvriendelijk en de prijzen vallen ook niet tegen. We zullen het bedrijf aan iedereen aanraden

Snelle service !

Na dat ik gestrand was met de auto heeft de Hefbrug mij direct geholpen en de auto afgesleept. Op woensdagmiddag gestrand en op vrijdag kon ik de auto al weer ophalen! Top service !

Zeer tevreden.

Professioneel, 100% betrouwbaar, vakkundig. In de afgelopen 20 jaar geen enkele onduidelijkheid of vraagteken gehad.

Altijd top service

Aardige mensen, harde werkers en eerlijke prijzen.

Wederom goede service

Zeer betrouwbare eerlijke garage.

Leuk contact

De eigenaar Peter leeft mee met de klanten.en altijd goed advies ga zo door team hefbrug.

eerlijk en betrouwbaar

Top bedrijf

Gezellig personeel en zeer vakbekwaam

Goeie service en personeel

we worden altijd snel geholpen, het personeel is vriendelijk en vakkundig, en de service is uitstekend!

Eerlijke goede garage

Altijd een eerlijk advies. Realistische prijzen en duidelijke omschrijving van wat er moet gebeuren en waarom.

Top, alles keurig geregeld.

Klantvriendelijk, goede inleving vermogen, denkt mee. Reparaties snel en vakkundig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik ben goed geholpen

Mijn ervaring bij de garage is goed. Ik heb geen klachten.

Wederom keurig geholpen

Keurig geholpen. Goed overleg. Peter denkt goed mee. Betrokken. Dus fijn.

Top service!

Altijd meedenkend met de klant, zeer vriendelijk personeel en de kennis is in huis. Zo niet dan wordt er een andere manier gezocht zodat het probleem verholpen wordt. Klasse zoals altijd.

Altijd word je prima geholpen door één van de medewerkers van het Carteam. Betrouwbaar en correct.

Prima service, tevreden over de wijze van overleg.

Prima service, tevreden over de wijze van overleg.

Niet de goedkoopste, maar zeer vakkundig en eerlijk

Auto gebracht voor de APK en onderhoudsbeurt. Goed advies gekregen over de te vervangen zaken en mogelijk te verwachten kosten in de nabije toekomst. Alles wat gedaan moest worden, kon binnen één dag, zodat ik er niet nog weer apart voor terug hoefde.

De Lavalstraat 6

7903BC Hoogeveen